Wyjazd na grzyby 5.10

Last updated on 11 years ago
wroclove
Ciekawe czy wszyscy uczestnicy wyprawy grzybowej maj± siê dobrze??? Patrz±c na zawarto¶æ niektórych koszyków mam w±tpliwo¶ci;). Proszê potwierdziæ swoj± obecno¶æ. Ja ¿yjê ale jeszce grzybów nie jad³em:)
Ksylen
To ja wolê ten termin przesun±æ w czasie wiêc wszystkie posuszy³em wiele ich nie by³o ale zawsze.
a tak poza tym to wycieczka bardzo fajna .
ps. jest u mnie do obebrania ma³y plecaczek , który zosta³ w baga¿niku samochodu ale szkoda ,¿e zostawiono w nim same puste puszki .
wroclove

Ksylen napisa³(a):

To ja wolê ten termin przesun±æ w czasie wiêc wszystkie posuszy³em wiele ich nie by³o ale zawsze.
a tak poza tym to wycieczka bardzo fajna .
ps. jest u mnie do obebrania ma³y plecaczek , który zosta³ w baga¿niku samochodu ale szkoda ,¿e zostawiono w nim same puste puszki .

Upsss to chyba mój, ale kto tam zostawi³ puste puszki to nie wiem;), i gdzie jest zawarto¶æ tych puszek? Puszkowym skryto¿ercom tak jak w Misi parówkowym skryto¿ercom mówimy stanowcze NIE.
To tak dla przypomnienia:):
http://www.youtube.com/watch?v=ykxt8sxeI5A
Spikniemy siê jako¶ aby odebraæ t± przesy³kê.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019