Saunomaniak.pl Powered by naturyzm.wroclaw.pl

Last updated on 11 years ago
Admin
Saunomaniak.pl to co prawda strona, nie po³±czona w ¿aden sposób baz± danych ani plikami z naturyzm.wroclaw.pl ale postanowi³em napisaæ o niej wzmiankê w³a¶nie tutaj, bo bêdzie mia³a na celu wsparcie NNW.

Jest to nowy projekt i dopiero raczkuje ale jak siê mo¿na zorientowaæ po nazwie bêdzie to strona o saunach. Na pocz±tek typowy spis saun z ich lokalizacj± na mapie+opinie+forum. Pó¼niej jak ewentualnie "zaskoczy" co¶ wiêcej.

Po co to komu?

Tak, stron o saunach jest wiele ale ta bêdzie kolejn± która bêdzie promowaæ NNW. Od jakiego¶ czasu jeste¶my na 4-5 miejscu w wyszukiwarce Google. Jest to bardzo dobry wynik ma³ej regionalnej strony na tle ogólnokrajowych stron naturystycznych. Chcieliby¶my utrzymaæ takie pozycje dziêki podobnym inwestycjom.

Co w zwi±zku z tym?

Aby strona wspieraj±ca spe³nia³a swoje zadanie potrzebny jest na niej jaki¶ ruch i u¿ytkownicy. Rozwijana bêdzie w tematyce która interesuje wiêkszo¶æ naturystów, czyli sauna. Mo¿esz pomóc chocia¿by poprzez swoj± rejestracjê na tej stronie aby internauci zobaczyli ¿e co¶ siê na niej dzieje. Zachêcamy równie¿ do wiêkszej aktywno¶ci.

Byæ mo¿e uda nam siê zgromadziæ podobnie zgranych u¿ytkowników jak tutaj, tym razem z ca³ej Polski interesuj±cych siê saunowaniem.

Oczywi¶cie w ka¿dej chwili bêdzie mo¿liwo¶æ usuniêcia konta ale byæ mo¿e projekt spodoba Ci siê na tyle ¿e zostaniesz tam na d³u¿ej. Liczymy na Twoj± znajomo¶æ tematu i udzieleniu nam kilku wskazówek co do kszta³tu strony.
Turysta
No wiemy wreszcie sk±d te i inne reklamy na forum NNW, o których pisa³em...
Kolejne serwisy www generuj± kolejne op³aty, ka¿dy inny powód /niby transfer, itd/ to ¶ciema...
Nie lepszy "jeden wróbel w gar¶ci ni¿ 10 srok na dachu"? :P
Co nam to da? Jedno miejsce wy¿ej? Szczerze nie chce mi siê pamiêtaæ kolejnych loginów tym bardziej szkoda mi
czasu na ¶ledzenie czego¶ co równie dobrze mo¿e byæ /i chyba jest/ dobrze opisywane na dotychczasowym forum.
Takie moje zdanie, a co reszta o tym my¶li?
Pozdrawiam majowo :)
max37_i_3
Wroc³aw80 mnie ostatnio zrypa³ ¿e cicho siedzê to co¶ napiszê bo nie chcia³bym dostaæ kolejnej zrypy. A ¿e awanturnicz± mam naturê to dziabnê sobie kijem w mrowisko :P.

Ja mam mieszane uczucia i zanim przejdê do Saunomaniaka.pl to wypowiem siê o tej. Dawno mnie tu nie by³o ale od czasu mojej aktywnej dzia³alno¶ci tutaj to mam wra¿enie ¿e jest hmm gorzej? Te "wstawki" jako odwo³ania do nowej strony (ankiety, galerie, itd) nie bardzo do mnie przemawiaj± ale to moje subiektywne odczucie.

No bo jaki jest sens mieæ na stronie "Najwy¿ej oceniane zdjêcia" z obecnej strony i "Popularne foto Marzec" z nowej strony? Nie bardzo kumam. Chyba ¿e chodzi o zrobienie ruchu na nowej stronie bo a nu¿ kto¶ kliknie i przejdzie no nowej. Minus ode mnie.

A saunomaniak.pl ? Wszed³em z ciekawo¶ci i od razu siê pogubi³em. Co, gdzie, po co? Za du¿o tego. Pomijam celowo¶æ takiej strony ale jak ju¿ chcesz Robercie wej¶æ w nowy projekt to zostaw to co potrzebne a z czasem dodawaj nowe rzeczy. Mo¿e jestem ju¿ za stary i nie ogarniam za du¿ej ilo¶ci tre¶ci czy grafiki ale menu jest z bardzo rozbudowane. Blogi, czaty, filmy, fora, nagrania itd.
Admin
Nowa i inne promowane tutaj, s± na osobnych serwerach, wiêc w ¿aden sposób nie maj± nic wspólnego z uszczuplaniem zasobów NNW. Na tym koncie hostingowym jest tylko NNW i jego trzy naturystyczne subdomeny które doskonale wspieraj± g³ówn±.

Od jakiego¶ czasu wy¶wietlam tutaj reklamy innych swoich stron z których czê¶æ kasy przeznaczam na utrzymanie tej. Czy to z³y uk³ad?

Jeden wróbel w gar¶ci, czyli tylko ta strona? My¶lê ¿e po¶wiêcam jej bardzo du¿o czasu a wszystkie dodatkowe zabiegi w postaci "zaplecza" tylko jej pomagaj± przetrwaæ a nie odwrotnie.

Strona o saunach jest kolejn± z któr± postanowi³em skojarzyæ NNW chocia¿ wcale nie muszê ale tamta mo¿e pomoc tej. Nie zabieram z st±d ¿adnych zasobów ani kasy, wiêc to bêdzie pomoc dla tej strony a nie odwrotnie.

Tutaj faktycznie du¿o jest ale o wroc³awskich saunach. Tam postaram siê wprowadzaæ sukcesywnie dane z opisami saun z ca³ej Polski i nie tylko.

@Max37, wiem ¿e tam jest jeszcze rozpierducha :) ale nie wszystko na raz, nie starcza czasu na wszystko. W ka¿dym razie czytasz w moich my¶lach z przebudow±.

Co do "protezy" klubowej jak to kiedy¶ fajnie nazwa³ Marek.
Max, wiem sam nie mogê na to patrzeæ bo widzê to od strony kodu ale uwierz mi to dzia³a ! Od tego czasu jest ruch w klubie i nied³ugo przeskoczy pewnie forum. Tak, zale¿y mi tam na wej¶ciach i Wam te¿ powinno. Opisa³em to mniej wiêcej powy¿ej.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019