Rozpoczêcie sezonu grillowego 2014

Last updated on 11 years ago
wroclove
Tradycyjnie ju¿ jak co roku rozpoczynamy sezon grillowy:), jak co roku udostêpniam tereny zielone na moim, naszym RODOS. Imprezka zaplanowana jest dok³adnie za miesi±c 24 maja. Data nieprzypadkowa tylko przeg³osowana bez sprzeciwu na spotkaniu pisankowym:). Nie bêdê tu rozpisywaæ co i jak kto by³ na poprzednich edycjach to wszystko wie, kto nie by³ a bêdzie to proszê pytaæ lub poczytaæ informacê tu:
http://www.naturyzm.wroclaw.pl/forum/viewthread.php?thread_id=422.
Propozycje jak uatrakcyjniæ spotkanie mile widziane;).
Mamy ju¿ pierwszy konkurs kto wie co to za sktót RODOS;)???

Dobra widzê ¿e sprawa grilla ucich³a;), a ja nie wiem czy mam sprz±taæ dzia³kê, trawê malowaæ itd:). Rozumiem ¿e osoby które podpisa³y Naturystyczn± Pisankê Wielkanacn± przychodz± w komplecie tak jak deklarowa³y.
Kto jeszcze ma ochotê pojawiæ siê na grillu a nie wie co i jak niech pisze na priv podam nr telefonu gdy¿ brama na dzia³ki jest pilnie strze¿ona:)
czbodzio
Witam,
czekalem na to przypomniienie i ciesze sie, ze nic w tym temacie sie nie zmienilo. :) Sprzatac i malowac trawy nie trzeba :)
Od ktorej godziny planowane jest rozpoczecie?
wroclove

czbodzio napisa³(a):

Witam,
czekalem na to przypomniienie i ciesze sie, ze nic w tym temacie sie nie zmienilo. :) Sprzatac i malowac trawy nie trzeba :)
Od ktorej godziny planowane jest rozpoczecie?

A ja czeka³em na chêtnych:). To ju¿ spoko jest nas dwóch wiêc mo¿na robiæ imprezê:D.
Start godz.17.
Elavi
Ja te¿ bêdê :D
wroclove

Elavi napisa³(a):

Ja te¿ bêdê :D

Olala:) to fajnie:D, a spróbowa³aby¶ nie byæ;)
nimfa_5
Skoro teren zielony piêknie przygotowany, nie dam siê d³u¿ej prosiæ. Zabiorê ze sob± kocyk, miêsko na grilla, wodê ognista, po piwku dla organizatorów oraz swoja skromn± osobê ;) i przyjadê
nimfastycznie
kenny
oby prognoza pogody by³a bardziej ³askawa
wronatus
Niestety zapowiadaj± popo³udniowe burze. Je¶li siê wyrobiê, to chêtnie skorzystam z zaproszenia.
Agi
Tia, dok³adnie od 17:00 ma laæ: http://meteo.icm.edu.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&fdate=2014052300&row=436&col=181&lang=pl&cname=Wroc%B3aw.
Oby prognoza tradycyjnie siê nie sprawdzi³a.

Zgodnie z zapowiedzi±, poza tradycyjnym osprzêtem gilowym, wybieram siê z gruziñskim winkiem do degustacji.
arabeska
ha! i ja te¿ bêdê :)
"Nie sztuk± jest siê rozebraæ. Sztuk± jest uczyniæ ze swej nago¶ci sztukê"
Trojan
Szanowni gospodarze co trzeba przytargac ????? (oprócz rzeczy oczywistych :):)
arabeska

Trojan napisa³(a):

Szanowni gospodarze co trzeba przytargac ????? (oprócz rzeczy oczywistych :):)

oczywist± oczywisto¶ci± jest ¿e ka¿dy przynosi to co pó¼niej konsumuje zarówno w postaci sta³ej jak i p³ynnej :) je¶li zamiast zupy chmielowej wolicie rosó³ z kur wielu to te¿ mo¿na :D
A z postaci sta³ej wskazane te¿ to co z konsumpcj± ma ¶cis³y zwi±zek czyli jakie¶ jednorazowe talerzyki, kubki, widelce czy no¿e - jak ka¿dy przyniesie "co¶" to nie zabraknie :)
Aaaaaaaa mo¿e jest w¶ród nas te¿ jaki¶ górnik ? :) bo worek wêgla mamy ale z do¶wiadczenia wiemy, ¿e mo¿e byæ ma³o wiêc jakby tak kto¶ chcia³ i mia³ to nie zaszkodzi :)

Kawa i herbata dla chêtnych od firmy gratis jak zawsze :) Toaleta p³atna 2 z³. u s±siada za p³otem :D

co¶ dodaæ? co¶ uj±æ? o czym¶ zapomnia³am? :) uwagi, wnioski i za¿alenia to ju¿ wy³±cznie do gospodarza obiektu :P

I do jutra wine
wroclove

arabeska napisa³(a):

ha! i ja te¿ bêdê :)

Akurat Pani± to nie wiem czy wpuszczê, za ma³o czynu spo³ecznego by³o wykonane:D
Turysta
Prognoza ICM (stety lub niestety) rzadko siê mylii... co najwy¿ej jest nieco spó¼niona.
Nie wiem czy zwrócili¶cie uwagê, nie tylko na opady ale na wiatr a ¶ci¶lej jego porywy.
Miejscami ma wiaæ do 20 m/s. Je¶li siê sprawdzi szykujcie siê przelot "eskadry UFO" przez dzia³ki ;)
Powodzenia i smacznego! Mnie raczej nie bêdzie.
arabeska
Informacja z ostatniej chwili dla malkontentów pogodowych :)

Zadaszenie bêdzie wiêc nawet gdyby pada³o to na g³owê nam nie nakapie :) a gdyby tak faktycznie eskadra UFO przesz³a przez dzia³ki to có¿... albo zieloni zasi±d± z nami albo porw± nas wszystkich razem z naszym parasolem ochronnym :o :D
indywidualismus
Ja mam dzi¶ urodziny córki. Te¿ bêdzie niez³a impra. Bawcie siê dobrze i obalcie choæ jedno piwo za mnie!!
wroclove
W³a¶nie wróci³em z dzia³ki postawi³em pawilon i zrobi³em jakie¶ tam zadaszenie na ca³o¶ci biesiadnej(kto by³ na wcze¶niejszych edycjach to wie o co chodzi).
My¶lê ¿e jak nie przejdzie tornado lub wspomniana przez Turystê eskadra UFOShock to bêdziemy siedzieæ i Zdro w suchymSmile.
My i tak jedziemy, mam ju¿ potwierdzenie na tel od 6 osób wiêc kto siê zastanawia to zapraszamSmile
Tacki alu, talerzyki, kubki do piwa mam, worek wêgla i brykietu te¿, reszta jak nie bêdzie to bêdziemy improwizowaæWink. A i nie mam w tym roku muzyki wiêc co¶ graj±cego wskazane, nawet telefon.
Admin
I ja tam by³em miód i wino pi³em

Mia³em przyjemno¶æ uczestniczyæ w rozpoczêciu sezonu grillowego 2014. Impreza wg mojej oceny wypad³a wy¶mienicie. UFO i burzy ¿adnej nie by³o, pada³ jedynie przez godzinkê spokojny majowy deszcz przed którym organizatorzy perfekcyjnie nas zabezpieczyli. Potrawy z grilla i nie tylko, przepyszne. Napitki, popitki itp do wyboru i koloru. Atmosfera i¶cie przednia w mi³ym towarzystwie obfitowa³a w gry i zabawy. Jeszcze raz wielkie podziêkowania dla organizatorów i uczestników spotkania. Mi³o by³o znowu Was zobaczyæ i poznaæ nowe osoby. Bardzo dziêkujê i do nastêpnego mi³ego spotkania.
wroclove
No có¿ to ja Wam dziêkujê ¿e mimo niepewnej pogody pojawili¶cie siê w sile prawie 20tu:). Pierwszy raz co¶ mnie tknê³o ¿eby pomy¶leæ o jakim¶ zadaszeniu sto³ów i zda³o to egzamin bo oprócz wspomnianego przez Roberta deszczu to trochê pó¿niej popada³o ostro i te¿ nie pop³ynêli¶my z deszczem;). Teraz mo¿na robiæ grilla jak pada deszcz a jak ¶wieci s³oñce to w plener:), popyt widzê ¿e jest
Dla statystów dodam ¿e w turnieju lotkowym ostatnie miejsce:P, albo inaczej 4te miejsce;) uzyska³ Youpiter:)
arabeska
HALO HALO!
pilnie poszukiwany w³a¶ciciel plastikowego pojemnika na dwa zaczepy z czerwon± pokrywk± ( podejrzenie pad³o ¿e to ten po pysznej wo³owinie ) oraz drugiego po ziemniaczkach :)
Oddam przy najbli¿szej okazji pod warunkiem, ¿e dowiem siê komu :)

Grill udany, ju¿ prawie zapomniany ale kolejny niebawem ;)
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019