Ja oczywi¶cie jestem za (20 kwietnia)! Jest nas 2, wiêc albo zapraszamy dwie osoby do naszego autka albo kto¶ mo¿e nas przygarnie :) Zamierzamy wybraæ siê tam na jeden dzieñ, wiêc powrót by³by tego samego dnia.
Wprawdzie pó¿no ale dosta³em odpowiedz z Pa³acu Saturna na moje pytanie odno¶nie przesuniêcia terminu grupona:
Witam
Umo¿liwimy Pañstwu realizacjê kuponów w dniu 13.04.
Zapraszamy
Pozdrawiam
Pa³ac Saturna
Monika G.....n.
Jak komu¶ nie pasuje 20ty to mo¿e wybraæ siê tydzieñ wcze¶niej.
To prosze o informacje kto jedzie 20 a komu pasuje 13. Chetnie bym sie z kim¶ zabra³ autem. Prosze napiszcie kto dysponuje wolnymi miejscami i w jakiej ilo¶ci.
Cze¶æ. My jeste¶my za 13 jak najbardziej , pasuje nam ten dzionek, je¿eli bêdziemy jechaæ sami (córka siê jeszcze waha )to mamy dwa wolne miejsca. Pozdrawiamy
Hej hej! :)
A propos 20.IV...
Mniej wiêcej siê wszyscy podogadywali na czwartkowym spotkaniu co do tego kto z kim i czym ;)
Proponujemy umówiæ siê na miejscu np. ok. 11.
My ju¿ mamy go¶ci w autku, je¶li kto¶ jeszcze chce a nie ma z kim albo ma miejsca to dobrze by tutaj siê wypowiedzia³.
No chyba ¿e wieczorem przy soczku chmielowym, jak ostatnio... ;)
jak widzia³em t± otertê na gruponie to nie za bardzo mialem ekipe aby sie tam wybraæ, a samemu to ani fajnie ani tanio..
teraz jest juz za pozno aby kupic kupon rabatowy.
czy kto¶ ma moze na swoim kuponie jakies miejsce wolne? moze nawet dwa miejsca jak uda mi sie namowiæ kogos znajomego na wycieczkê.
Propozycja jest taka, aby 20 kwietnia, spotkaæ siê na miejscu w Czeladzi o godz. 11.00. Czy lepiej bêdzie ju¿ w ¶rodku, czy na zewn±trz. Te¿ to jest kwesta ustaleñ.
ponawiam zapytanie, jesli ma ktos wolny kupon n wejscie to z checia skorzystam. w sprawie transportu to dsysponuje autkiem wiec 4 osoby + ja sie pomiescimy.
da sie co¶ wykombinowaæ?
Dobrze rozumiem ,ze godzina 11 zosta³a demokratycznie ustalona jako obowiazujaca
Proponuje na zewnatrz , w srodku ma³o miejsca przy recepcji - i jak sie zbierzemy wszyscy to u³atwimy prace obs³udze , która jak ja by³em kazdego oprowadza³a i dok³adnie opisywa³a wszytkie atrakcje -
wej¶cia sa 2 jedno do pa³acu 2 do term - proponuje pod g³ownym wejsciem do Pa³acu (³adniej wyglada ):)
O której i sk±d jest wyjazd z Wroc³awia? Pytanie kierujê do szanownej ekipy: maRuda, Yupiter i wroc³aw80B)
nimfastycznie
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
· Total Members: 939
· Newest Member: Testowiczka2
To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!