Nowy szablon - zmiana kolorów strony

Last updated on 12 years ago

Poll: Czy jeste¶ za zmian± obecnego wygl±du na proponowany przez Maxa37 (post #37)?

Tak55 %
    Nie45 %
wroclove
Fajnie to u góry wygl±da tak zimowo,ale czy to jest jaki¶ test strony? Co¶ to wszystko rozlaz³e jest, nie mogê znale¿æ paru rzeczy np.skrótu do strony g³ównej i czcionka pisana jest strasznie jasna a nie znalaz³em gdzie zmieniæ?
Ju¿ wszystko znalaz³em:),po przej¶ciowych problemach jest wszystko ok.
A tak na marginesie to zastanawiam siê gdzie mi bli¿ej do SKY czy WPw.
Max rozumiem ¿e SKY jest Ci bli¿sza;)
Admin
Do wroclove
Na której "skórce" wystêpuje ten problem. Co rozumiesz przez "rozlaz³e" Jakiej przegl±darki u¿ywasz?

P.S
Do max37
O jaki orgina³ zimowego zdjêcia mnie pytasz? Z tamtego roku?
max37_i_3
@wroclowe czcionke zmienie bo przy tej obecnej dosc dziwnie wyswietlaja siê polskie znaki . Zmienie to i podesle Robertowi nowego CSSa.

@Robercie mam na mysli zdjecie okreslane mianem "logo".
Trzeba zmienic jesienne na zimowe ale jakbys mial zimowe bez znaku N to bym wstawil znak N z lekka przezroczystoscia.
Admin
Logo zimowe mam ale tylko z zesz³ego roku ju¿ ze znaczkiem. Orygina³u nie mogê znale¼æ. Trzeba co¶ nowego wyszukaæ.
Na okres ¶wi±t i Nowego Roku fajnie by wygl±da³o logo "wydanie specjalne" z ¿yczeniami dla odwiedzaj±cych go¶ci i jaka¶ "pocztówka" któr± wy¶lemy do naszych u¿ytkowników.
Sam nie posiadam odpowiednich umiejêtno¶ci aby zrobiæ to przyzwoicie bo taki jeden podniós³ wy¿ej poprzeczkê ;)

Czy w¶ród nas s± ludzie którzy mogliby pomóc przy tym zadaniu. Zosta³o jeszcze parê dni.

P.S

A co s±dzicie o tym materiale na logo.
Namówi³em Ka¶kê ¿eby siê rozebra³a, wszed³em na chojaka z aparatem i mamy cos takiego :)

www.naturyzm.wroclaw.pl/naturysci3/m/photos/get_image/file/3e7281fa199c507cee5f677729eaf52d.jpg
Turysta
IMHO doskona³y materia³ na zimowe logo.

PS
Czê¶ciej powiniene¶ w³aziæ na chojaki i nie tylko wtedy gdy ¶nieg mamy na dworze ;)
maRUDA
No no no! Ch³opaki! Wymiatacie!
Ale do¶æ laurek bo zaro¶niecie piórami!
Strona jest naj!
Max na prezydenta!
Robert na fotografa! Zdjêcie anio³a dos³ownie... Tylko przykryj t± Ka¶kê bo wilka z³apie bidulka... I pode¶lij j± nam na saunê, niech siê wygrzeje kobieta po sesji... Albo chocia¿ na tego grzañca w ¶rodê niech wpadnie.
Turysta
Skórka Phos te¿ jest niez³± alternatyw± trochê podobna do Pastel! Mi siê podoba, tylko reklama /linki/
trochê siê rozje¿d¿a. Je¶li nie bêdzie zbyt wiele modyfikacji postulujê o wgranie i wycentrowanie nowego banera.
Mo¿e byæ w Nowym Roku, kiedy miko³aje siê znudz± :P i znajdziesz czas Robert na takie pierdo³y :).
wroclove

Robert napisa³(a):
Do wroclove
Na której "skórce" wystêpuje ten problem. Co rozumiesz przez "rozlaz³e" Jakiej przegl±darki u¿ywasz?

P.S
Do max37
O jaki orgina³ zimowego zdjêcia mnie pytasz? Z tamtego roku?

Ju¿ wszystko gra. Roz³azi³o siê bez zalogowania ale jest ok.
I pok³ony dla Was za t± coraz fajniejsz± zimow± sceneriê na stronie:)
max37_i_3
@Robercie zdjecie rewelacja, podsylaj na maila to dodam znaczek i odesle z powrotem jutro wieczorem.

@wroclowe poklony powiadasz, a jak niskie ? :)
Czy SKY jest mi blizsze? Trudno powiedziec, ¿e wzgledu na atmosfere i luz na pewno.

Kartke swiateczno-noworoczna zrobie ale tak w okolicach piatku.
@Turysto wyluskaj czesc dotyczaca kartki i zyczen bo przydaloby siê oglsic konkurs na zyczenia NN. Jak widac po ilosci odpowiedzi w tym watku wciaganie uzytkownikow w tego typu konkursy przynosi wiele zabawy. :)
Turysta
Skórka Phos z nowym bannerem jest OK. Jak dla mnie ¶mia³o mo¿e konkurowaæ z miko³ajami (czcionka jest czytelniejsza). Wiêcej nie bêdê zachwala³ bo przy najbli¿szej okazji mogê "zebraæ" od kolegi web designera i odechce mi siê piæ BRO za jego zdrowie. :P
Admin

max37 napisa³(a):

podsylaj na maila to dodam znaczek i odesle z powrotem jutro wieczorem.

Nie wiem czy dosz³a poczta bo wywala mi b³±d dlatego podajê ¶cie¿kê do foty tutaj:

http://www.naturyzm.wroclaw.pl/naturysci3/m/photos/get_image/original/3e7281fa199c507cee5f677729eaf52d.png
Turysta
Hmm a mo¿e czas wróciæ do butterfly'a lub innej skórki? Mamy ju¿ karnawa³ wiêc miko³aje i bombki czas od³o¿yæ do lamusa...
max37_i_3
A cos siê tak wasc uparl na tego butterfly'aja sprzed epoki? :D
Mogê zrobic inny kolor i dekoracje. Jakies propozycje?
maRUDA
Yupiter w grafice grzebie i mowil ostatnio ze teraz wielkanoc "robia". Tak wiec moze kurczaczki, jaja, kroliczki i baranki?

A moze karnawalowo w baloniki i serpentyny?
Turysta

A cos siê tak wasc uparl na tego butterfly'aja sprzed epoki?
Mogê zrobic inny kolor i dekoracje. Jakies propozycje?

Mo¿e i sprzed epoki ta skórka a upieram siê dlatego bo jest czytelniejsza podobnie
jak pastel czy phos. Do Wielkanocy jeszcze czas...
Moja propozycja zimowa skórka czyli choinki, ¶nieg, ba³wany i tym podobne rekwizyty.

Dodane 09.06.13
Ten rekwizyt wielkanocny /pisanka - nowy nie przeczytany post w temacie/ chyba wypada³oby zamieniæ... mo¿e na go³y ty³ek :D:D
Kto chêtny na wysmarowanie grafiki? Nie w±tpie, ¿e Robert podmieni ;)
Jak nie ma chêtnych proszê o parametry tej grafiki mo¿e sam co¶ wysmaruje...
Admin
Faktycznie, jeszcze jest ¶wi±teczne jajo
Oryginalna grafika w za³±czniku.
You do not have access to view attachments
Turysta
Hmm... widzê tylko grafikê folderu /plik=folder.png/ a mia³em na my¶li wielkanocne jajo :)

Podsy³am próbkê...
You do not have access to view attachments
Admin
No w³a¶nie na ten folder nale¿y na³o¿yæ/po³±czyæ jak±¶ oczekiwan± grafikê.
max37_i_3
Robercie ale przecie¿ nie musi byæ folder z na³o¿eniem grafiki. To co zaproponowa³ Turysta jest dla mnie ok.

Pozosta³e foldery "no news" da³bym jako wyszarzone logo
stronatest.pl/screen.png

Zostawiaj±c folder tak naprawdê zmniejszamy "dodatkow±" graficzkê.
stronatest.pl/folder.png
stronatest.pl/folder2.png
stronatest.pl/folder3.png
Admin
Dla mnie, te¿ znaczek naturystów jest Ok.
Turysta, czy mo¿esz zrobiæ jeszcze taki "wyszarzony" znaczek?
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot edit the poll in this discussion thread.
You cannot vote on the poll in this discussion thread.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019