Szlak Odry na dwóch ko³ach

Last updated on 12 years ago
max37_i_3
Wraz z grup± rowerowych przyjació³ w Niedzielê jedziemy rowerami szlakiem Odry z Brzegu Górnego do Wroc³awia.
Plan jest taki aby wystartowaæ poci±giem z Wroc³awia G³ównego do Brzegu Górnego (zbiórka 9.20 przed wej¶ciem g³ównym, odjazd poci±gu 9.40)

Powrót do Wroc³awia oko³o 16.30 ju¿ na rowerach.
D³ugosæ trasy oko³o 50 ok, Stopieñ trudno¶ci :1 (skala 1-5)
Adalbert
¯yczê Wam przyjemnej jazdy. Ja niestety muszê odbêbniæ dy¿ur w robocie...
max37_i_3
A dziêkujê!. Pogoda by³a wy¶mienita i w sumie 90 km (door-to-door) zrobi³em. Wrzuci³bym kilka fotek bezpo¶rednio na forum ale niestety "ten skrypt tego nie umo¿liwia" a nie chce mi siê tego do galerii wrzucaæ lub ³adowaæ na serwisy zdjêciowe ¿eby wkleiæ linka.
Adalbert
To jak w takim razie dosta³y siê zdjêcia warszawskiej plazy naturystów do³±czone do forum????????
Gratulujê 90 km, bo dla mnie by³by to wyczyn!!!!!!
max37_i_3
Ale te 90 przez kilkana¶cie godzin. Wyczynem dla mnie by³o zrobienie 50 km wa³ami w dwie godziny. Ale wtedy ledwo do domu dojecha³em.

Zdjêcia widoczne w innych postach s± dodane na zasadzie "linka" do zdjêcia w innym serwisie.
maRUDA
50 km w 2 h na rowerze to nic wobec ponad 40km maratonu wroclove w nieca³e 3h! K³aniam siê w pas naszemu maratoñczykowi. Najwiêkszy kozak na forum!
Mam kogo goniæ zarówno na rowerze jak i na nogach...
wroclove
Proponuje na rolkach to trochê poje¿dzisz i trochê pobiegasz;)
Kozaki to w lasach rosn±, wiêc mo¿e tak na grzybki?
max37_i_3
No toæ wiadomo ¿e nie ma co porównywaæ. Tak¿e sk³adam pok³on za ten wyczyn!
Ale na swoj± obronê dodam ¿e po³owê jecha³em po wa³ach w kierunku Urazu i nie s± to wa³y wy³o¿one kostk± jak we Wroc³awiu :P

Adalbert napisa³(a):
To jak w takim razie dosta³y siê zdjêcia warszawskiej plazy naturystów do³±czone do forum????????

Przez przypadek wypatrzy³em ¿e podczas edycji postu dotycz±cego grilla mam mo¿liwo¶æ wczytania za³±czników z dysku. Pod oknem tre¶ci. Niestety tutaj nie mam tego.

Do zamkniêcia w±tek. Moderatorze czyñ swoj± powinno¶æ...
Turysta
OK zamykam temat max37, jak sobie ¿yczysz.

PS
Powiedz mi czemu "smarujesz" pod swoim postem kolejnego posta - nie pro¶ciej u¿yæ "edit"?
By³o to pytanie retoryczne bo temat ju¿ zamkniêty - nie oczekujê Twej odpowiedzi /w tym w±tku bynajmniej/ :)
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019