Znajdzie siê kto¶ chêtny na wyjazd w góry?

Last updated on 11 years ago
max37_i_3

Yupiter napisa³(a):

Naked Ski and Snowboard Segment from VALHALLA

http://vimeo.com/77177549

Film fajny bo niecodzienne widoki (mowa o ¶niegu hehe) ale ja bym nie skorzysta³. Choæ nie powiem na desce bym sobie poje¼dzi³ ale w tradycyjnym stroju.

Tak, tak, to ja, nie ma co siê dziwiæ. Rêka mi odros³a wiêc ju¿ mogê obs³u¿yæ myszkê i klawiaturê. Ale jeszcze lekarze zalecaj± abym jej nie przemêcza³ bo jeszcze odpadnie :) .
indywidualismus
Najszybciej do Czech. Góry Orlickie (za Zieleñcem). Chocia¿ nie wiem jak tam ze ¶niegiem. Lepszy mo¿e byæ Hruby Jesenik 1,5 km wysoko¶ci, tam zawsze jest zimniej. A trasy biegowe w Czechach s± w ka¿dych górach.
Yupiter
No co¶ ty? ¦niegu dosypa³o - jedziemy. Tylko gdzie trzeba pomysleæ
Turysta
Pytasz retoryczne?
Ski toury na waleta to lekki hardcore i "¶rednio" bezpiecznie i mo¿na sobie co¶ uszkodziæ :P jad±c bez ochraniaczy...
Ale zjazdówki czy biegówki to i owszem :)
wojtekpl
Ja chetnie :)
Yupiter
Naked Ski and Snowboard Segment from VALHALLA

http://vimeo.com/77177549
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019