Spacerem do sauny

Last updated on 10 years ago
piorko666
Witam. Mam do zaproponowania wycieczkê po Wroc³awiu z naszym koleg± przewodnikiem Wronatusem. Mianowicie spotykamy siê w Niedzielê 14 grudnia o godz.11.30 i idziemy zwiedzaæ Wroc³aw, w czasie zwiedzania przerwa na obiad oczywi¶cie. Miejsce spotkania jeszcze jest do dogadania. Potrwa to oko³o 4godz.+/- (to siê jeszcze oka¿e). Nastêpnie po zwiedzaniu oczywi¶cie sauna w Sky tower. Wszystkich chêtnych zapraszam ka¿dy bêdzie mile widziany:)

p.s. Drodzy administratorzy temat chyba nie do koñca w dobrym miejscu, pro¶ba o ulokowanie tam gdzie ma byæ.
kenny
Takiej okazji nie mo¿na przepu¶ciæ. I to z Wronatusem :)
Idealna okazja na uzupe³nienie braków o Wroc³awiu na i na koniec sauna :)
Super, ja siê pisze.
Highlander
Ja mo¿e nastêpnym razem. W tym czasie bêdê na Sauna Cup w Bia³ce...
gordon
Ok - dziêki piorko - zwiedzanie wroc³awia.... có¿ parê wiosen ju¿ mam i oblecia³em Wroc³aw - a w czasie studiów - lepiej nie opowiadaæ. Wypad na 4 godziny do aquaparku i owszem - po Wroc³awiu zim± - raczej nie - zrobiê sobie wypad do Nachodu na basen - co nie oznacza ¿e odradzam - polecam innym... i pozdrawiam
piorko666
Aktualizacja tematu:p Wiêc spotykamy siê pod Sky tower a potem w miasto, nale¿y przyszykowaæ na pewno dwa bilety na tramwaj niestety. Ze wzglêdu na miejsce w którym siê spotykamy trzeba spotkaæ siê wcze¶niej to znaczy o godz. 11.00
Grant
Chêtnie bym siê wybra³, ale ten termin mi niestety nie pasujê.

Dobrze by³oby takie wypady planowaæ z pewnym wyprzedzeniem.
Agi
Uda³o wam siê nie¼le ukryæ wydarzenie.
Ja bardzo chêtnie, ale mam imprezê firmow± w sobotê, wiêc zamawiam budzenie na 9:30 w niedzielê.
A pó¼niej jeszcze na 9:45.
piorko666
No niestety nie mam jeszcze odpowiedniej rangi na forum by temat by³ na wierzchu:-(
wroclove

piorko666 napisa³(a):

Aktualizacja tematu:p Wiêc spotykamy siê pod Sky tower a potem w miasto, nale¿y przyszykowaæ na pewno dwa bilety na tramwaj niestety. Ze wzglêdu na miejsce w którym siê spotykamy trzeba spotkaæ siê wcze¶niej to znaczy o godz. 11.00

Czyli co wpierw tylko zbiórka pod Sky i w miasto? Czy sauna i w miasto? Mo¿e uda mi siê dowlec swoje 4 litery;)
piorko666
Tak zbiórka pod sky i w miasto, saune zostawiamy na koniec by siê ogrzaæ po spacerze.
Turysta
Hmm... chyba te¿ siê "skuszê" ale bez sauny w moim przypadku :)
Trojan
Jak takie doborowe towarzystwo sie zbiera , to chyba tez siê skuszê :)

mo¿ecie zdradzic co zwiedzamy ???
indywidualismus

Agi napisa³(a):

Ja bardzo chêtnie, ale mam imprezê firmow± w sobotê, wiêc zamawiam budzenie na 9:30 w niedzielê.
A pó¼niej jeszcze na 9:45.

Spoko, luz - zadzwoniê do Ciebie o 7.00 i powiem, ¿e ju¿ 10 - zobaczysz, jak szybko wstaniesz!!

Co do spotkania (nie wiem, czy bêdê) - Sky Tower, to jednak "troszeczkê" spory obiekt. Nale¿a³oby wyznaczyæ dok³adniej miejsce spotkania. Np. ko³o rze¼by Dalego.
piorko666
Nie by³em jeszcze w, pod, nad, ko³o, za pomiêdzy itp. Sky Tower. Konkretniejsze miejsce nie jest z³ym pomys³em w tej kwestii liczê na was by¶cie pomogli, rze¼ba Dalego mo¿e byæ ja osobi¶cie nie wiem co to ale sobie poradzê i my¶lê ¿e osoby które te¿ tam nie by³y sobie poradz±. Google zawsze pomo¿e.:)
wroclove

Turysta napisa³(a):

Hmm... chyba te¿ siê "skuszê" ale bez sauny w moim przypadku :)

Hymm w kurniku;) jest du¿o grzêd wiêc i dla Turysty miejsce siê pewnie znajdzie:D. No ale to tylko kurnik i to tylko polski, a Turysta to ¶wiatowy cz³owiek:).
Ja, my jak szybko wrócimy z dzisiejszej wycieczki;) to gdzie¶ do³±czymy.
nimfa_5
Sauna u mnie te¿ odpada ale wieczorem kto wie. Bêdê dzi¶ tu i tam. Wiêc mo¿e siê niespodziewanie spotkamy;)
nimfastycznie
indywidualismus
Rze¼ba Dalego (w³a¶ciwie jedna z jej kopii) to taki zegar jakby przeciekaj±cy przez palce. Stoi przy wej¶ciu naprzeciwko skrzy¿owania Powstañców ze Szczê¶liw±. Jest to chyba najbardziej popularne wej¶cie do Sky. Dobre na start, bo najbli¿ej stamt±d do przystanku tramwajowego.
Jak mi siê uda, to przyjdê.
wronatus
Nie wiem, czy kto¶ zd±¿y przeczytaæ, ale wcze¶niej nie mia³em okazji napisaæ.
1. Rze¼ba Dalego to dobre miejsce ale mo¿e siê okazaæ, ¿e lepiej bêdzie spotkaæ sie w ¶rodku > patrz pkt 2
2. niestety prognoza pogody niezbyt zachwycaj±ca, ale miejmy nadziejê, ¿e siê nie do koñca sprawdzi
3. zwiedzamy w zale¿no¶ci od pogody ale pomys³ by³ na trasê standardow± na pocz±tek - pogodna mo¿e nas zmusiæ do zwiedzania wnêtrz, wiêc nie wykluczam oprowadzenia po wystawie w Pa³acu Królewskim (wstêp wolny) tudzie¿ ko¶cio³ów i wnêtrz uniwersyteckich (tutaj akurat op³ata 8-10z³).
Do zobaczenia!
piorko666
Wronatus jeszcze raz chcia³bym tobie podziêkowaæ za cze¶æ spacerow± wycieczki. Jak zawsze by³o bardzo fajnie.
wroclove
By³o zajefajnie :D. Pierwszy raz by³em turyst± we w³asnym mie¶cie:). Dziêkujemy za ju¿ prosimy o jeszcze;).
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019