Na przysz³y weekend (8-9.08) zapowiadane s± rekordowe upa³y. Je¶li w pi±tek prognoza pogody dalej bêdzie tak wygl±daæ, planujemy wyjazd nad jezioro, tutaj:
Wyjazd w sobotê 7:00-8:00 samochodem z Wroc³awia, raczej blizej 7:00
Nocleg z soboty na niedzielê pod namiotem
W planach: le¿ing, sma¿ing, pla¿ing... czyli relaks z czeskim piwem w tle
Gor±co zapraszamy do przy³±czenia siê do naszej ekipy.
P.S.: Przy samym jeziorze znajduje sie stacja PKP "Opatovice nad Labem", dojazd z Wroc³awia zajmuje 5,5h. S± rozs±dne po³±czenia na sobotê i niedzielê.
Bêdzie bardziej konkretnie i ja te¿ jadê wszak trzeba korzystaæ z uroków lata. Biorê namiot 2 a w zasadzie zmieszcz± siê w nim 3 osoby o gabarytach "MIDI" ;)
P³etwy, maska standardowo. Gracie w szachy, te¿ mogê zabraæ. Mobilny gril by siê przyda³ no a papu wedle tego co kto lubi :)
@ Turysta, nie wiem jak siê umawia³e¶ z transportem ale zak³adam, ¿e po Ciebie podjedziemy, ¿eby¶ nie lecia³ na Strzegomski z namiotem.
Spróbujemy wyjechaæ ze Szczepina ko³o 7:00-7:15 i bêdziemy u Ciebie ko³o 7:30, mo¿e byæ?
@Nero, na chwilê obecn± mamy w samochodzie 2 miejsca.
Info:
Plany awaryjne. Je¶li zerw± siê burze w sobotê po po³udniu to raczej nie zostaniemy na kempingu. Mo¿e siê okazaæ, ¿e kemping ko³o Opataku bêdzie zajêty, wtedy bêdziemy szukaæ innego kempingu.
Bêdê mia³ karty i pi³kê do siatki. Nie ma to jak troszkê wysi³ku i potem do wody.
Z grillem to nie wiem czy taki dobry pomys³ robiæ konkurencjê dla w³a¶ciciela obiektu, ¿eby nas nie pogoni³ ;)
@Agi nie wiem czy to dobry pomys³ cofaæ siê bo zak³adam, ¿e zabieramy po drodze kolegê Nero. Trochê stracimy na czasie a sobota zapowiada siê "demo³sthardkor" temperaturowo wiêc im wcze¶niej wyjedziemy tym lepiej tak my¶lê, a poza tym mój namiot to nie spadochron ;) tak¿e dam radê, ale za propozycjê dziêkuje :)
Jak wolisz, przejazd o tej godzinie przez Wroc³aw du¿o czasu nam nie zabierze, a i tak chcemy siê zatrzymaæ w Tesco po Czeskiej stronie na zakupy, wiêc te 15-20 minut na Sêpolno nas nie zabije.
@Trojan nie troluj proszê tylko jed¼ z nami ;)
@Agi, mo¿ecie mnie zabraæ tak jak jechali¶my do Kuniowa.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
· Total Members: 939
· Newest Member: Testowiczka2
To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!