Festiwal piwa 10 maja 2014

Last updated on 11 years ago
wroclaw80
Witam Wszystkich!

Jak coroczna tradycja g³osi rozpoczynamy 5 festiwal piwa.
SEZON 2014!
W tym roku nie bêdzie on tradycyjnie w Le¶nicy tylko na stadionie miejskim we Wroc³awiu. Bêdzie okazja do napicia sie ró¿nych gatunków piw, wspólnych rozmów i poznania siê dla nowych formuowiczów!

Zapraszam o godzinie 16.00 10 maja sobota .

Spotkanie przed g³ównym wej¶ciem do na stadion od ulicy Lotniczej!
Yupiter
obowi±zuje stój organizacyjny czy galowy? ;)
Turysta
Namno¿y³o siê tych eventów jak psów za przeproszeniem, jeden weekend majowy mam ju¿ zarezerwowany - czy co¶ bêdzie wiêcej zobaczymy, chêci s± ale ewidentnie czasu brakuje na wiêkszo¶æ. Pora priorytety wprowadziæ do kalendarza wydarzeñ. Decyzja ASAP :)
Admin
Na takie miejsca w stroju organizacyjnym przy barze, nie ma co liczyæ

www.naturyzm.wroclaw.pl/banery/2014/festiwal-piwa/dziewczyna-z-piwem.jpg

¯eby rozwiaæ w±tpliwo¶ci, podajemy przyk³adowy strój na ten majowy wypad.

www.naturyzm.wroclaw.pl/banery/2014/festiwal-piwa/bojowa-mina.jpg
nimfa_5
Na 16t± nie dam rady ale dobrego piwa muszê siê z Wami napiæ:)
nimfastycznie
indywidualismus
Oczywi¶cie te¿ bêdê, ale nie wiem czy na 16-t±, bo sie przede wszystkim z synem umawiam. Bierzemy w³asne szklaneczki i bêdziemy piæ ma³o, ale du¿o!
wronatus
Hej!

Ja niestety w tym roku poza Wrockiem w terminie festiwalu. Szkoda :@
Wychylcie jeden kufel za mnie wine
Byæ mo¿e w Pradze uda siê nadrobiæ braki ;)

Pozdrawiam

W.
wroclaw80
To juz w najbli¿sz± sobotê rozpoczyna siê festiwal piwa. Zapraszam wszystkich bêdzie super atmosfera, okazja do napicia siê piwa i wspólnych rozmów!!!

Do zobaczenia :)
arabeska
wszystko SUPER! tylko czy 16.00 to nie za wcze¶nie? dla mnie to pora obiadowa a nie piwna wiêc na festiwalu zjawiê siê ok 18.00 :) sam dojazd zajmie mi pewnie ze 2 godziny :(
"Nie sztuk± jest siê rozebraæ. Sztuk± jest uczyniæ ze swej nago¶ci sztukê"
max37_i_3
Z pewn± tak± nie¶mia³o¶ci± planuje wst±piæ na chwile.
wroclove
Macie racje drogie panie to trochê za wcze¶nie i dla mnie:o.
Ale bêdê jak najszybciej.
A z tymi tañcami po festiwalu to ca³kiem dobry pomys³ maciewine
wroclaw80
Mo¿na przenie¶æ spotkanie na 18:00 przy wiekszo¶ci g³osów przed g³ównym wej¶ciem od Lotniczej :-)
wroclove
Wroc³aw80 i inni a jak Was rozpoznaæ znale¶æ maj± spó¿nialscy0sad, bêdziecie paradowaæ naturystycznie;) czy mo¿e z listkiem figowym:D. Tak tylko pytam za innych bo ja to ju¿ mam sposób ¿eby znale¶æ naturystyczn± watachê:)
indywidualismus

wroclaw80 napisa³(a):

To juz w najbli¿sz± sobotê rozpoczyna siê festiwal piwa. Zapraszam wszystkich bêdzie super atmosfera, okazja do napicia siê piwa i wspólnych rozmów!!!

Do zobaczenia :)

Oj kochany, kochany!
Chyba troszkê do ty³u jeste¶. Festiwal rozpocz±³ siê w PI¡TEK i trwa 3 dni.
Czego dowodem jestem Ja, bo ju¿ by³em, wczoraj. By³em i piwo pi³em :)
Wra¿enia: piwa du¿o, drogo i straszny t³um. wine
Po niektóre, ciekawsze piwa trzeba staæ nawet pó³ godziny. Zalecana du¿a dawka cierpliwo¶ci!
wroclaw80
Festiwal piwa sezon 2014 ju¿ za nami!
Uczestnikom dziêkujê za przybycie. Max37 dziêki ¿e pojawi³e¶ sie po przerwie i nadal zarazasz optymizmem :-)
Atrakcja tegorocznego festiwalu by³a mozliwo¶æ zobaczenia stadionu od ¶rodka oraz spo¿ywania piwa na trybunie :-) Minus gigantyczne kolejki do piwa, brak oznakowañ co gdzie i jak. Ale najwa¿niejsze ¿e ekipa i pogoda dopisa³a!

Do zobaczenia za rok!!!
wroclove
By³em za krótko aby wypowiadaæ siê na temat festiwalu, ale co¶ tu nie halo. Tak na dobr± sprawê to czas na festiwalu mo¿na by by³o dzieliæ na stanie w kolejce po piwo i stanie w kolejce do WC:(. Tak dalej byæ nie mo¿e, kolejkowym pomys³om mówimy stanowcze nie:@
max37_i_3

wroclaw80 napisa³(a):
Max37 dziêki ¿e pojawi³e¶ sie po przerwie i nadal zarazasz optymizmem :-)

Ale znaczy siê ¿e co ?
Toæ ja siê nawet nie zd±¿y³em odezwaæ tak krótko by³em. Chyba ¿e to mój urok osobisty tak zara¿a :P

wroclove napisa³(a):

Tak dalej byæ nie mo¿e, kolejkowym pomys³om mówimy stanowcze nie:@

Id¼my dalej! Piwo na festiwalu powinno byæ rozdawane bezp³atnie! :@
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019