Miêdzy nami - biegaczami

Last updated on 10 years ago
Grant
Do 22 kwietnia mo¿na zapisaæ siê na nocny pó³maraton za pó³ceny.

Impreza odbywa siê dnia 14 czerwca 2014 r. o godzinie 21.00

http://www.pol.wroclawmaraton.pl/pl/index
arabeska
hm...... czy¿by¶ liczy³ na to, ¿e zbierzesz tu grupê która wystartuje w stroju Adama i Ewy :D
Noo ja z pewno¶ci± siê zjawie na linii startu ale w jakim stroju i jako kto to tego mi jeszcze nie wiadomo :P
"Nie sztuk± jest siê rozebraæ. Sztuk± jest uczyniæ ze swej nago¶ci sztukê"
wroclove
Ja startujê, wiêc mo¿e uzbiera siê wiêksza grupa naszych:).Jest ju¿ Grand Arabeska:), Mohito zastanawia siê;), Nimfa ju¿ buty kupi³a:).
A inni co???
barbada
My bêdziemy ale duchem z Tob± i trzymamy kciuki za zwyciêstwo. A tak na marginesie to bieg w strojach organizacyjnych móg³by byæ ciekawy. ;)
Grant
S± takie obozy, z biegami nago, co odbywa siê w jakich¶ odludnych górach :)

Limit czasu 3 h, 10 km w 1,5 h, wiêc nawet maruderzy i amatorzy - tempem marszobiegu powinni przej¶æ t± trasê, która niestety wiedzie po asfalcie.

Ci, którzy nie bêd± robiæ ¿yciówki i troszkê im si³ pozostanie, mog± pó¼niej uderzyæ na jakie¶ ma³e piwko. :D
czbodzio
Qsicie, qsicie. To ja tez sie pozastanawiam i wroce do cyklu przygotowawczego. Dzisiejszy wieczor juz czesciowo wyglada jak z okreesu przygotowawczego do maratonu: byla sauna, jest tv i uzupelnianie plynow (wiadomo jakich)... tylko braklo wczesniej 10 przebiegnietych km ale jak sie powiedzialo "A" to trzeba bedzie w samych szortach sie wypocic (bo bez nich w miescie dlugo nie potrenuje). A moze powolamy nieformalna grupe przygotowawcza ze wspolnymi treningami i nie tylko np pod nazwa "I Ty (Naturysto) Tez Mozesz Zostac Polmaratonczykiem". Na akcje typu "I Ty Polmaratobczyku Mozesz Zostac Tez Naturysta" to chyba nie ma co liczyc..

P.S. A tak czasem mam, ze lubie sobie popisac pol zartem, pol serio.
Mohito

wroclove napisa³(a):

Ja startujê, wiêc mo¿e uzbiera siê wiêksza grupa naszych:).Jest ju¿ Grand Arabeska:), Mohito zastanawia siê;), Nimfa ju¿ buty kupi³a:).
A inni co???

wroclove, ja nie biegnê w pó³maratonie nocnym, ale pomachaæ, klaskaæ i krzyczeæ (stoj±c!) mogê i Wam dopingowaæ :D Pozdrawiam ¶mia³ków.
Turysta
A mo¿e by jednak skoro tak agitujecie? :)
Pytanie do fachowców od biegania: Czy i jak nale¿y siê przygotowaæ do biegu tak by zaraz po starcie nie by³o wtopy tj nie zej¶æ z trasy po paru kilometrach? Miesi±c przed startem wystarczy rozpocz±æ lekki trening? Kupuj±c buty na co trzeba patrzeæ (poza cen±)? I czy warto zawracaæ sobie g³owê je¶li delikwent nie biega³ w pó³/maratonach poza pó³maratonem z Lubiewa do ¦winouj¶cia i z powrotem /wybrze¿em morza/ - oczywi¶cie na golasa?
michau
Ja raczej na pewno nie bêdê móg³ dopingowaæ na miejscu, znaj±c ¿ycie bêdê mia³ inne sprawy na g³owie, mimo wszystko bêdê mocno ¶ciska³ kciuki za nasz± dru¿ynê :)
wroclove

Turysta napisa³(a):

A mo¿e by jednak skoro tak agitujecie? Smile
Pytanie do fachowców od biegania: Czy i jak nale¿y siê przygotowaæ do biegu tak by zaraz po starcie nie by³o wtopy tj nie zej¶æ z trasy po paru kilometrach? Miesi±c przed startem wystarczy rozpocz±æ lekki trening? Kupuj±c buty na co trzeba patrzeæ (poza cen±)? I czy warto zawracaæ sobie g³owê je¶li delikwent nie biega³ w pó³/maratonach poza pó³maratonem z Lubiewa do ¦winouj¶cia i z powrotem /wybrze¿em morza/ - oczywi¶cie na golasa?

Turysta Ty jeste¶ wybiegany po górach wiêc spokojnie sobie poradziszSmile.Ju¿ to kiedy¶ gdzie¶ pisa³em ¿e ukoñczyæ maraton czy pó³maraton to mo¿e prawie ka¿dy po ma³ym przygotowaniuWink. Co innego przebiec takie dystanse tu trzeba trochê zrobiæ kilometrów. Ale spoko teraz mówimy o pó³maratonie a na tym dystansie limit jest 3 godz wiêc jak powoli zaczniesz tuptaæ z 3 razy w tygodniu to dotuptasz do mety z duzym zapasem minutowymSmile.
Trojan
Twitter z dnia 23.04
Wroclaw @wroclaw_info 27 min.
Ka¿dy biegacz, który ukoñczy bieg ma szansê wygraæ Forda KA, g³ówn± nagrodê w Nocnym Wroc³aw Pó³maratonie.
Turysta
No to kolejna motywacja dosz³a, chêci s± tylko z czasem na trenning wci±¿ cieñko u mnie...
@Trojan startujesz? Mo¿e zmotywujesz mnie bardziej? ;)
wroclove

Trojan napisa³(a):

Twitter z dnia 23.04
Wroclaw @wroclaw_info 27 min.
Ka¿dy biegacz, który ukoñczy bieg ma szansê wygraæ Forda KA, g³ówn± nagrodê w Nocnym Wroc³aw Pó³maratonie.

Po taki info to ju¿ musimy wystawiæ dru¿ynê forumow±:)

Dodam nowe informacje. Kto ma ochotê i zaznaczam trochê kondycji to mo¿e wystartowaæ w biegu na Sky Tower 49 piêter i tylko 1150 schodków.
Informacja tutaj: http://galeria.skytower.pl/run.html.
Grant
To w koñcu kto biegnie?
arabeska

Grant napisa³(a):

To w koñcu kto biegnie?

wszyscy :D tylko jedno do mety a drudzy po piwo dla tych co na mecie :D
czbodzio
Witam,
to juz za 3 dni. Moj nr to 4772. Do zobaczenia przed startem, na trasie, na mecie i... uzupe³nianiu p³ynów.
arabeska

czbodzio napisa³(a):

Witam,
to juz za 3 dni. Moj nr to 4772. Do zobaczenia przed startem, na trasie, na mecie i... uzupe³nianiu p³ynów.

:) numerki mamy bardzo zbli¿one ale czy nam siê uda trafiæ na siebie w tym 5,5 tysiêcznym t³umie ?! bêdê Ciê wypatrywaæ na starcie, na trasie...... bo na mecie o ile na metê dotrê to nie wiem czy jeszcze cokolwiek widzieæ bêdê ;)
Grant
Ma byæ zaj.. oberwanie chmury i wielka burza , tylko ¿e nie wiadomo, czy przed biegem, po biegu, czy mo¿e w trakcie. :o

To a¿ jest tyle numerów ponad 4700.

Ja mam co¶ oko³o 2600.
wroclove
£o³ jestem w szoku to ju¿ mamy liczn± dru¿ynê:). Super, kto jeszcze. Zdjêcie robimy na waleta;), czy w strojach sportowych:). Mam nadziejê ¿e na wine jako¶ siê spotkamy
Grant
Mo¿e siê uda, ale np. ja celuje w 1,40, ale pewnie bêdzie 2,40. :D

W zwi±zku z powy¿szym, nie wiem wiem, czy liderzy zaczekaj± na maruderów. :D

Jak co¶ to w okolicy sceny, pod którym¶ z namiotów piwnych (jest ich kilka, wiêc jako¶ siê znajdziemy).
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019