Mo¿e w góry lub na rower?

Last updated on 12 years ago
Turysta
Jak wiadomo nie samym naturyzmem cz³owiek ¿yje, dlatego zak³adam propozycjê a mo¿e by i w góry, na rower - póki lato, ciep³o i wci±¿ d³ugie dni. Nie bêdê ukrywaæ, ¿e wszelkie wypady w góry czy na rower bardzo lubiê do czego namawiam i was oczywi¶cie w miarê mo¿liwo¶ci. Jutro ma byæ nie najgorsza pogoda, wiêc mam w planie jednodniowy wyjazd w okoliczne górki. Zachêcam :)
maRUDA
Fajny, zdrowy pomys³ na niedzielê!

Napisz Turysta jaki ¶rodek lokomocji (mam nadziejê, ¿e nie rowerem), o której planujesz wyjazd i jaka trasa??? Potrzebujê wiedzieæ czy ewentualnie nad±¿ê za Tob± i czy moja m³odzie¿ podo³a...
Mogê jechaæ autem.

Popytam znajomych, mo¿e uzbiera siê komplet.
wroclaw80
Pomys³ gicior . Ja mam rower i czasem mo¿na gdzie¶ wyskoczyæ. Góry super pomys³. Mamy naprawdê blisko. Ja jutro odpadam mam ju¿ plany. Ale niebawem na 100% jadê
maRUDA
Alien, Twoja propozycja wyjazdu ju¿ omawiana jest gdzie¶ tam indziej...
Pozwól wiêc, ¿e zaproponujê tutaj SOBOTNIE PEDA£OWANIE!
Je¶li deszcz nie pokrzy¿uje mi planów to oko³o po³udnia siadam na rower i zamierzam daæ sobie ostry wycisk! Aury na opalanie ma nie byæ (piszê bo co¶ umawiali¶my siê na objazd po pla¿ach).
Je¶li jest tu kto¶ kto zechce mi towarzyszyæ bêdê zaszczycona ka¿dym towarzystwem. I niech nikogo nie zra¿a stwierdzenie "ostry wycisk" - ja rzadko u¿ywam tego sprzêtu wiêc z t± ostro¶ci± to lekkie nadu¿ycie Smile
Admin

maRUDA napisa³(a):

...zaproponujê tutaj SOBOTNIE PEDA£OWANIE!
(piszê bo co¶ umawiali¶my siê na objazd po pla¿ach).

A które to pla¿e?

Aby objechaæ wszystkie "ujawnione" miejsca potrzeba sporo czasu bo s± bardzo rozrzucone. Na pewno nie zrobi siê tego w kilka dni.

Korzystaj±c ze starych publikacji mo¿esz nawet odbyæ historyczny szlak rowerowy dawnego naturyzmu na Dolnym ¦l±sku he he

Odnajdujesz stary opis z lat 80-tych, czytasz jak wielu ludzi tam wypoczywa³o. Peda³ujesz do tego punktu, ogl±dasz trawê po pas i wyobra¿asz sobie jak têtni³o to miejsce ¿yciem. Wracaj±c my¶lisz sobie...dlaczego tam ju¿ nikogo nie ma :)
maRUDA
Alien!!! ¯yczliwo¶æ to Twoja podstawowa zaleta, jak s±dzê... ;)

Robert, ja to imbecyl geograficzny jestem, gubiê siê w swoim M1 :) ale wymarzy³am sobie odwiedzenie okolic Widawy, pisali¶cie te¿ o miejscach na Rêdzinie i Micheleta i wszêdzie tam chcê zawitaæ.
Gdzie taki szlak rowerowy znajdê? Istnieje co¶ takiego? Chcê poznaæ miejsca w granicach Wroc³awia.

Na razie pomys³ jest taki, ¿e z forum pospisujê sobie miejsca i instrukcje dojazdu.
wroclaw80
Pisze siê na rower. Proponuje ok 12 siê zgadaæ. Ja mogê do³±czyæ na mo¶cie Milenijnym :-)
maRUDA
To bêdê punkt 12 pod mostem milenijnym, obok hali Orbita, przy wej¶ciu na basen.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019