Wyj¶cie na piwo w pi±tek/sobotê - termin i miejsce do uzgodnienia...

Last updated on 12 years ago
myzwroclawia
Hej, a dzisiaj kto¶ gdzie¶ na piwko chêtny...? bo jako¶ tak siê sk³ada, ¿e wyj±tkowo nie mamy planów... mo¿e kto¶ inny ma podobnie ;)
Adalbert
I tak trzymaæ, bo w ten sposób widaæ ¿ycie "naszedj" spo³eczno¶ci... Ludzie chc± co¶ robiæ, dzia³aæ, organizowaæ... Nie koniecznie trzeba pomagaæ, byleby nie przeszkadzaæ, to wszystko bêdzie siê posuwaæ do przodu... Ku mojemu, Twojemu i naszemu zadowoleniu... Oby jak najczêstszemu zadowoleniu ;)
nimfa_5
pobawimy siê jeszcze nie raz:)
nimfastycznie
barbada
Ale humor pewno Was nie opu¶ci³ - aby do lata, a w tedy mo¿liwo¶ci bêdzie wiele.
wroclove
Tañce uda³y siê jak cholera, tañczyli¶my od klubu do klubu w poszukiwaniu wolnych miejsc:(
barbada
Hej. Dziêki za mile spêdzony wczorajszy wieczór.A jak uda³y siê tañce?
wroclaw80
Dziêkujê za tak liczne przybycie! Mam nadziejê, ¿e bêdzie jeszcze nie jedna okazja wspólnych wyj¶æ, rozmów. Niebawem ruszaj± na Rynku ogródki piwne i tam siê zobaczymy :)
Elavi
Kolejowa 12 wed³ug informacji znalezionych w necie.
wroclove
A ja dla rozpopznania bêdê w czerwonej koszulce z napisem WROCLOVE:).Bêdziemy tak 18-19ta.
Barbadai inni pub Alive nie jest przy Swiebodzkim tylko przy samym placu targowym zielinskiego chyba to jeszcze ul.Bogus³awskiego lub ju¿ Kolejowa boczna ul.Zieliñskiego.
wroclaw80
Ja bêde o godzinie 18:00 w ¶rodku wiêc mnie rozpoznacie. Damy radê moi drodzy!!!
barbada
Hej.Je¿eli ¶nieg drogi do Wroc³awia nie zasypie to te¿ bêdziemy. Czê¶æ ludzi mieli¶my przyjemno¶æ poznaæ ale mo¿e ich akurat nie bêdzie, dlatego pro¶ba do organizatorów o jakie¶ znaki rozpoznawcze.
P.S. Pup ten jest ko³o dawnego Dworca ¦wiebockiego i czy godzina 18 siê nie zmieni³a?
arabeska
dobra ju¿ dobra, skoro tak nalegacie to nie dam siê d³u¿ej prosiæ;) i mo¿e te¿ wpadnê na s³oiczek (kto by³ ju¿ w Alivie wie o co chodzi):)
"Nie sztuk± jest siê rozebraæ. Sztuk± jest uczyniæ ze swej nago¶ci sztukê"
nimfa_5
Ho, ho! skoro takie osobisto¶ci(maRuda, Elavi) przybêd± to i mnie nie mo¿e jutro zabrakn±c.:D Do zobaczenia wszyskim. A co z reszt±? barbada, max37 i inni, jaka decyzja?
nimfastycznie
maRUDA
Uprzejmie donosze, melduje i informuje, ze stawie sie w okolicach godz. 19 w punkcie zbornym z nadzieja na mile rozkrecenie wieczoru.

Pozdrawiam!
max37_i_3
A Ty my¶lisz ¿e tak ³atwo dojechaæ taki szmat drogi? Pomy¶li siê, nie ukrywam ¿e dawno z wami piwa nie pi³em. Dam znaæ.
Co do u¶pienia to pogoda ju¿ by mog³a siê zmieniæ. Na wiosnê siê budzi zwierzyna i na piwo ruszaæ zaczyna :D.

Pozdrawiam wszystkich i na razie znikam spaæ. mam nadziejê ¿e sen bêdzie krótszy ni¿ ten ostatni :P
wroclove

barbada napisa³(a):

No hej. Co taki s³aby odzew na spotkanie browarowe?

Mo¿e jednak nie ma zapotrzebowania na takie eventy?A mo¿e to przesilenie wiosenne dopad³o naturystów:).
Ja liczy³em na zaci±g z by³ego woj legnickiego ale cos cisza w eterze;).No i miejscowi jacy¶ u¶pieni.
Znam tu paru co tylko obserwuja temat i raz ida raz nie.
Wroc³aw80 ty co¶ wiesz wiêcej masz tam zamówiony catering beczke piwa itd:D.
Elavi
Siê komunikacj± miejsk± je¼dzi ;) My postaramy siê byæ o ile Maruda przyjdzie :)
Alien
A kto poprowadzi autko..?
barbada
No hej. Co taki s³aby odzew na spotkanie browarowe?
nimfa_5

wroclaw80 napisa³(a):

Proponuje spotkanie w klubie Alive standartowo.

Kusz±ca propozycja, mo¿e zmieniê palny i przyjadê nawadniaæ siê z Wami:D
nimfastycznie
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019