Weekend majowy w górach

Last updated on 12 years ago
maRUDA
... i przysiegam, juz NIGDY nie powiem, ze Sleza i jej okolice to pagorki! :)
Mi tam nawet mgla jak mleko nie przeszkodzila w wejsciu na wieze widokowa! Chyba bylam jedyna klientka tego.dnia!
I 17 km zaskoczylo mnie niezmiernie. Piekny spacer to byl!
wroclove

arabeska napisa³(a):

Mimo niepogody wycieczka super udana:)

Jaka niepogoda jak wczoraj nie spad³a ani kropla deszczu :).Niepogoda to by³a dzisiaj a wczoraj to by³a mega mg³a. Na Slê¿y nie by³ widaæ ani ko¶cio³a ani masztu RTV i zero piêknych widoków.Towarzystwo dzielnie znias³o podej¶cie pod Wie¿ycê a pó¿niej to juz by czysty relaks:)
nimfa_5

arabeska napisa³(a):

no i ¦lê¿a zdobyta!

Pogoda by³a nies³oneczna i niedeszczowa:) Za to nastroje jak zwykle dobre:D
nimfastycznie
arabeska
no i ¦lê¿a zdobyta!
bo Niestraszne nam wichry i burze
Niegro¼ne nam deszcze ulewne
Nie poch³on± nas bagna, ka³u¿e
Nasze peleryny s± pewne :)
Mimo mg³y i braku s³oñca dotarli¶my z u¶miechem na twarzy na sam szczyt gdzie skonsumowali¶my z apetytem to co sami zatargali¶my na w³asnych ramionach, wypili¶my grzañca, pogadali¶my o wszystkim i niczym i ruszyli¶my dalej. Obeszli¶my ¦lê¿ê dooko³a, wydeptali¶my ³±cznie 17 km po ¿ó³tym, czarnym i czerwonym szlaku po czym pozytywnie zmêczeni wrócili¶my do domu:)
"Nie sztuk± jest siê rozebraæ. Sztuk± jest uczyniæ ze swej nago¶ci sztukê"
wroclove
My wylatujemy chyba o 9 z okolic Psiego Pola.
A pogoda???... chyba bêdzie dobrze,oto zapowiedzi:
http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/882855,wroclaw-duze-zachmurzenie-w-srode-ale-padac-nie-bedzie,id,t.html
Jak nie pada to ju¿ jest dobrze:)
myzwroclawia
Mamy jeszcze 1 miejsce w aucie na jutro jak co ;) wyjazd ok. 9 z nowego dworu
myzwroclawia

wroclove napisa³(a):

Turysta napisa³(a):

Tylko jakie plany je¶li by pada³ deszcz... nam nie bardzo siê widzi ganiaæ po górach w deszczu ;-)

Zapewne kolega wroclove zgodzi siê ze mn±...
"Nie ma z³ej pogody na chodzenie po górach, jest tylko nieodpowiedni ubiór" :D

Zgadza siê jak pada to do najbli¿szej knajpki w górach i grzañca:D

Grzaniec jak najbardziej mi odpowiada ;) Tylko kierowcy bêd± jak zwykle maRudziæ ;)
wroclove

Turysta napisa³(a):

Tylko jakie plany je¶li by pada³ deszcz... nam nie bardzo siê widzi ganiaæ po górach w deszczu ;-)

Zgadza siê jak pada to do najbli¿szej knajpki w górach i grzañca:D
Turysta

marian97
Przyjemnego wypoczynku w górach:) ja wybieram siê nad morze!
myzwroclawia

Yupiter napisa³(a):
Gdzie spotykamy siê na miejscu? Bo nie wiem czym bêdê jecha³ i z kim. W ostatniej chwili pewnie siê wszystko oka¿e.....

My z nowego dworu, niedaleko pêtli startujemy i mamy miejsce, najprawdopodobniej jeszcze jedno, bo najprawdopodobniej marko829 z nami siê zabiera. Jak chcesz - zapraszamy ;)

kocha
Dobrej zabawy ¿yczymy :):):)
wroclove

Yupiter napisa³(a):
Gdzie spotykamy siê na miejscu? Bo nie wiem czym bêdê jecha³ i z kim. w ostatniej chwili pewnie siê wszystko oka¿e.....

Proponujê spotkaæ siê przed stadionem w Sobótce i razem ustalimy gdzie idziemy itd.
A godzina, pad³a ju¿ tu gdzie¶ w dyskusji 9-ta ale wyjazdu ale jechaæ mo¿na ró¿nie;). Mo¿e tak 10 pod stadionem???
Czy kto¶ jest za, przeciw, wstrzyma³ siê od g³osu???
Inne propozycje mo¿na te¿ poddaæ pod g³osowanie:).
Yupiter
Gdzie spotykamy siê na miejscu? Bo nie wiem czym bêdê jecha³ i z kim. W ostatniej chwili pewnie siê wszystko oka¿e.....
Mohito
Mi³ego wypadu w góry. My¶lami bêdê z Wami :-)
myzwroclawia

marko829 napisa³(a):
A czy znajdzie siê kto¶ kto przygarn±³by mnie do swojego auta?

Hej, my mamy 2 miejsca, ruszamy z Nowego Dworu ;)
marko829
A czy znajdzie siê kto¶ kto przygarn±³by mnie do swojego auta?
myzwroclawia
Hej, my siê zastanawiamy i je¶li siê zdecydujemy to 2 osoby mo¿emy zabraæ. Start Nowy Dwór lub tam gdzie reszta ;-)
wroclove
Ja te¿ jadê autem i z 2-3 miejsca jeszcze mam.Jak kto¶ w stroju naturystycznym bêdzie sta³ na Psim Polu i nie tylko to mogê zabraæ;).
Miejsce zbiórki mi to rybka mo¿e byæ pod stadionem ,hotelem Sobotel,lub pod Wie¿yc± a nawet i Prze³êcz± T±pad³o a nastêpnie kicaæ jak zaj±ce na lewo i prawo:). Co do trasy to ja ca³y czas my¶lê ¿e Turysta do nas do³±czy i zaproponuje ciekaw± TURYStycznie trasê :)
nimfa_5

maRUDA napisa³(a):
Planowali¶my jechaæ z Nimf±, wroclaw80, SoulReaperem i Yupiterem... Nie zmie¶cimy siê wszyscy gdy¿ zabieram synusia.

maRudo, skoro masz problem z miejscami to ja jako¶ sobie poradzê. Mo¿e z³apie stopa na Psim Polu ;)
Wyruszyæ proponujê o godzinie 9tej a miejsce zbiórki pod wzniesieniem powinien zaproponowaæ wroclove ( pod Wie¿yc±?), gdy¿ chwali³ siê posiadaniem mapy ze szlakami:P
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019