¯yczmy sobie !

Last updated on 12 years ago
Pablo
hmmm :) no to koniec odpoczywania pierwszy dzieñ w pracy w tym roku :) pojecha³em po bandzie z tym wolnym :) Pozdrawiam Wszystkich w tym Nowym
PaSmileblo
Turysta

Alien napisa³(a):
A co zrobiæ aby bez ¿yczeñ to wszystko bylo, spe³nilo i nas dotyczylo..? Tak normalnie, odruchowo dla wszystkich, przez ca³y rok..?

Bardzo prosto. Nie czekaæ do ¦wi±t tylko wprowadzaæ je ¿ycie przy ka¿dej nadarzaj±cej siê okazji.

I ja podpisujê siê pod prawie wszystkimi ¿yczeniami. Hmm, pewnie oryginalny nie bêdê ale dodam jeszcze odpoczynku od kompa i aktywnego /w miarê mo¿liwo¶ci/ spêdzenia tych ostatnich dni w roku.
Tego ¿yczy Wam Turysta. :]
kocha
Szczê¶cia zdrowia i s³odyczy na te ¶wiêta Koch z Rodzin± ¿yczy !!! :)
Alien
Ta... zyczmy sobie. A co zrobiæ aby bez ¿yczeñ to wszystko bylo, spe³nilo i nas dotyczylo..? Tak normalnie, odruchowo dla wszystkich, przez ca³y rok..?
nimfa_5
Du¿o ciep³a dziêki ludzkiej ¿yczliwo¶ci, ¶wiat³a w mroku dziêki szczeremu u¶miechowi, rado¶ci w smutku dziêki ludzkiej(naszej) mi³o¶ci oraz wiary w spe³nienie marzeñ ¿yczy Nimfa:D
nimfastycznie
max37_i_3
A ja ¿yczê wszystkim znalezienia swojego miejsca w tym zaganianym ¶wiecie. ¯eby to miejsce bez wzglêdu na to czy bêdzie to pocz±tek, ¶rodek lub koniec szeregu nios³o zadowolenie i radosne chwile.
B±d¼my te¿ dla siebie ¿yczliwi i wyrozumiali bo nie zawsze wszystko siê udaje i jest takie jak wygl±da na zewn±trz.
Mi³o¶æ i Rado¶æ to du¿o fajniejsza rzecz ni¿ Nienawi¶æ i Smutek dlatego zróbmy wszystko ¿eby by³o Rado¶nie i Mi³o¶nie w¶ród nas :)

Nowym uczestnikom ¿yczê prze³amania nie¶mia³o¶ci i do³±czenie do nas w sposób otwarty i jawny w saunie lub poza ni± oraz aktywno¶ci i kreatywno¶ci tutaj na forum.

Tego wszystkiego ¿yczy Wam Max37.
Za³±czam dla Was upominek, niech ka¿dy znajdzie tam to o czym marzy.
You do not have access to view attachments
maRUDA
To i ja dorzucê od siebie odrobinê serdeczno¶ci :)
Dla Was wszystkich zdrowia i mi³o¶ci!
Spokojnych ¦wi±t,! :)
gucior
¯yczymy Wszystkim zdrowych,prawdziwie radosnych i spokojnych ¦wi±t Bo¿ego Narodzenia oraz wielu sukcesów w nadchodz±cym Nowym Roku!A do tego tysi±ca dobrych my¶li,ciep³ych s³ów,czu³ych gestów i ¶wi±tecznych wzruszeñ dla ca³ej Naszej "forumowej" rodzinki.:)
barbada
Dziêkujemy za ¿yczenia i ¿yczymy Wam równie¿ wszystkim zdrowych i pogodnych ¶wi±t i aby "rodzina" nasza ros³a w si³ê. :)
marian97
¯ycze wszystkim i sobie,aby¶my w nadchodz±cym Nowym Roku,wszyscy zarejestrowani"forumowicze"spotkali sie WPW w saunach!:)
Elavi
Ja ¿yczê, aby ka¿dy z nas przychodzi³ na saunê ze swoim partnerem/partnerk± i zaci±gn±³ do saunowania swoich znajomych i rodzinê :)
wroclove
To i ja Wam ¿yczê Kolorowych pisanek...a stop to nie te ¶wiêta;).
Wiêc ¿yczê Wam Swi±tecznej Wy¿ery
Prezentów od Cholery
Mocnej Sylwestrowej Nocy i Braku Kaca od Rana
Pablo
Witajcie.
Z okazji zbli¿aj±cych siê ¦wi±t Bo¿ego Narodzenia oraz Nowego Roku sk³adam Wam najserdeczniejsze ¿yczenia, zdrowia oraz powodzenia w ¿yciu prywatnym i zawodowym. Aby¶my mieli czas dla siebie, rodziny znajomych oraz si³ê na realizowanie planów. Mam nadziejê, ¿e w przysz³ym roku bezie wiêcej okazji do wspólnych spotkañ nie tylko na ³amach serwisu a tak¿e w plenerze czy w saunach. ¯yczê Wam z ca³ego serca, aby 2013 roku spe³ni³y siê Wasze wszystkie marzenia. Pozdrawiam serdecznie Pablo
PaSmileblo
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019