Na razie mamy 3 osoby które siê deklaruj±.. Liczê, ze co najmniej jeszcze 2 siê pojawi±.. Do eventu trochê jeszcze czasu.. oczywi¶cie rezerwujemy tory na 2h.. bo jedna godzina to tak na styk 2 gry.. Je¶li ma³o nas bêdzie to poszukam jeszcze u siebie znajomych, ¿eby ka¿dy sobie pogra³ i dobra rywalizacja by³a :D to do zobaczenia/us³yszenia :D i rezerwowaæ sobie ju¿ czas w przysz³± ¶rodê :)
Zacznij od ma³ych rzeczy, z czasem bêdziesz móg³ nawet przenosiæ góry...
Fajnie, ¿e nasz prezes bierze siê za reaktywacje eventu bo saunowanie (prawie) wysz³o mi ju¿ z mody. :P
SR, skoro trzy osoby za ma³o i ja siê deklaruje je¶li nie ma objekcji... tym bardziej, ¿e na pierwszych krêglach byæ nie mog³em. Jak by znalaz³o siê wiêcej chêtnych mo¿na by zrobiæ taki ma³y "competition" w grupach. Która grupa przegra (sumarycznie mniej punktów zdobêdzie) stawia cz³onkom grupy wygranej 1x BRO. :)
Bêdzie ciekawiej i dramatyczniej, co wy na to?
Turysta tylko kalkulator we¼ bo nie³atwo bêdzie podliczyæ szybko wyniki :). Ja niestety nie zawitam ale uspokojê ¿e nadejdzie jeszcze taki czas ¿e znowu bêdê najlepszy :).
Alien dok³adnie o to chodzi :). Ale w SKY jest tak¿e bilard gdzie s± fajne tory i trzeba miotaæ kulami. To te¿ niez³a zabawa :)
Turysta tylko kalkulator we¼ bo nie³atwo bêdzie podliczyæ szybko wyniki :).
Kalkulator chyba ka¿dy z nas ma w komórce? Ja mam wiêc nie powinno byæ problemu.
No to Alien potwierdzaj i przychod¼ bo zgadujê masz wprawê w tych krêglach :]
Fajnie... Fajnie.. no je¶li siê uzbiera te 10 osób to na 2 tory mo¿na pograæ.. Takie 2 w 1. Rywalizacja o najlepszy wynik indywidualny i o wynik teamowy. Bêdzie super :D
Mamy co¶ oko³o 9 osób!
Ja bêdê z kole¿ank±. Mam nadziejê, ¿e uda mi siê byæ punktualnie.
I mam nadziejê, ¿e organizatorzy zrobili co¶ w kierunku rezerwacji torów bo wieczorami gêsto tam bywa...
Dzwoni³em 2 tory zarezerwowa³em.
Mamy rezerwacjê na 1 godzinê, dlatego chcia³bym, ¿eby wszyscy byli 10-15 minut przed 18 ¿eby na spokojnie siê przebraæ bo nie bêdziemy mieli mo¿liwo¶ci przed³u¿enia. Od 19 wszystko jest ju¿ zarezerwowane, wiêc po krêglach, proponuje piwko w okolicach nasypu.
Czyli reasumuj±c:
17:45 widzimy siê na miejscu, wiêkszo¶æ, b±d¼cie proszê punktualno¶æ.
Hehe no by¶my mieli 4 tory jakbym nie wycofa³ swojej.. :D to dopiero synchronizacja :P Nastêpnym razem trzeba bêdzie trochê wcze¶niej rezerwowaæ, tylko potrzebujemy mieæ wcze¶niej pewno¶æ co do frekwencji.. :) to wtedy na 2h sie zarezerwuje.. :D
Ale krêgle i potem piwko gdzie¶ z knajpce te¿ dobry zestaw :D
Do zobaczenia jutro.
Jeszcze nie bylem w klubie gdzie live graja... Bêdzie ciekawie :D fajnie siê jutrzejszy dzieñ zapowiada :)
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
· Total Members: 939
· Newest Member: Testowiczka2
To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!