Kolejna integracja - krêgle ?

Last updated on 12 years ago
maRUDA
Nie mogê siê nie zgodziæ :)
Wyj¶cie wybitnie udane, zebra³a siê nas szóstka! SoulReaper - niby ¿e pierwszy raz gra³e¶??? hahaha, kto Ci uwierzy!
Wszystkie (nooo prawie wszystkie) dziesi±tki by³y jego :)
Ja te¿ siê wkrêci³am, te¿ chcê jeszcze!
max37_i_3
Od czego siê uzale¿ni³e¶? Od krêgli czy od...piwa :). Ale powa¿nie to piêknie by³o po¶miaæ siê we wspólnym gronie. Szkoda tylko ¿e czas tak szybko leci. My¶lê ¿e t± formê rozrywki nale¿y wpisaæ do kalendarza jako sta³y element integracji! Tym co przybyli dziêkujê za przybycie a tym, których nie by³o niech ¿a³uj± ¿e ich nie by³o :).

Nastêpnym razem trzeba na dwie godziny wzi±æ tor kosztem tego piwa wypitego w Alive. Nigdy nie proponujcie mi piwa!! Chyba ¿e za mnie do pracy pójdziecie :)
maRUDA
A ja gratulujê niedoinformowania!

Ale tak spamujemy w±tki, ¿e zanikaj± najwa¿niejsze informacje!

Oczywi¶cie ¶rodowa sauna by³a jak najbardziej aktualna tylko nigdzie nie by³o o tym wpisu wiêc zebra³a siê mikro grupa. Ale siê zebra³a!

Ja popieram pomys³ krêgli po saunie a nawet zamiast sauny.
Tor jest boski, muza fajna, obs³uga weso³a, serwuj± napoje wyskokowe - wiêc wszystko gra! A najlepiej JA! ;)
max37_i_3
¦rodowe spotkania s± sta³ymi spotkaniami, które zwykle odbywaj± siê o 19.30. Pisanie wiêc za ka¿dym razem ¿e spotkanie bêdzie nie ma sensu. Kto chce ten wie.
Co do spamowania to jak kto¶ jest zainteresowany saun± i spotkaniem to czyta tak¿e inne w±tki. W po¶cie #34 by³o wyra¼nie napisane ¿e sauna o 19.30!
Nie marud¼ mi wiêc tutaj dziewucho!
Elavi
Oczywi¶cie, ¿e ¿a³ujê, i¿ nie pojawi³am siê na krêglach. By³am wcze¶niej tylko raz, ale równie¿ mi siê to spodoba³o. Gdybym tylko by³a we Wro.. ;)

SoulReaper, najwiêksze buty pasowa³y na styk. Uff. :D To dobrze, ¿e by³y.
Adalbert
No normalnie same kokietki z Was:
MaRUDKA niby nigdy nie gra³a, a tu w pierwszym turnieju:
I miejsce z Maxem37 ex aequo, SoulRaper wali³ dychê za dych±, ale na koszt innych ( gdyby gra³ na siebie, by³by chyba mistrzem ). Tylko ja NOWICJUSZ zazchowa³em siê jak trzeba: w pierszym rzucie wyje...em siê na tor ( a co!), w turnieju zaj±³em ostatnie miejsce (Marko rozwin±³ skrzyd³a, ¿e my¶la³em ju¿ nadci±ga era MISTRZA), MaRUDKA soli³a punkt za punktem...
To by³a relacja na ¿ywo, a teraz moje odczucia: by³o zajerzy¶cie, zajefajnie i w ogóle. To wszystko dziêki WAM ( Wy ju¿ wiecie komu!!!!). Do nastêpnego razu...
max37_i_3
Potwierdzam, piêknie by³o zobaczyæ jak wywin±³e¶ or³a na torze :).
No ale my tu gadu gadu a w galerii nie widzê niczego nowego? Czekamy a¿ siê Pan pochwali !
SoulReaper
No nie wiem, czego Max by¶ chcia³ jeszcze.. Aparat by³... Nawet go wyci±gne³em, w³aczy³em.. Tylko tam taka ma³a komplikacja, ¿e karta pamiêci zosta³a w kompie w domu.. :D a na robienie komorka nikt sie nie ³apa³, bo wszyscy byli zajêci graniem.. :D
No to do zobaczenia na nastepnym meczyku... musze wkrêciæ tez ludzi ode mnie z roboty, ¿eby poæwiczyæ troche :D
Zacznij od ma³ych rzeczy, z czasem bêdziesz móg³ nawet przenosiæ góry...
Adalbert

max37 napisa³(a):
Potwierdzam, piêknie by³o zobaczyæ jak wywin±³e¶ or³a na torze :).
No ale my tu gadu gadu a w galerii nie widzê niczego nowego? Czekamy a¿ siê Pan pochwali !

Widaæ Adminy i takie inne nie maj± czasu co¶ z tym zrobiæ, bo doda³em co siê nale¿y i do w³a¶ciwej galerii:@
A tak poza tym mam rozjechany miêsieñ uda i kulejê, ale nie ¿a³ujê tego wueczoru pod ¿adnym wzglêdem. Zatrzyma to moje zapêdy krêglarskie na jaki¶ czas (naderwa³em miêsieñ), ale niech tylko dojdê do siebie. Ju¿ trenujê wirtualnie:o
marko829
To trzeba bêdzie powtórzyæ i zgadzam siê, ¿e lepiej wzi±æ tor na dwie godziny. Jedna godzina, jak siê okaza³o to jednak za ma³o. Nawet nie my¶la³em, ¿e mnie to tak wci±gnie.
Adalbert
Marko nie spodziewa³em sie, ze tak pójdziesz po bandzie i bedziesz szala³ na torze. Jestem za tym, aby przed³u¿yc, ale na razie muszê dojsc do siebie. Jezeli uda mi siê do ¶rody wyzdrowieæ, jestem do dyspozycji...
max37_i_3
ojtam ojtam, zaraz szala³ :). Gorzej ze tylko po 5 osób mo¿na graæ i kto¶ musi byæ rotacyjnym graczem. Trzeba pomy¶leæ czy wzi±æ tor na 2 h czy dwa tory na godzinê. Co my¶licie?
wroclaw80
Ja zamierzam z Wami zagraæ :-) Mo¿e 2 h po¿yjemy zobaczymy
maRUDA
Trzeba by zadeklarowaæ konkretnie kto bêdzie, a z tym ró¿nie tu bywa. My¶lê, ¿e 2 tory to lepsza opcja. Pi±tkê naszych mamy na bank. Podpytam znajomych wiêc mo¿e bêdzie nas siódemka.

Przy okazji piszê raz jeszcze: ¦RODA (z kapeluszem) o 19.30 w SKY :)
max37_i_3
To pisaæ kto bêdzie.
Wroclaw80 + MaRuda + Max37 + Marko829 + SoulReaper + Adalbert (trzymam kciuki za nogê) + .... + .... + .... + ....
Arabeska? Nimfa5? Zapraszamy Panie bo maRuda czuje siê lekko osaczona :) .
wroclowe? kocha111 ??

Oczywi¶cie mo¿na zabraæ tak¿e "niesaunowe" towarzystwo.
kocha
Kocha111 nie mo¿e potwierdziæ, Kocha111 wie ¿e chce ale nie wie czy da radê! W sky raczej bêdê, odno¶nie krêgli nie wiem. Bêdê wiedzia³ dopiero w ¶rodê :)
wroclove
Cholera jeszcze nigdy nie gra³em wiêc kiedy¶ trzeba zacz±æ :). A patrz±c na relacje innych musi to byæ niez³a frajda?
Nabieram wody w usta i ....jutro jest odpowiedz.
A mo¿e trochê wcze¶niej sauny?
Adalbert
1. Postaram siê wyzdrowieæ, ale miêsieñ jeszcze mnie napieprza...
2. Wybór opcji zale¿y od ilo¶ci graczy: przy 5 graczach to nie problem, przy wiêkszej liczbie zamieszanie, ale przy 10 graczach ( 5 zespo³ów dwuosobowych lub dwa tory),
3. Na 2 godziny to wydaje mi siê dla mniej wprawnych za duzy wysi³ek, ale mo¿e s± tacy co to ud¼wign±...
Tak czy owak wszystko oka¿e siê na miejscu:@Popieram temat wcze¶niejszych godzin saunowania.
Mo¿e 18.45, aby za³apaæ siê na Ceremoniê o 19.00, a dla chêtnych i o 20,00 po ma³ej dop³acie na koniec....
maRUDA
kocha111 jak ju¿ dojdzie na saunê to nie pozwolimy, ¿eby o krêgle nie zahaczy³...

wroclove - ratuj mnie! zbieraj "swoje" kobiety i do³±czajcie - nic tam, ¿e w czwartek do pracy! Twardym trza byæ!
max37_i_3
Ja wcze¶niej nie dam rady, chyba ¿e inny dzieñ. Szczegó³y w "¶rodach saunowych"
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019