Wyjscie na grzañca lub piwo 19 grudnia!

Last updated on 12 years ago
myzwroclawia
Szkoda, ¿e nas nie by³o, my to siê dopiero zagapili¶my...
Bêdziemy zagl±daæ w wolnych chwilach i chêtnie do³±czymy do której¶ imprezy :)
Wszystkiego najlepszego w nowym roku!
nimfa_5
Niesamowite jest, ¿e Wroc³aw têtni ¿yciem zarówno w weekendy jak i w tygodniu:) Miasto wiecznie m³odych ludzi:D Wliczaj±c w to nas, oczywi¶cie;)
By³o nimfastycznie! Do³±czy³a do nas nowa kole¿anka. Oczarowali¶my j± radosnym podej¶ciem do ¿ycia i zdaje mi siê, ¿e nie tylko na piwo bêdzie z nami chodziæ:D
Pozdrawiam nowo poznanych kolegów i liczê, ¿e 29go spotkamy siê w niemniejszym gronie na ca³odzienne saunowanie.
Pierwszy lokal bardzo sympatyczny. Niestety miejsca by³y tylko w pomieszczeniu dla pal±cych gdzie dym szczypa³ w oczy. Zgadzam siê z Turyst± w 100%

Turysta napisa³(a):
A fuj! Nigdy wiêcej takiego smrodu. :(

Dwa dni dochodzi³am do siebie.
wroclove
By³o bardzo fajnie ju¿ siê nam chyba ¶wi±teczny nastrój udziela³. Zeby to nie by³ ¶rodek tygodnia to parkiet by³by nasz:)
max37_i_3
Dziekuje za wypicie za moje zdrowie. Zaluje ¿e nie dane by³o uczestniczyc nam w imprezie. Je¿eli chodzi o nastepne uczestnictwo to sroda jest dosc ciezka. Czwartek jest bardziej prawdopodobny.
Secondman
Dawno mnie tu nie by³o a po powrocie same mi³e niespodzianki. Nowa szata graficzna i impreza integracyjna by³a. Szkoda ¿e siê zagapi³em ...
Turysta

max37 napisa³(a):[/url]
A reszta co, ¶pi jeszcze po imprezie? Poproszê o szczegó³y. Co tam siê nowego urodzi³o? Jakie¶ newsy ze ¶wiata N?

Taaa ju¿ wsta³em :) i meldujê, ¿e toast i za Twoje zdrowie by³. ¯a³ujemy, ¿e tak wybitna osobisto¶æ
nie mog³a byæ z nami. Ale rozumiemy, ¿e by³y wa¿niejsze obowi±zki.
Jedyne do czego mo¿na mieæ zastrze¿enia do pierwszy lokal i pomieszczenie dla palaczy. A fuj! Nigdy wiêcej takiego smrodu. :(

PS
Nie s±dzi³em, ¿e w ¦RODYku tygodnia w grudniu we wroc³awskich lokalach jest taka frekwencja.
"Wroc³aw miasto spotkañ" - co¶ w tym jest...
maRUDA
Ja to dopiero wróci³am do ¶wiata ¿ywych po wczorajszych woja¿ach...
Tylko mnie tak zmóg³ miód pitny? (pyszna sprawa swoj± drog±)

Co tu du¿o opowiadaæ... Odwiedzili¶my 3 kluby, w ostatnim jeszcze chwila a tañce zaczê³yby siê. Jedno z najfajniejszych spotkañ N jak dla mnie.

Szkoda, ¿e nie by³o kilku wa¿nych osób dla naszej spo³eczno¶ci... ¯a³ujê i liczê, ¿e zrehabilituj± siê przy nastêpnej okazji czyli.... k±pieli morsów w 1 sobotê w Nowym Roku! :)
max37_i_3
A reszta co, ¶pi jeszcze po imprezie? Poproszê o szczegó³y. Co tam siê nowego urodzi³o? Jakie¶ newsy ze ¶wiata N?
BRS
Krótkie podsumowanie: by³o nas dzi¶ 11, w tym 4 (P)Anie. Jeden z motywów przewodnich rozmów to: "Poszukiwany Gruppenführer Wolf", kto by³ ten wie o co chodzi :D
wroclove
Ale ponoæ w ¶rody w Mleczarni serwuj± tylko mleko ró¿nego gatunku;), wiêc nie wiem czy damy rade to wszystko wydoiæ:)
Barol dla Ciebie i innych w celu ³atwiejszej lokalizacji GPS bêdê w czerwonej czapce Miko³aja nago ;) ale tylko do czasu a¿ nie zmarznê:).Czapka zostanie a jakby nie by³o miejsca to poczekamy z 15 min.
Barol
Tylko jak siê rozpoznamy tym t³umie tekstylnych. Nam nadziejê ¿e najwiêksze zgromadzenie weso³ych ludzi to bêdziemy My, inaczej nie rozpoznam. To do zobaczenia o 19.00 w Mleczarni. :)
arabeska
Niech Wam bêdzie Mleczarnia! a do kogo Ty siê chcesz przytulaæ maRuda, ¿e ma byæ przytulnie;)
"Nie sztuk± jest siê rozebraæ. Sztuk± jest uczyniæ ze swej nago¶ci sztukê"
maRUDA
Ja obstawiam Mleczarniê - lubiê tamtejsz± atmosferê, jako¶ tak przytulniej jest. Ceny wszêdzie takie same... W ¶rodku tygodnia nie powinno by³ t³oku.

To co? O 19.00 w MLECZARNI?
arabeska
a mo¿e Spi¿? z miejscami nie ma problemu, piwa ró¿nej ma¶ci w cenie tej samej co w mleczarni a do tego kroma chleba ze smalcem gratis;)
"Nie sztuk± jest siê rozebraæ. Sztuk± jest uczyniæ ze swej nago¶ci sztukê"
wroclaw80
Nie mam rezerwacji ale spotkajmy siê w MLECZARNI. Na Rynku mo¿na sie przez jarmark trochu zagubiæ. Zobaczymy co z miejscami :-)
wroclove
Z t± Mleczarni± to mo¿e byæ problem z wolnymi miejscówkami. Byli¶my tam ju¿ kiedy¶ na spotkaniu, pamiêtacie? Bez rezerwacji nie by³o szans co¶ znale¼æ. No chyba ¿e g³ówny organizator zaklepa³ rezerwacjê? Marko829 wspomnia³ co¶ o rynku jako miejsce spotkania. To mo¿e tam a potem gdzie¶ pójdziemy. Ja oblukam czy Tabu jest otwarte jak tak to mo¿e tam(mamy pewno¶æ ¿e nawet jak bêdzie Nas wiêcej to siê zmie¶cimy) a jak nie to mo¿e Od Zmierzch Do Switu tam s± te¿ du¿e stoliki.A po drodze jest wspomniana Mleczarnia. Wroc³aw masz rezerwacjê?
wroclaw80
Miejsce MLECZRNIA ul. W³odkowica. Czas START 19:00!!!

Po Nowym Rok takze zorganizjemy wyj¶cie dla przyjació³ dojezdnych w sobotê. szczegó³y w styczniu :-)
Turysta

max37 napisa³(a):[/url]
Turysto przypominam o tym ¿e masz moje zdrowie wypic. Przypilnujcie go tam
¿eby za kolnierz nie wylewal bo grzaniec jest goracy i siê poparzyc moze :).

Pamiêtam, wypije i nie wyleje za ko³nierz (przynajmniej nie swój) ;)

barbada napisa³(a):[/url]
A co planujecie 29.12? Poproszê o jakie¶ szczegó³y.

Domy¶lam siê, ¿e chodzi o ca³odzienne saunowanie w Aqua?
Hmm... wkrótce zapewnie zawi¶nie og³oszenie.
barbada
A co planujecie 29.12? Poproszê o jakie¶ szczegó³y.
maRUDA
Wygl±da na to, ¿e uzbiera siê nas ca³kiem fajna grupa! :D

Ustalmy dzisiaj miejsce.
wroclove, Ty s³yniesz jako znawca wroc³awskich miejscówek a i smakosz trunków rozgrzewaj±cych ;) mo¿e co¶ zaproponujesz?
wroclaw80 co Ty proponujesz?
Tak sterczeæ pod pomnikiem i czekaæ na spó¼nialskich to s³aby temat... Wolê zacz±æ rozgrzewkê wygodnie siedz±c w miêkkim siedzisku :)

Ale siê cieszê na to spotkanie! :)

Bêdê ja + 2 - i to wcale nie bêd± dzieci.

I na 29.12 (jak do¿yjê jak mawia moja Babcia) te¿ siê szykujê!
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019