Wyj¶cie na sok chmielowy

Last updated on 12 years ago
Elavi
Proponujê spotkaæ siê w najbli¿szy czwartek (11.04.2013) o godzinie 19 na soczku chmielowym. Planowane miejsce to pub, w którym pili¶my ostatnio pod torami. Je¶li kto¶ pamiêta, to móg³by przypomnieæ :)

www.studentka.pl/img/wo/9/40/obrazek_sredni_4006940.jpg
myzwroclawia
bêdziemy :)
Turysta
No, ¿esz ten termin chyba specjalnie pode mnie? ;)
Hmm... interesuj±ca propozycja soczek chmielowy pity ze s³oja?
maRUDA
Przybêdê!
Mniej lub bardziej punktualnie ale bêdê.
Do czwartku! :)
arabeska
hm......soczek chmielowy! ostatnio pijam zwykle marchwiowy wiêc mo¿e czas na drobn± odmianê;)
"Nie sztuk± jest siê rozebraæ. Sztuk± jest uczyniæ ze swej nago¶ci sztukê"
myzwroclawia
ze s³oja... no w³a¶nie byli¶my w tej knajpie ostatnio jak "byli¶my" , ale nazwy nie pamiêtamy :)
barbada
¯yczymy dobrej zabawy, no i zdrówko za nas nie jedno wypijcie. My z tego wzglêdu, ¿e prowincjuszami jeste¶my, nie damy rady przybyæ w tym terminie do Waszej metropolii i w tak zacnym gronie, ust w z³otym p³ynie....... ups, soczku chmielowym, zanurzyæ.Pozdrawiamy Was wiosennie i do mi³ego szybkiego zobaczenia.
Trojan
Chia³bym po raz pierwszy poznac sie z Wami ale :

- "Pod torami" to dla mnie za trudne do rozszyfrowania , gdzie to jest
- niech ktos wpadnie na pomys³ jak Was najlepiej rozpoznaæ - bo przeciez jak bede chodzi³ od stolika do stolika i sie pyta³ czy Wy to Wy:) to bedzie "siara"
ckwrc
Ostatnim razem jak byli¶my to by³o nas zbyt wielu ¿eby w przybytku podaj±cym piwo w s³oju wygodnie sie rozsi±¶æ. Wyl±dowali¶my wiêc koniec koñców w " dwie knajpy obok ". Maruda, wroclaw80 nie kojarzycie nazwy?
myzwroclawia

Trojan napisa³(a):

Chia³bym po raz pierwszy poznac sie z Wami ale :

- "Pod torami" to dla mnie za trudne do rozszyfrowania , gdzie to jest
- niech ktos wpadnie na pomys³ jak Was najlepiej rozpoznaæ - bo przeciez jak bede chodzi³ od stolika do stolika i sie pyta³ czy Wy to Wy:) to bedzie "siara"

Chodzi o knajpki niedaleko Arkad, mówi siê na nie tak¿e "pod nasypem" ;) najlepiej "skomórkowaæ" siê z kim¶ kto tam bêdzie w miarê wcze¶nie.
Je¶li o nas chodzi to pewnie bli¿ej 20 dopiero siê zjawimy ;)
Elavi
@Trojan, pod torami to ulica Bogus³awskiego. Kojarzê, ¿e to miejsce to by³o niedaleko numeru 9. Mapka
@Trojan, nikogo innego oprócz nas i obs³ugi raczej nie bêdzie. Je¶li zobaczysz du¿± grupê ludzi, to pewnie my ;)

@barbada, wypijemy za Was zdrowie :)

@maRUDA, arabeska, Turysta, myzwroclawia super, ¿e bêdziecie :) Czy kto¶ jeszcze do nas do³±czy? :)
Trojan
http://maps.google.pl/maps?q=wroc%C5%82aw+bogus%C5%82awskiego11&hl=pl&ie=UTF8&ll=
51.101162,17.025012&spn=0.001144,0.00284&sll=51.127065,16.991864&sspn=0.290879,0.727158&hnear=
Wojciecha+Bogus%C5%82awskiego+11,+50-001+Wroc%C5%82aw,+dolno%C5%9Bl%C4%85skie&t=m&z=19&layer=
c&cbll=51.101162,17.025012&panoid=M1OYI816y7F8c-F2fBHt_Q&cbp=12,191.15,,0,0

Czy to to co na steet view?????

Macie knajpke sami dla siebie ????:)
Turysta
Knajpki ca³ej dla siebie jeszcze nie mamy ;)
To mo¿e podaj telefon do siebie na PW, jak bêdê tu¿, tu¿ przedzwoniê do Ciebie.
Chyba bêdê w okolicach 19.15/30.

PS
I ja tam nie by³em wiêc równie¿ nie wiem, która konkretnie to knajpa :)
Ale to ¿aden problem jako¶ siê znajdzie.
wroclove
To ju¿ nie kumam ostatnio to byli¶my w Stacji. Ale mowa jest te¿ co¶ o s³oikach w Alive.Organizatorka eventu proszê zabraæ stanowisko w tej kwestii:).Mo¿e siê uda spotkaæ;)
wojtekpl
Je¿eli siê nic nie wydarzy to te¿ powinni¶my byæ. Tylko gdzie?
Elavi

wroclove napisa³(a):

To ju¿ nie kumam ostatnio to byli¶my w Stacji. Ale mowa jest te¿ co¶ o s³oikach w Alive.Organizatorka eventu proszê zabraæ stanowisko w tej kwestii:).Mo¿e siê uda spotkaæ;)

Spotykamy siê w pubie, w którym przesiedzieli¶my wiêkszo¶æ wieczora, czyli w Stacji (nie Alive).
indywidualismus
Te¿ spróbujê wzi±æ udzia³ i mi³o, ¿e pad³a nazwa, bo jednak tych pubów jest ca³y szereg :)
marko829
Mo¿e uda mi siê przyj¶æ, ale pewno¶ci nie mam.
wroclove
Z du¿± doz± prawdopodobieñstwa pojawiê siê dzisiaj :) ale tak bli¿ej 20 ni¿ 19. Dla osób które pierwszy raz pojawi± siê na naszym spotkaniu bêdê ubrany w dy¿urn± CZERWON¡ koszulkê z napisem WEOCLOVE:D
myzwroclawia
my te¿ bli¿ej 20 bêdziemy, do zobaczenia ;)
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019