Lato 2014

Last updated on 11 years ago

Poll: Jak my¶lisz banery i loga na ka¿d± porê roku to fajny pomys³ na "lifting" naszej strony?

Tak bardzo mi siê podoba100 %
    Nie mam zdania0 %
Turysta
Do kalendarzowego lata nieco ponad 3 tygodnie... tym postem otwieram temat nowego-starego pomys³u na coseznowy baner i logo naszego forum. Czasu mamy du¿o wiêc WSZYSTKICH zachêcam do zabawy w przedstawianie swoich propozycji.

Szanowne jury rozró¿nia dwa podstawowe kolory ³adny i brzydki ;) Ten pierwszy implikuje o wygraniu konkursu, którego nagrod± jest... u¶cisk d³oni prezesa, kilka darmowych BRO i oczywi¶cie podziêkowanie od wszystkich u¿ytkowników forum. Zatem jest o co walczyæ ;] Zacznê od siebie, moje propozycje poni¿ej.

PS
140 KB na baner to stanowczo za ma³o nawet na jpg-a, którego i tak musia³em dodatkowo przycinaæ by za³apaæ siê w limicie. Da radê zwiêkszyæ choæby do 500 KB?

PS2
OK, ju¿ jest.
You do not have access to view attachments
Admin
Wrzuæ pliki do galerii a na forum daj pod grafikami linka. Zobaczê co z ustawieniami po niedzieli.

Edyta napisa³a: Ok, powinno teraz ju¿ dzia³aæ do 1,5 MB
You do not have access to view attachments
Elavi
Pierwsze podoba mi siê najbardziej
wroclove
Ale t³um wypowiedzi;). Jak nie ma wiêcej propozycji to pierwsza. Pani z rowerem to te¿ chyba naturystka tylko przed sezonem:)
max37_i_3
Wszystkie fajne a rowerzystka jeszcze fajniejsza :).
Moja szko³a, jednak godziny w kozie po lekcjach nie posz³y na marne :-P
Admin
Wygl±d strony zosta³ zmieniony na Lato 2014.
Du¿e podziêkowania dla Turysty za wykonanie banerów g³ównych i dostarczenie innych grafik.
Turysta
No to temat zamkniêty, konkurencji brak /lub nie chce siê ujawniæ/ zatem wspomniane BRO zgarniam dla siebie ;)
arabeska
Turysto brawo za baner :) masz tez u mnie du¿e Bro za "wkopanie" tablicy z pla¿y w Dêbkach :) cudownych wakacji wspomnieñ czar z ni± zwi±zany - pierwszy d³ugi urlop na naturystycznej pla¿y, upa³ przez ponad tydzieñ + 30, ciep³y Ba³tyk, gor±cy piasek i niezapomniane wra¿enia :D
"Nie sztuk± jest siê rozebraæ. Sztuk± jest uczyniæ ze swej nago¶ci sztukê"
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot edit the poll in this discussion thread.
You cannot vote on the poll in this discussion thread.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019