Nowy termin wyj¶cia na lody :)

Last updated on 15 years ago
anonimowa_naturystka
No wiêc w zwi±zku z meczem polskich siatkarek proponujê spotkaæ siê: 24.10.2009 ko³o godziny 17:00 la lodzikach w La Scali.
Ustalmy jedno: termin 24 (sobota) jest terminem ¿elaznym, czyli go nie zmieniamy. Dlaczego? ¯eby nie by³o wiecznego przek³adania. 2 tyg na zastanowienie w zupe³no¶ci wystarcz± :)
Godzina podlega dyskusji.
W w±tku wpisywaæ komu pasuje jaka godzina.
Apel koñcowy: Spotkajmy siê na tych lodach w koñcu!!
jak siê nie wie ¿e siê nie da to siê wszystko da Smile

¦MIECI ZABIERAJ ZE SOB¡!!
Luk
Super. Dziêki za zmianê terminu. Ten termin pasuje mi i niezawodnie bêdê. Godzina 17.00 jest o.k. Do mi³ego.:D:D:D
wojdo
Godziny proponujê takie jak ostatnio 16,17,18. Ale co bêdzie za ponad 2 tygodnie, tego nikt nie wie :)
anonimowa_naturystka
Ludziska! No idziemy na te lody. Bez ¿adnych ukrytych znaczeñ, bez pytañ o szczegó³y osobiste. Poznajmy siê w koñcu!
Ale histerycznie to zabrzmia³o :P

Luk
Gratulujê. No i wielka szkoda, ¿e mnie tam nie by³o.:(
Luk
Takie nieplanowane spotkania s± najfajniejsze bo spontaniczne. Hm ... szkoda. Pozdrawiam.
wojdo
No.., szkoda ¿e mnie nie by³o... ;)
anonimowa_naturystka
Za tydzieñ o tej porze bêdziemy wszyscy marudziæ na to jak nudno by³o na naszym spotkaniu albo wrêcz przeciwnie bêdziemy zachwyceni swoim towarzystwem :)
Za tydzieñ wszystko bêdzie jasne :P

Luk
My¶lê, ¿e bêdzie fajnie. Je¶li tak fajnie jak nam siê tutaj klika to ju¿ o.k.:D
franciszek4
To kiedy jest ten termin wyj¶cia na lody i gdzie?
:)
franciszek
Luk
24.10.2009r., godz. 17.00, La Scala na Pl. Solnym.
Trident1
Cze¶æ

Nie znam jeszcze nikogo i nie wiem czy bêdê móg³ byæ punktualnie o 17.
Jak was poznaæ i jak was znale¼æ po tej 17?

Chodzi o La Scale na placu Solnym oczywi¶cie?

anonimowa_naturystka
Ja bede ladnie wygladac - po tym mozna poznac nasz stolik. :P To taki zart. :) Na stoliku kartka z literka N taka jak kiedys w szkole z imieniem zeby pani nauczycielka wiedziala kogo pytac. ;)
Przybywajcie :)

Trident1
No i jasne. £adnie wygl±daj±cy ludzie, ubrani na galowo z literk± "N" na stoliku :]. Widzê jak siê dosiadam i zadajê krêpuj±ce pytanie "przepraszam, czy jeste¶cie naturystami?". Po czym dostajê z "li¶cia" bo okazuje siê, ¿e to spotkanie neurologów :]. Je¿eli chodzi o knajpkê na Solnym to postaram siê dotrzeæ.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019