Sprzedam - Sigma 70-300mm F/4-5.6 APO DG Macro

Last updated on 12 years ago
SoulReaper
Planujê sprzedaæ mój tele obiektyw, jest na gwarancji, u¿ywany sporadycznie. Niewykorzystywany przeze mnie w pe³nym zakresie. Mocowanie Nikon, na gwarancji, w moim posiadaniu 3 miesi±ce. Kupiony nowy w sklepie.
700z³ za obiektyw z filtrem UV (bardziej pe³ni rolê ochronn±)
Filtr UV zamontowany od pocz±tku i nie ¶ci±gany.
Za 100z³ wiêcej dorzucê jeszcze filtr polaryzacyjny, który dokupi³em do niego.
Je¶li kto¶ by³by zainteresowany proszê o PM
Ja chce siê przesi±¶æ na co¶ bardziej uniwersalnego, np 18-105 Nikona lub co¶ podobnego :)

Post poprawiony, zapomnia³em cenê dodaæ :)
Zacznij od ma³ych rzeczy, z czasem bêdziesz móg³ nawet przenosiæ góry...
max37_i_3
Nauczysz mnie robiæ zdjêcia tak ¿ebym móg³ wykorzystaæ to szk³o to wezmê :)
Turysta
Zgaduje, ¿e to nie jedyne miejsce gdzie og³osi³e¶ posta z zamiarem sprzda¿y? My¶lisz, ¿e w¶ród naturystów bêdzie odzew? Kto wie?
Ja swój kupi³em na allegro w cenie ~trzykrotnie ni¿szej ni¿ oficjalnie w sklepie. Parê dobrych lat temu, mia³em szczê¶cie bo sprzedaj±cy sprowadza³ ze Stanów a by³ to okres kiedy kurs dolara oscylowa³ w granicach 2 z³otych. Od tamtej pory ten kitowy (18-55) le¿akuje w torbie. Sigma 24-135 1:2.8-4.5 Ø77(ekwiwalent 36-202) zupe³nie spe³nia moje oczekiwania, jak bym wcze¶niej to przewidzia³ nie bra³bym "kitowego". A zakres 70-300 wogóle mi nie "le¿y". Tego typu obiektywy "jako tako" ostrz± tak do 200 ale im bli¿ej 300 to coraz gorzej. Kiedy¶ i ja o takim my¶la³em ale recenzje w sieci nie wypad³y obiecuj±co...
marcin wroclaw
Napisz mi proszê ile chcesz?
maRUDA
Hej, max37 - by³am ¶wiadkiem, jak dobrowolnie zrezygnowa³e¶ z wyk³adu wiêc nie udawaj, ¿e chcesz siê uczyæ Wink
SoulReaper
Choæ z jednej strony patrz±c, posiadanie lustrzanki motywuje trochê, bo skoro ju¿ wie tyle wyda³o kasy to wypada³oby nauczyæ sie tym zdjêcia przyzwoite robiæ, a nie dalej bazowaæ na automacie.. :P
No chyba, ¿e Max chce sweet focie z rêki albo w lustrze robiæ... mo¿e ewentualnie w odbiciu drzwi od piekarnika.. :D
max37_i_3
Nie mam piekarnika wiêc nici z dobrej fotki tak? Abuu

@maRuda zrezygnowa³em bo wyk³ad by³ jedynie teoretyczny. Ja muszê teoriê podeprzeæ praktyk± ¿eby nauka odnios³a oczekiwany skutek. Nastêpnym razem proszê na wyk³ad przynie¶æ aparat a wtedy ja, niczym myszka, zasi±dê wpatrzony w wyk³adowcê i bêdê pilnie przyswaja³ wiedzê. A kto wie, mo¿e nawet zadam pytanie :P
maRUDA
Ooo rany, w±tek spod wêgla wygrzebany... Urlop zrobi³ swoje... Zapewne Sigma 70-300mm F/4-5.6 APO DG Macro (cokolwiek to jest :) ) dawno sprzedana ;)

Kolega od razu chcia³by majsterkowaæ, naciskaæ i krêciæ. ¯eby do tego etapu doj¶æ trzeba troszkê wysi³ku intelektualnego, chirurg nie zaczyna nauki od krojenia skalpelem... Pytanie pod warunkiem, ¿e g³os zostanie udzielony a jak znam wyk³adowcê to mo¿e byæ ciê¿ko :)
SoulReaper
Ju¿ nieaktualne, wiêc temat mo¿na wyrzuciæ, zamkn±æ albo w archiwum jakies.. :)
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019