Przy okazji, ¿e jestem ju¿ zalogowana, i ¿eby nie by³o, ¿e tak ca³kiem poza tematem piszê, to pragnê og³osiæ, ¿e kolejne ¶rodowe spotkanie w SKY o 19.30.
maRudka ujrza³ bym z przyjemno¶ci± oblicze TWE, ale wyje¿dzam s³u¿bowo na Mazury we wtorek i wracam dopiero w pi±tek noc±. Mam nadzieje nadrobiæ te nieobecno¶ci, bo brak mi waszych roze¶mianych twarzy:D
Hej, hej!
Czy wszyscy tu zapomnieli, ¿e jutro ¦RODA???
Nie wiem jak reszta ale ja z przyjemno¶ci± spêdzê 1,5 godz. w saunie!
Trzeba gdzie¶ spalaæ jesienne zapotrzebowanie na czekoladê, trzeba odnale¼æ trochê ciep³a w te ponure dni, trzeba pobyæ razem i umiliæ sobie codzienno¶æ!
Zatem wszystkich ³akn±cych ciep³a i towarzystwa zapraszam, jutro nie oszczêdzamy na ogrzewaniu!
Sauna nie jednego wyleczy³a. A po niekoniecznie trzeba od razu na dworek... Do³±cz STRUKOL, a przekonasz siê o leczniczym dzia³aniu naszego towarzystwa:@
Dzisiaj frekwencja w SKY by³a imponuj±ca, kilka minut przed ceremoni± ju¿ nie by³o gdzie usi±¶æ. Nie wiem czy to skutek spalonej sauny zewnêtrznej w aqua czy mo¿e bardziej jesiennej, deszczowej pogody. Tak czy owak kameralno¶æ sauny w SKY zaczyna przechodziæ do lamusa i chyba trzeba siê zacz±æ przyzwyczajaæ do stanu znanego z Aqua...
Sky siê sporo reklamuje, WPW te¿ nie pró¿nuje w antyreklamie to jest i efekt ;) A jak proporcje?
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
· Total Members: 939
· Newest Member: Testowiczka2
To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!