Profil na Facebooku

Last updated on 11 years ago

Poll: Polubienie za polubienie ?

Tak, fajnie by by³o33 %
    Jest mi to obojêtne67 %
    Nie, wystarczy ¿e ja polubi³em/am0 %
Admin
Ju¿ przesz³o rok dzia³a nasz profil na Facebooku. (Link znajdziecie na ka¿dej podstronie naszego serwisu na samym dole) Co prawda spektakularnych wej¶æ na nasz± docelow± stronê z tamtego miejsca nie ma, ale zawsze to co¶.

Od czasu uruchomienia konta parê osób z tej (naturyzm.wroclaw.pl) strony "polubi³o" nasze konto na "fejsie"

Wiem ¿e niektórzy z was bardzo dbaj± o swoj± prywatno¶æ ale mam pytanie do tych którzy "polubili" : Czy jest dobrze tak jak teraz ¿e nie odwzajemniamy waszych "polubieñ" czy raczej wymagacie/chcieliby¶cie wzajemno¶ci ?
ckwrc
Raczej like'uje to co ja lubiê, a nie tych co chce ¿eby mnie polubili ;) Z drugiej strony, to nie boli, a mo¿e komu¶ siê zrobi milo jak dostanie like'a. Tak ze dla mnie bez znaczenia.

Ja bym zachêci³ naszych forumowiczów do polubienia, mo¿e nawet nie wiecie a w¶ród waszych znajomych sa ludzie którzy chêtnie by tu zawitali B)
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot edit the poll in this discussion thread.
You cannot vote on the poll in this discussion thread.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019