Wyj¶cie BILARD 5 grudnia

Last updated on 12 years ago
wroclove
Hmm nie wygl±da to za dobrze:) Rozumiem na ³±czce, trawniku ale w lesie a fuuuu:(.
max37_i_3
P³ótno ju¿ ca³e, jaki¶ go¶æ z maszyn± wparowa³ na salê i wszystko pozszywa³ w mig. Tylko zamiast zielon± nici± szy³ br±zow± a jak wygl±da br±zowe na zielonym niektórzy wiedz± :)

Je¿eli kto¶ nie wie to tutaj jest odpowied¼
YouTube Video
wroclove
Wyczyta³em w necie ¿e Sezam po wizycie Naszych forumowiczów zamkniêty;), kije po³amane, p³ótno na sto³ach porwane to chyba spotkanie siê uda³o:)?
barbada
Dziêki "nimfo" za odpowied¼ na mój "Apel". Czekamy na bli¿sze info pod koniec grudnia.Mi³ego dnia.
nimfa_5
Drogi barbado aby umo¿liwiæ spotkanie naszego wybornego towarzystwa od niedawna organizujemy saunowanie w ostatni± sobotê miesi±ca:)
Kolejne przewidziane spotkanie jest 29 grudnia w Aquaparku. Zapraszamy serdeczne!
Szczegó³owa informacja pojawi siê pod koniec miesi±ca w w±tku "Jesienne SOBOTY w saunie". Wszak to ju¿ zimowe soboty ale co tam- szczegó³;)
nimfastycznie
barbada
APEL!
Kochana "grupo wroc³awska"- jeste¶cie na tym portalu , nie da siê ukryæ, najwiêkszym ,sympatycznym, kreatywnym towarzystwem, dlatego apelujê do Was o zorganizowanie spotkania, chocia¿ raz w miesi±cu, w weekend dla tych co s± z po za stolicy Dolnego ¦l±ska. :oBêdzie nam bardzo mi³o poznaæ Was.
Turysta
No dobra, dobra postaram siê byæ (nie gwarantuje) bo to Miko³ajki ;)
maRUDA
Jak tytu³ w±tku wskazuje (BILARD 5 grudnia) - termin to... 5 grudnia.

Miejsce (jak donosi naczelny organizator) to: "Sezam" ul. Ku¼nicza 10. http://sezambilard.pl START godz. 19:00.

Je¶li chodzi o zadymienie to nie mam pewno¶ci ale jest zakaz raczej - jak wszêdzie.
Turysta
No w³a¶nie nie¼le jest "namieszane". Sezam jak dobrze rozumiem by³o pierwsz± opcj±, SKY TOWER druga, Fuga Mundi trzecia... mniejsza z tym. To kiedy ten bilard w ¶rodê czy czwartek?
max37_i_3
Przyznam siê ¿e lekko siê pogubilem. Wyczytalem dwa miejsca a teraz widze ¿e by³o jakies trzecie , malo tego bo wybrane zostalo czwarte!
My wpadniemy tak na chwile i do tego z dzieckiem. Grac co prawda jeszcze nie umie ale chetnie pobawi siê bilami i kijem :P

Ja mam pytanie- jak z zadymieniem sali?
Turysta

...A okazja jest niew±ska - to¿ to MIKO£AJKI!

Skoro w Miko³ajki znaczy przenie¶li¶cie bilard na czwartek? Najbli¿sza ¶roda to 5. Posty na forum rosn± niczym grzyby po deszczu nie idzie siê po³apaæ co, gdzie, kiedy... Dobrze kombinuje?
"Decyzj± telewidzów" - mamy i kibiców champions ligue na forum? Zgaduje, ¿e nie o seriale chodzi? ;)
maRUDA
Czyli z naszych 3 propozycji zosta³a wybrana 4!
My¶lê, ¿e wystarczy zarezerwowaæ 2 sto³y. Jak zbierze siê nas wiêcej bêdziemy kombinowaæ. Póki co naliczy³am ok 7 osób. Co¶ milczycie tu na forum i nigdy nie wiadomo kto stawi siê a kto nie! :)
A okazja jest niew±ska - to¿ to MIKO£AJKI!
wroclaw80
Decyzj± "telewidzów" aby wszystkim pasowa³o wybieramy siê na bilard do "Sezam" ul. Ku¼nicza 10. START godz. 19:00.
Wa¿na jest punktualno¶æ!
Elavi
Tak, Fuga Mundi jest bardzo fajnym miejscem. Nieraz tam pogrywa³am ze znajomymi. Trzeba uwa¿aæ na rezerwacjê sto³u w strefie dla niepal±cych i dla pal±cych. I najlepiej gdyby obok by³y jakie¶ kanapy.
maRUDA
Oooo rany!

Nic tu nie kumam ;) Jakie jest 2 miejsce? Poda³e¶ tylko Ku¼nicz±.

Przenie¶my proszê post tak ¿eby by³ widoczny dla niezalogowanych. Wielu z bywalców naszych imprez nie loguje siê na stronie... Niech i oni maj± szansê dowiedzieæ siê o tym wyskoku.

Moja propozycja to Fuga Mundi http://www.fugamundi.pl/

Koszt: 22 z³ za 1 godzinê.

Proponujê graæ parami (po 4 os na stó³), ¿eby integracyjnie by³o!

Na pocz±tek zarezerwujemy 2 sto³y obok siebie.

Dajcie propozycje je¶li znacie inne fajne miejsca. Fuga Mundi jest lekko przykurzony, delikatnie mówi±c.
wroclaw80
W srodê zrodzi³a siê idea wyjscia na bilard. Proponuje spotkanie o godzinie 19.00 w ¶rodê 5 grudnia. Czekam na zg³oszenia chêtnych ( wstêpnie zapowiedzia³o sie 6-7 osób) .Koszt imprezy 22 z.S± 2 miejsca gdzie mo¿na pój¶æ niejaki "Sezam" ul. Ku¼nicza 10 koszt sto³u 22 z³/h.
Drugie widzia³em w SKY TOWER obok bilardu :-)

Jakie¶ inne propozycje od Pañstwa?
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019