Obóz NIKE - stare jak ¶wiat ale mo¿na obejrzeæ

Last updated on 12 years ago
max37_i_3
@Wroclove ty zdaje siê biegasz, zdradzisz swoja trasê to wpadniemy popatrzeæ na...buty :)

YouTube Video
arabeska
uuuu! tak na naguska!? katorga! przy wiêkszej czêstotliwo¶ci treningów zwiotczenie i naci±gniêcie miê¶ni piersiowych gwarantowane! Nie wspomnê ju¿ o innych typowo mêskich miê¶niach ;) biedni panowie!
"Nie sztuk± jest siê rozebraæ. Sztuk± jest uczyniæ ze swej nago¶ci sztukê"
Adalbert
Arabesko skarbie po obejrzeniu tego filmiku wiem tyle, ¿e buty s± fajne. Jednak muszê przyznaæ Ci racjê co do d³u¿szego dystansu pokonywanego w stroju Adama i Ewy. W waszym przypadku biust móg³by spa¶æ na kolana, a nam te czê¶ci cia³a ci±gnê³yby siê poni¿ej kolan. Nie jest to na d³uzsz± metê wygodne i zdrowe...
wroclove

max37 napisa³(a):
@Wroclove ty zdaje siê biegasz, zdradzisz swoja trasê to wpadniemy popatrzeæ na...buty :)

Tak Max biegam, w³asnie zacz±³em przygotowania do nowego sezonu ale ja nie przygotowuje siê do mistrzostw ¶wiata ani stanów wiêc i treningi mam mniej wyszukane;).
Dzisiaj biegaj±c nie widzia³em nikogo w takich butach:D
Dla zainteresowanych taka form± treningów jak na filmie oczywi¶cie mogê udzieliæ paru porad:).
Adalbert ale w Naszym przypadku widzê wiêcej zalet ni¿ u kobiet:D
Adalbert
Nie zebym siê chwali³ WROCLOVE, ale nawqet z moimi parametrami nie by³ to komfortowy bieg. No chyba ze goni³bym jedyn± kobietê na swiecie, a od spotkania z ni± zale¿a³yby losy rasy ludzkiej; DA£BYM RADÊ!!!!!!
Yupiter
Mi nie przeszkadza. Moge biegac co za ró¿nica czy w czy bez.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019