Jakuszyce biegowki schronisko orle sauna strumieñ

Last updated on 11 years ago
Turysta
Moje tak¿e udostêpnione, szczegó³y na PW.
Niektóre nawet w ciemno¶ciach chatki górzystów wysz³y nie najgorzej.

Z podziêkowaniem za niezapomniany grudniowy weekend :D w Izerach.
arabeska
Weekend niezapomniany! to fakt! a ju¿ z pewno¶ci± pamiêtaæ o nim bêdziemy do czasu a¿ siniaki z ty³ka nie zejd± ;)
Tak czy owak podobnie jak moi wspó³towarzysze wyprawy stwierdzam, ¿e mimo trudnych warunków na trasie, mimo siniaków i pot³uczeñ warto by³o! przyjemnie tak siê zmêczyæ i poobijaæ w mi³ym towarzystwie :D
"Nie sztuk± jest siê rozebraæ. Sztuk± jest uczyniæ ze swej nago¶ci sztukê"
indywidualismus
Pozostaje zaprosiæ uczestników na ¶rodowe saunowanie w Sky Tower. Czemu tam? Bo siniaki nie bêd± siê rzucaæ w oczy...
wroclove
Same tu ochy i echy widzê a ja powiem tak:
Ja to bym organizatorów za jaja powiesi³ za to ¿e nas tak pogonili po tych górkach a zw³aszcza z górki:@. Ale ¿e to m³ode ch³opaki jeszcze to ich oszczêdzimy, mog± im te pisanki jeszcze siê przydaæ do czego¶ potomnego:D
I dodatkowo duchownego nie wypada tak kalaæ;)
Yupiter
Pod górê ¼le z góry jeszcze gorzej... i we¼ tu dogód¼
We¼ synu nie grzesz ;-)
indywidualismus
Hej, narciarze!
W³a¶nie dosta³em "pod choinkê" nowe narty Salomon Elite 4 Grip. W Selgrosie.
Op³aca³o siê naprawdê, bo narty z wi±zaniami typu Pilot, kosztuj± 281 z³. SAME narty w normalnym sklepie 299 z³ (plus wi±zania ok. 130). Je¶li komu¶ spodoba³o siê bieganie... to mieli jeszcze kilka par, ró¿nej d³ugo¶ci. Butów by³o mniej, chyba resztki.
nimfa_5
Po ostatniej gonitwie, narty to ostatnia rzecz o której marzê :( nie poddam siê, oczywi¶cie bez walki ale 3 dni zakwasów nadal pamiêtam:) Pozdrawiam organizatorów wyprawy:P
nimfastycznie
indywidualismus

nimfa_5 napisa³(a):

Po ostatniej gonitwie, narty to ostatnia rzecz o której marzê :(

W obecnych okoliczno¶ciach przyrody mówienie o nartach faktycznie wygl±da na g³upi ¿art. Dzisiaj przy Chatce Górzystów by³o +6 stopni a zamiast ¶niegu - morze traw...
Na najbli¿szy wyjazd 11 stycznia ka¿dy obowi±zkowo !! bierze w³asny ¶nieg z lodówki !!!
Yupiter
Najwy¿ej bedzie spacer. Co zrobic z natura nie wygrasz. Plany popsuæ moze tylko deszcz lub wichura. Jak ¶niegu nie bedzie to bedzie spacer po górach a wieczorem sauna i mi³o spêdzony wieczor mam nadzieje w towarzystwie osob które mia³y jechac. ¦wiêta zlecialy wiec udanego sylwestra zycze
nimfa_5

Yupiter napisa³(a):

Najwy¿ej bedzie spacer.

Spacer po górach te¿ fajna sprawa:D
Kto jeszcze chêtny? Czas organizowaæ ekipê. Wszak wyjazd w najbli¿sz± sobotê B)
nimfastycznie
wroclove
Ja magazynuje ¶nieg w lodówce ¿eby przynajmniej piwo by³o zimne po saunie:)
Yupiter
Wyjazd odwo³any z powodu ma³ociekawej pogody. Rezerwacjê postaram siê przesun±æ na marzec. Jak ustalê termin dam znaæ co i jak.

Dobra mam rezerwacjê na 10 osób na 22 III - zarezerwowana te¿ sauna. Mam nadzieje, ¿e bêdzie juz ¶nieg.
Proszê pisaæ kto chêtny - zosta³o 9 miejsc ;)
arabeska
osiem! :)
"Nie sztuk± jest siê rozebraæ. Sztuk± jest uczyniæ ze swej nago¶ci sztukê"
Yupiter
Ja rezerwowalem to wiem najlepiej 10. Wczesniej by³o 8 ale zwiekszylem na 10.
Problem moze byt tylko z sauna bo nie wiem jak pojemna ale jak dobrze liczê 10 osob w tamtym roku w marcu saunowalo :)
Turysta
Mi te¿ siê wydaje, ¿e 10 osób wejdzie do sauny.
Jedyny mankament to, ¿e sauna w Orlu ma du¿± "bezw³adno¶æ" czyli rozgarzewa³a siê do temperatury zbli¿onej do tej jaka byæ powinna dopiero jak z niej wychodzili¶my czyli po ca 4 godzinach... :D
W tym roku "arktycznych" mrozów mo¿e nie bêdzie a wiêc odczuwalno¶æ ciep³a powinna byæ wiêksza...
Yupiter
Tak siê robi ¶nieg w Jakuszycach ;):D
www.naturyzm.wroclaw.pl/naturysci3/m/photos/get_image/original/d154e311e7a5a7e5d17c110cc2e78f9e.jpg
arabeska

Yupiter napisa³(a):

Wyjazd odwo³any z powodu ma³ociekawej pogody. Rezerwacjê postaram siê przesun±æ na marzec. Jak ustalê termin dam znaæ co i jak.

Dobra mam rezerwacjê na 10 osób na 22 III - zarezerwowana te¿ sauna. Mam nadzieje, ¿e bêdzie juz ¶nieg.
Proszê pisaæ kto chêtny - zosta³o 9 miejsc ;)

Pisz±c osiem mia³am na my¶li liczbê pozosta³ych miejsc wolnych:P
Skoro piszesz ¿e zosta³o 9 to ja, ¿e ja chêtna wiêc ju¿ osiem :)

I tak do zera odlicz!

Co¶ Pan nie kumaty drogi Panie :P

A do sauny nie w±tpiê, ¿e nas siê zmie¶ci i ze czterdzie¶ci :D mogê wzi±æ na kolana i na barana :D
indywidualismus

Turysta napisa³(a):

Mi te¿ siê wydaje, ¿e 10 osób wejdzie do sauny.
Jedyny mankament to, ¿e sauna w Orlu ma du¿± "bezw³adno¶æ" czyli rozgarzewa³a siê do temperatury zbli¿onej do tej jaka byæ powinna dopiero jak z niej wychodzili¶my czyli po ca 4 godzinach... :D
W tym roku "arktycznych" mrozów mo¿e nie bêdzie a wiêc odczuwalno¶æ ciep³a powinna byæ wiêksza...

10 osób w saunie w Orlu, to jak tramwaj w czasie szczytu. Trzeba by jako¶ na zmianê, czy có¶...
Sauna nagrzewa siê do 90 stopni albo lepiej, tylko trzeba UMIEÆ to robiæ. Ja ju¿ umiem. Jak mnie dopiszesz do listy uczestników, urz±dzê nam przyjemne PIEK£O ;)
Yupiter
Prosze o potwierdzenie kto chêtny na wyjazd w marcu bo sa chêtni a nie wiem czy sa jeszcze wolne miejsca.
Turysta
Jak tam zainteresowanie wypadem na biegówki?
W najbli¿szy weekend startuje Bieg Piastów, piêædziesi±tka oficjalnie zosta³a anulowana dla nas o tyle
istotna informacja, ¿e nic nie poprawi³o siê i chyba nie poprawi je¶li chodzi o warunki ¶niegowe...

Uwaga miejscami na trasach przetarcia oraz wystaj±ce kamienie. Odradzamy trenowanie na nowych nartach.

Kto¶ siê chwali³ ostatnio, ¿e dosta³ pod choinkê nówki z Selgrosa :)

Byæ mo¿e narty trzeba bêdzie zmieniæ na "nordic walking weekend" + inne atrakcje?
Co na to organizator(zy) i sami zainteresowani?
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019