Wyj¶cie na sok chmielowy

Last updated on 12 years ago
wroclove
Ciekawa propozycja:). W³asciciele stadionu miejskiego we Wro narzekaj± ¿e przynosi straty to mo¿e damy im zarobiæ:D
barbada
No, no ! Nastêpne takie spotkanie, przy takiej frekwencji, to chyba na stadionie trzeba bêdzie zaplanowaæ? ;)
wroclove

barbada napisa³(a):

Co taka cisza po spotkaniu przy soku chmielowym?

Ja zaniemówi³em z wra¿enia tyle ludzi by³o i przez to taka cisza:). Trzeba by³o ³±czyæ stoliki aby wszyscy zasiedli. 16 osób by³o jak dobrze pamiêtam. A gwarno by³o jak w ulu przez s±siadów stolikowych chyba Brytyjczyków:)
myzwroclawia
Elavi, to mo¿e dzisiaj przy soczku chmielowym wszystko ustalimy ;)

Naszym zdaniem lepiej umówiæ siê np. ok. 11 na miejscu. Tak bêdzie najpro¶ciej, bo... ka¿dy ma swoje tempo, jeste¶my z ró¿nych okolic Wroc³awia, a mo¿e i ka¿dy ma inne preferencje :)
Elavi
Nie ³atwo by³o wstaæ w pi±tek do pracy :D

Bardzo siê cieszê, ¿e przysz³o tak wiele osób! Kolejna rzecz, jak± musimy za³atwiæ, to ustalenie czasu i miejsca wyjazdu do Czeladzi 20 kwietnia.
barbada
Co taka cisza po spotkaniu przy soku chmielowym?
max37_i_3
A spotkanie ma na celu przywolanie wiosny tej ktora miala byæ ju¿ dawno a ktorej do tej pory nie ma?
Je¿eli tak to trzeba byæ zebyscie potem nie mowili ¿e snieg pada bo Legnica nie dolaczyla siê do nawolywan.
Tak, chcê przez to powiedziec ze zaklepuje dwa krzesla dla nas.
myzwroclawia
my te¿ bli¿ej 20 bêdziemy, do zobaczenia ;)
wroclove
Z du¿± doz± prawdopodobieñstwa pojawiê siê dzisiaj :) ale tak bli¿ej 20 ni¿ 19. Dla osób które pierwszy raz pojawi± siê na naszym spotkaniu bêdê ubrany w dy¿urn± CZERWON¡ koszulkê z napisem WEOCLOVE:D
marko829
Mo¿e uda mi siê przyj¶æ, ale pewno¶ci nie mam.
indywidualismus
Te¿ spróbujê wzi±æ udzia³ i mi³o, ¿e pad³a nazwa, bo jednak tych pubów jest ca³y szereg :)
Elavi

wroclove napisa³(a):

To ju¿ nie kumam ostatnio to byli¶my w Stacji. Ale mowa jest te¿ co¶ o s³oikach w Alive.Organizatorka eventu proszê zabraæ stanowisko w tej kwestii:).Mo¿e siê uda spotkaæ;)

Spotykamy siê w pubie, w którym przesiedzieli¶my wiêkszo¶æ wieczora, czyli w Stacji (nie Alive).
wojtekpl
Je¿eli siê nic nie wydarzy to te¿ powinni¶my byæ. Tylko gdzie?
wroclove
To ju¿ nie kumam ostatnio to byli¶my w Stacji. Ale mowa jest te¿ co¶ o s³oikach w Alive.Organizatorka eventu proszê zabraæ stanowisko w tej kwestii:).Mo¿e siê uda spotkaæ;)
Turysta
Knajpki ca³ej dla siebie jeszcze nie mamy ;)
To mo¿e podaj telefon do siebie na PW, jak bêdê tu¿, tu¿ przedzwoniê do Ciebie.
Chyba bêdê w okolicach 19.15/30.

PS
I ja tam nie by³em wiêc równie¿ nie wiem, która konkretnie to knajpa :)
Ale to ¿aden problem jako¶ siê znajdzie.
Trojan
http://maps.google.pl/maps?q=wroc%C5%82aw+bogus%C5%82awskiego11&hl=pl&ie=UTF8&ll=
51.101162,17.025012&spn=0.001144,0.00284&sll=51.127065,16.991864&sspn=0.290879,0.727158&hnear=
Wojciecha+Bogus%C5%82awskiego+11,+50-001+Wroc%C5%82aw,+dolno%C5%9Bl%C4%85skie&t=m&z=19&layer=
c&cbll=51.101162,17.025012&panoid=M1OYI816y7F8c-F2fBHt_Q&cbp=12,191.15,,0,0

Czy to to co na steet view?????

Macie knajpke sami dla siebie ????:)
Elavi
@Trojan, pod torami to ulica Bogus³awskiego. Kojarzê, ¿e to miejsce to by³o niedaleko numeru 9. Mapka
@Trojan, nikogo innego oprócz nas i obs³ugi raczej nie bêdzie. Je¶li zobaczysz du¿± grupê ludzi, to pewnie my ;)

@barbada, wypijemy za Was zdrowie :)

@maRUDA, arabeska, Turysta, myzwroclawia super, ¿e bêdziecie :) Czy kto¶ jeszcze do nas do³±czy? :)
myzwroclawia

Trojan napisa³(a):

Chia³bym po raz pierwszy poznac sie z Wami ale :

- "Pod torami" to dla mnie za trudne do rozszyfrowania , gdzie to jest
- niech ktos wpadnie na pomys³ jak Was najlepiej rozpoznaæ - bo przeciez jak bede chodzi³ od stolika do stolika i sie pyta³ czy Wy to Wy:) to bedzie "siara"

Chodzi o knajpki niedaleko Arkad, mówi siê na nie tak¿e "pod nasypem" ;) najlepiej "skomórkowaæ" siê z kim¶ kto tam bêdzie w miarê wcze¶nie.
Je¶li o nas chodzi to pewnie bli¿ej 20 dopiero siê zjawimy ;)
ckwrc
Ostatnim razem jak byli¶my to by³o nas zbyt wielu ¿eby w przybytku podaj±cym piwo w s³oju wygodnie sie rozsi±¶æ. Wyl±dowali¶my wiêc koniec koñców w " dwie knajpy obok ". Maruda, wroclaw80 nie kojarzycie nazwy?
Trojan
Chia³bym po raz pierwszy poznac sie z Wami ale :

- "Pod torami" to dla mnie za trudne do rozszyfrowania , gdzie to jest
- niech ktos wpadnie na pomys³ jak Was najlepiej rozpoznaæ - bo przeciez jak bede chodzi³ od stolika do stolika i sie pyta³ czy Wy to Wy:) to bedzie "siara"
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019