¯eby by³o ok teraz to kolega strukol powinien usun±æ swoj± uwagê, a ja zaraz po nim :)
Nie pierwszej osobie siê zda¿y³ "podwójny" post - dzi¶ serwer zamula wcze¶niej ni¿ zwykle...
Podziwiaæ kondycjê kole¿anki...:o Zabawa do bia³ego rana, gotowosæ do dzia³ania w najbli¿sz± ¶rodê, wcze¶niej "morsowanie"... No no no dotrzymaæ Ci kroku bêdzie cie¿ko...
A propos masz maRudka jakie¶ zdjecia z tego wspania³ego imprezowania?
strukol, to przygada³ kocio³... Wejd¼ na swoj± pocztê w wiadomo¶ci wys³ane i zobacz ile razy napisa³e¶ mi ostatni± wiadomo¶æ! Dla tych, którzy sprawdziæ tego nie mog±, informujê, ¿e tylko 4 razy ;) A ju¿ my¶la³am, ¿e tylu znajomych tu do mnie pisze...
Zdjêæ nie mam i wiesz Adalbert jak to jest z pokazywaniem siê tutaj... Wszystko byleby bez twarzy... To co, klub mia³abym fotografowaæ?
Witam!Przeczyta³em Twój wpis i zadzwoni³em do Sky.Maj± podobno awarie jacuzzi i nie wiedz± kiedy naprawi±.Pan z obs³ugi powiedzia³,¿e mo¿e to potrwaæ kilka dni.My jutro te¿ siê wybieramy,ale teraz to nie wiemy gdzie.W ubieg³ym tygodniu nieczynna by³a ³a¿nia parowa, a wiêc zawsze co¶.
Kurcze, powa¿nie lipê jak±¶ odstawiaj±. Szybko wychodz± niedoci±gniêcia. Ciekawe czy parowa ju¿ dzia³a. Pyta³e¶ o to gucior?
Mamy jak±¶ alternatywê??? Proponujecie co¶ w zamian? Ja tam mogê nawet odpu¶ciæ sobie jutro saunowanie na rzecz posiedzenia i pogadania przy dobrej nucie, w jakim¶ mi³ym miejscu. Je¶li tylko nie zrobi siê zamieszanie organizacyjne.
¦rodowego wyj¶cia nie odwo³amy, pytanie tylko gdzie jeszcze mo¿emy siê spotkaæ i czy chcemy gdzie¶ poza saun±?
arabeska, wchodzisz w jak±¶ inna ale równie mi³± opcjê??? :) gucior, co Ty/Wy na to??? Adalbert, wroclaw80, wroclove, marko, Turysta, laspaw, SoulReaper, nimfa, mohito i wszyscy ¦wiêci!??? Co Wy na to?
No to mamy dylemat, w SKY jaccuzi nie dzia³a, w WPW kilosauna posz³a z dymem a w SPA trza zmieniæ p³eæ
by wiêkszo¶æ zainteresowanych mog³a skorzystaæ :).
Tak szczerze ewentualne spotkanie jutro to "¶rednio" mi pasuje, lepiej w nastêpnym tygodniu.
Pod nasypem nie by³em, je¶li polecacie to miejsce mo¿e dam siê skusiæ albo prze³ó¿my na inny termin?
Mo¿na do WPW. Ale mo¿na sobie tym razem darowaæ sauny a za to posiedzieæ gdzie¶ d³u¿ej ni¿ w poprzednim tygodniu. A co do miejsca tego posiedzenia to jestem za nasypem.
A zdradzi mi kto¶, gdzie jest ta knajpka? Bo wczytujê siê i po raz pierwszy s³yszê t± nazwê.
A mo¿e skoro nie wszyscy maj± ochotê siê dzi¶ saunowaæ to mo¿e wspólne pifko i ogl±danie meczu gdzie¶ w mie¶cie, o ile kobiety zechc± podziwiaæ w akcji na murawie nasz± "dumê narodow±"?
Ca³owanie w rêkê nagiej kobiety jest strat± czasu.
-Charles Spencer Choplin
I konkretów brak, z saun± widze ze ca³kowita cisza a ze spotkaniem na mie¶cie co¶ jeszcze siê tli:).Powie tak bêdzie ciê¿ko wyrobiæ siê na mecz w mie¶cie(a muszê Naszych obejrzeæ )ale opiæ ewentualny sukces ;)w mi³ym towarzystwie to i owszem.Ja te¿ wolê pi±tki lub soboty ale czasami mo¿na zrobiæ odtêpstwo prozdrowotne;). A na sobotê mam inn± propozycjê, ale o tym a nastêpnym odcinku....
Ale¿ nasze ¶rodowe spotkania s± tak bardzo prozdrowotne, ¿e uzale¿ni³am siê od nich! Podobno odm³adzaj±...
To o 19,30 umawiamy siê w klubie. Proponujê wroclove, jako znawcê i bywalca wroc³awskich lokali, ¿eby wybra³ jaki¶ :)
Kto idzie na saunê, niech do³±czy do nas po! Dzisiaj powinien byæ fajny klimacik na mie¶cie. Oczywi¶cie max. do 22 siedzimy - ku naszej zdrowotno¶ci! :)
wroclove, czekamy na Twoj± kropkê nad i. Wybierzesz lokal?
maRudka, a jak tak dalej pójdzie z tym odm³adzaniem, to bêdziemy Ciê w beciku nosiæ do sauny, a i z rozbieraniem Ciebie nie bêdzie problemu:o
Tylko siê cieszyæ trzeba, ze masz takie pozytywne objawy po spotkaniach ¶rodowych w "naszym" gronie...
Dzi¶ wyje¿d¿am w trasê, wiec ze spotkania nici,a le duchem bedê z Wami.
Pozdrowionka i do zobaczyska niebawem...:P
Ja mam ostatnio wprawe w przewijaniu dzieci wiec jak juz maRUDA odmlodzi sie do tego stopnia to moge w ramach pomocy kolezenskiej przewinac malenstwo :).
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
· Total Members: 939
· Newest Member: Testowiczka2
To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!