Rolki tylko we wtorki!

Last updated on 12 years ago
max37_i_3
Id±c w ¶lady za MaRud± i za jej ¶rodowymi spotkaniami w saunie mam propozycjê aby wtorki przeznaczyæ na rolki.

Mia³em przyjemno¶æ w zesz³ym tygodniu porolkowaæ z MaRud± w okolicach stadionu i powiem ¿e czujê niedosyt.
Kto jest chêtny aby wieczorkiem, oko³o godziny 21 we wtorki wyci±gn±æ z szafy rolki i poje¼dziæ?
Potem mo¿na zamówiæ pod stadion Pizzê i uzupe³niæ spalone kalorii?
Adalbert
Max nie szalej. Najpierw krêgle, zobaczymy co z tego wyjdzie na przysz³o¶c...
Mówiê tak, bo jestem SKS i nie mam rolek. Zatrzyma³em sie na etapie rowerka BOBO...:(
max37_i_3
To Ty bêdziesz grila robi³ i hamburgery przewraca³ a my bêdziemy je¼dzili wokó³ Ciebie i pytali "kiedy bêdzie?", " Czy ju¿ mo¿na?", "Co tak d³ugo?".

Bobo? A by³ taki rowerek? Ja nie pamiêtam :P
SoulReaper
No ja te¿ siê pojawiê, mam niedaleko i rolkowiczom zdjêcia porobiê, niestety nie poje¿d¿ê bo kó³ek nie mam, nigdy nie znalaz³em kajaków z kó³kami w sportowych... mo¿e gdzie¶ sa.. mo¿e kiedys znajde i sobie zakupie.. :D

:D to do zobaczenia wieczorkiem.. :D
Zacznij od ma³ych rzeczy, z czasem bêdziesz móg³ nawet przenosiæ góry...
maRUDA
S³abo zareklamowa³e¶ nasze wtorkowe wyczyny max37 :(
Mega d³uga trasa, ze stadionu pod Astrê ale ca³a po fantastycznej ¶cie¿ce rowerowej uczyni³a t± drogê bardzo przyjemn±. Nie bêdê wspominaæ o przegranej maxa37 w wy¶cigu - bo po co skoro dzi¶ mo¿na na w³asne oczy przekonaæ siê? ;)
Poza tym nie byli¶my sami na rolkach na ogromnych taflach betonu pod stadionem. Widaæ jest to miejsce znane wroc³awskim rolkarzom.
Strona stadionu bli¿ej Lotniczej.
Ja bêdê po 21. Z bólem kostki ale bêdê :)
max37_i_3
A co siÄ™ w nozke stalo, po drzewach skakalas kozico :)
Naucz sie mloda ze ja nigdy nie przegrywam :)
Widzimy sie wiec.
maRUDA
Z nozka nawet by³oby ok po ostatnich wyczynach na rolkach gdyby nie to ¿e jaki¶ palant walnal mnie z ca³ej si³y z piê¶ci w miejsce urazu Smile

O przegrywaniu pogadamy wieczorem, jak wskocze w swoje turbo buty.
max37_i_3
Kto by³ tak nikczemny ¿eby u¿yæ si³y w stosunku do prezesowej naszego forum? Na banicjê go!!
maRUDA
Usun±æ mu konto! ;)

Temat ROLEK aktualny na nastêpny wtorek? Smarowaæ kó³eczka? Ostatnio jechali¶my daleko, mo¿e teraz poæwiczymy manewry? Albo wy¶cigi na krótk± odleg³o¶æ sobie urz±dzimy?
SoulReaper tylko kartê do aparatu w³ó¿ ale nie ubieraj rolek bo znowu nas okiwasz.
max37_i_3
Jak zdjêcia to manewry bo przecie¿ nie bêdzie bieg³ z nami z tym aparatem.
A w necie nie ma rolek rozmiaru 50? To mo¿e wrotki takie zak³adane na buty jak u dzieci :)

No smaruj, smaruj ale u tak Ci nie pomo¿e to :)
Adalbert
Chcia³em pomóc SoulRaperowi i poszukaæ w necie dla niego rolek, a tu ma wpis "Rolki rozmiar 50" odsy³a³o mnie do "Patrz skutery"...
SoulReaper
Good one.. :D Poszukam sobie co¶... bo fajnie tak by czym¶ poje¼dziæ by³o... :)

Choæ teraz niekoniecznie, ale na wiosnê sobie po sklepach pochodze, bo teraz coraz zimniej sie robi, wiêc nie poje¿dzê za bardzo.. A tez napalaæ sie nie ma co, bo na mój rozmiar musz± byæ komfortowe i jak "na si³ê" kupiê to potem z niewygody mog± mi sie znudziæ.. Wiêc z g³ow±... :)

Jeszcze w tym sezonie porobie za fotografa dla rolkujacych, ale w przysz³ym to my¶lê, ¿eby ju¿ aktywnie je¿dziæ.. :D od razu sobie przypomnê jak siê jezdzi³o... :)
Zacznij od ma³ych rzeczy, z czasem bêdziesz móg³ nawet przenosiæ góry...
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019