Co ale o co chodzi??? Tak tak czasami rozmawiam z ma³¿onk± ;), ale ostatnio i z Arabesk± mi siê dobrze rozmawia:). Wiêc ja bêdê z ma³¿onk±, widzê te¿ ¿e Arabeska bêdzie:P
W³a¶nie tak± opaskê ja bêdê mia³, jak tylko j± gdzie¶ znajdê.
Widzia³em na fb, ¿e spora czê¶æ osób chce siê pozbyæ biletów. Pewnie pe³ny sk³ad 120 zaproszonych nie przyjdzie ale i tak lu¼no nie bêdzie. Jak uda siê Was wypatrzeæ w t³umie i zdobêdziemy siê na odwagê to zagadamy :)
Widzia³em na fb, ¿e spora czê¶æ osób chce siê pozbyæ biletów. Pewnie pe³ny sk³ad 120 zaproszonych nie przyjdzie ale i tak lu¼no nie bêdzie. Jak uda siê Was wypatrzeæ w t³umie i zdobêdziemy siê na odwagê to zagadamy :)
I jak by³o? Mi siê tam podoba³o, takiego spokoju i luzu to dawno w AQua nie by³o.
Jak dla mnie by³o super i zlecia³o strasznie szybko. W sumie nawet niczego nie skosztowa³em ze sto³ów :)
Ania z Sommer Residence macha³a ca³kiem fajnie i przyjemnie dla oka. Szkoda, ¿e nie pracuje na sta³e, mo¿e innych by te¿ wci±gnê³a w taki styl.
No i po¿egnali¶my saunamistrzyniê Gosiê.
To fakt lu¼no by³o, poczêstunek smaczny, du¿o miejsca w jacuzzi, thalasso i basenie zewnêtrznym. Ogólnie relaks udany. No i chyba pierwszy raz bêd±c w saunarium w saunie byli¶my tylko raz. Niestety nie uda³o siê wypatrzyæ ¿adnego forumowicza.
Edited by daisyidonald on 15-08-2015 18:59, 9 years ago
Mój znak rozpoznawczy to czapka z logo Polskiego Towarzystwa Saunowego ;)
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
· Total Members: 939
· Newest Member: Testowiczka2
To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!