Wyj¶cie na piwo 6 sierpieñ

Last updated on 9 years ago
nimfa_5
Jutro pakujê siê na wyjazd nad morze.
¯yczê smacznego browarka :)
Pozdrawiam
nimfastycznie
wroclove

kenny napisa³(a):

planujê siê pojawiæ ale na pewno nie tak wcze¶nie..
my¶lê ¿e realna godzina dla mnie na przybycie to 19:30 / 20:00

Dobrze mówi kolega, dobrze:), ja na to jak na lato ale pora panie Wroc³aw80 wybitnie nie teges:o. Ja a w³a¶ciwie my, ale ja siê tam wypowiadam w swoim imieniu bêdziemy ale te¿ tak bli¿ej 20.
kenny
planujê siê pojawiæ ale na pewno nie tak wcze¶nie..
my¶lê ¿e realna godzina dla mnie na przybycie to 19:30 / 20:00
Turysta
Faktycznie zapowiada siê kolejne wakacyjne BRO, hmm... troszkê za wcze¶nie na moj± deklaracjê, z "aquasauny" za z³otówkê nie skorzystam - w tygodniu piwnym prognozowane s± temperatury "o³wer" 30 tak¿e nie wykluczone, ¿e sauna pojawi siê jako "dejly anykspektyd" atrakcja gratis. Tak¿e niech ¿a³uj± wszyscy, którzy pracuj± w "er kondyszyn" ;]
Pozdrawiam wakacyjne.
framut
My jak najbardziej piszemy siê na piwko :) a co do saunarium to 120 miejsc jest tylko wiêc mo¿e byæ ciê¿ko a po piwku to raczej nie koniecznie do sauny ;)
Trojan
Saunarium Aquapark Wroc³aw

Tylko dla fanów Saunarium na facebooku dedykowana Noc Saunowa! Wstêp za jedyn± 1z³
Wiêcej info tutaj --> http://www.aquapark.wroc.pl/dorosli/fb-noc-saunowa

Proponuje po piwku NOC SAUNOW¡ ZA 1 PLN info na fejsie saunarium
wroclaw80
Witajcie,

Z uwagi na pó³metek wakacji ( wiêkszo¶æ chyba po urlopach) jak i przywitanie nowych osób proponuje wyj¶cie na piwo 6 sierpnia (czwartek). Czas start godzina 18.00. Miejsce spotkania pod klubem Alive ( zmienimy lokal docelowo).

Zmienilem termin z czwartku na pi±tek ze wzglêdu na zmiany w planach :-)

Kto sie pisze na piwo?
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019