Turysta mysla³, mysla³ w sprawie wyjazdu i...............................................zrezygnowa³ :(
mamy miejsce w samochodzie jakby kto¶ siê zdecydowa³ jeszce jechaæ
Heh, dzi¶ by³ wa¿ny dzieñ... Moja Lepsza Po³owa odkry³a Termy :) i by³a zachwycona... Plusem a mo¿e minusem dzisiejszego odkrycia by³a deklaracja - Termy raz w miesi±cu... :):):)
Przepraszam, ale pozna³em nowe osoby, chyba parê, których imienia w ¿aden sposób nie jestem wstanie sobie przypomnieæ :( Przepraszam
Fajnie by³o znowu po d³ugiej przerwie was spotkaæ i pogadaæ, zw³aszcza pozdrawiam Elavi i Crwrc których nie widzia³em baaardzo d³ugo. Szkoda mi bardzo, i¿ "tak wysz³o" ¿e maRudka nie dojecha³a oraz Wroclove i Arabeska - ale mo¿e nastêpnym razem :P
Ja te¿ siê bardzo cieszê, ¿e spotkali¶my siê w tak du¿ym gronie. Kocha, ciekawe jest to, ¿e po tej naszej przerwie zobaczyli¶my siê dopiero w Czeladzi, a nie Wroc³awiu.
By³o bardzo fajnie, warto zwiedziæ Termy Rzymskie. Polecam! :)
Cze¶æ. Fajnie ¿e Wam siê wyjazd do Term uda³. ¯a³ujemy, ¿e nie mogli¶my tam byæ razem z Wami. Ale bardzo nam siê podoba deklaracja - "Termy raz w miesi±cu". Podpisujemy siê pod ni± . Pozdrawiamy.
Termy Rzymskie mogê poleciæ z "czystym sumieniem". Ka¿dy mi³o¶nik saun znajdzie co¶ dla siebie. Zaleta jest du¿y taras wypoczynkowy na którym mo¿na siê opalaæ i pop³ywaæ w basenie zewnêtrznym korzystaj±c z sauny tak¿e zewnêtrznej. Ceny w ¶rodku do¶æ wysokie piwo 0,4l 9z³, 0,6l 12 z³. Polecam zupê gulaszow± koszt 11 z³. Kultura saunowania wysoka. Odnios³em wra¿enie ¿e ka¿dy odwiedzaj±cy termy zna zasady poprawnego saunowania i kultury osobistej.
Dziêkujê uczestnikom i znakomitym kierowcom Yupiter and Nimfa za szybkie i ekspresowe dostarczenie uczetników w liczbie 5 na miejsce.
Wyjazd by³ bardzo udany. Kompleks robi wra¿enie:) Miejsce dostojne, klimat idealny do wypoczynku. W³a¶ciciele zadbali o ró¿norodno¶æ saun. Jedna intensywnie ró¿na od drugiej. Tu przyk³adem s± dwie parowe, które maj± odmienny wystrój , kolorystykê, ¶wiat³o i intensywny zapach: w jednej mietowo- zio³owy w drugiej kwiatowo-ró¿any.
Do tego profesjonalna obs³uga i dba³o¶æ o wysok± kulturê saunowania.
Jednym s³owem by³o nimfastyczne:D
Dla nas to by³ pocz±tek saunowania i z pewno¶ci± bêdziemy kontynuowaæ. Termy polecamy i jak tylko trafi siê kolejny groupon + wspólny wypad z forum NW na pewno siê do³±czamy! :D
Dziêki za pomys³ i mi³e towarzystwo uczestnikom wycieczki! :)
PozdrawiaMy i do zobaczenia!
OK mo¿e byæ 1 czerwca :-) Elavi, jedziecie znowu z nami?
Proponujê forumowe piwko w tym albo na pocz±tku przysz³ego tygodnia ¿eby wstêpnie ustaliæ kto z kim co i jak ;-)
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
· Total Members: 939
· Newest Member: Testowiczka2
To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!