Nowy szablon - zmiana kolorów strony

Last updated on 12 years ago

Poll: Czy jeste¶ za zmian± obecnego wygl±du na proponowany przez Maxa37 (post #37)?

Tak55 %
    Nie45 %
Turysta
No i mamy jednym siê podoba baardzo a innym wrêcz tragicznie.
Max modyfikuj swoj± skórkê ASAP. Trzeba zrobiæ ankieta, która wygra ta bêdzie.

Ta wygl±da ju¿ lepiej. Ale jesienny banner trza wycentrowaæ jeszcze. Wyrównany do lewa jako¶ ¼le le¿y.
Adalbert
To prawda, lewostronny baner jako¶ nie lezy w kontek¶cie. Wycentrowany bêdzie OK. MNie siê to nowe oblicze bardzo podoba...:)
nimfa_5
Wola³abym aby literki by³y czarne:) Zielona na zamglonym tle ledwo widzê:|
nimfastycznie
wroclove
Hmmm a mo¿e to zamglone t³o wystêpuje tylko u niektórych;),ja tam mam nie zamglone, ale czasami mia³em :). A ju¿ tak na powa¿nie to pobaw siê kolorami i czcionk± to co¶ sobie dopasujesz.
nimfa_5

wroclove napisa³(a):
pobaw siê kolorami i czcionk± to co¶ sobie dopasujesz.

Gdybym tylko umia³a..:|
nimfastycznie
maRUDA
Ja te¿ tu nic nie ³apiê z tymi ozdobami, kolorami i skórkami...
Mog³oby na dzieñ dobry byæ czytelniej, bez konieczno¶ci zmieniania. Ale nie chcê robiæ za stêkacza...

I bladego pojêcia nie mam dlaczego czasami widzê stary a czasami nowy napis?! O co z tym chodzi? Jest jaka¶ regu³a?
indywidualismus

Turysta napisa³(a):
Wygl±d i tym podobne sprawy to kwestia indywidualna .

Powiedzia³bym nawet indywidualismustyczna!
Jak dla mnie mo¿e byæ zielono I like it!
Niez³e jest jesienne zdjêcie na górze (prorocze?) Czy doczekamy siê takiego miejsca 5 km od Wroc³awia, gdzie bêdziemy swobodnie, nago spacerowaæ?
Turysta
Najczytelniej jak dla mnie jest przy szarym kolorze.
Kole¿anka wyczy¶ci³a "kejcz" przegl±darki? Je¶li nie to proszê to zrobiæ i spróbowaæ jeszcze raz.
Ja widzê nowy baner.

PS
Jak zaloguje siê na "poprzedni±" skórkê /butterfly/ baner mam wycentrowany prawid³owo,
na "nowej" skórce bez wzgledu czy jestem za czy wylogowany baner jest wyrównany do lewej.
IMHO bez wzglêdu na skórkê banner winien byæ wycentrowany :)
maRUDA
Taaa, oczyszczenie "kejcza" robi wiele dobrego! ;)
Niemal¿e wikipedie przeczyta³am ¿eby po³apaæ o co chodzi! Nie da siê napisaæ tak po ludzku: oczy¶ciæ pamiêæ podrêczn± w historii przegl±darki? Oj, co fachowcy, to fachowcy! :)
Turysta
Hola, hola proszê czytaæ posty a konkretnie #20

Robert napisa³(a):
Proszê wybraæ w Edycji profilu odpowiedni± dla siebie skórkê, wyczy¶ciæ pamiêæ podrêczn± przegl±darki a wszystko powinno wy¶wietlaæ siê jak nale¿y.

A poni¿sz± uwagê przeoczy³em, przyznajê. :)

Nie we wszystkich dostêpnych skórkach dla u¿ytkowników zosta³ zmieniony baner g³ówny.
max37_i_3

Robert napisa³(a):

max37 napisa³(a):
Robercie chodzi o skorke baterflaj.

Max37, takiej skorki nie ma przecie¿. Czy masz na my¶li t± ostatni±?
Je¿eli tak, jest w za³±czniku do posta.

Dla tych którzy uwa¿aj± ¿e kolory obecnej skórki s± zbyt jaskrawe, proszê spróbowaæ "Pastel" Zielona nawet podobna troszkê do propozycji max37.

Rzecz jasna chodzi³o mi o butterfly ale spolszczy³em sobie na baterflaj :). Pobawiê siê tylko najgorsze jest to ¿e ¿eby zobaczyæ efekt bêdê musia³ odes³aæ ponownie ca³o¶æ i dopiero jak wrzucisz na serwer bêdê móg³ zmieniæ w profilu. Potem z powrotem plik w moja stronê na poprawki, zmiany, kolejne odes³anie, wrzucenie itd... No ale zobaczymy, mo¿e siê uda za jednym, dwoma razami. Przynajmniej bêdê mia³ zajêcie :).

Robercie a mo¿e zrobimy tak ¿e utworzysz mi dla mnie folder /themes/max37 i dasz mi dostêp ftp tylko do tego folderu. Co ty na to? Wtedy bêdê móg³ robiæ zmiany praktycznie od rêki. Nie znam PHP-Fusion i st±d pytanie - Czy wystarczy jak utworzysz nowy folder z nowym szablonem ¿eby by³ on widoczny w ustawieniach profilu?

Robercie czy wymiary baneru w nag³ówku s± sztywne? widzê ¿e jest tam sporo miejsca i spokojnie mo¿na daæ d³u¿szy i wy¿szy. W za³±czeniu pierwszy lepszy baner znaleziony w sieci o wymiarach 1100 x 230.

Do obecnego szablonu nic nie mam (choæ mo¿na by go rozja¶niæ nieco) poza tym ¿e mi siê rozje¿d¿a na telefonie i bez logowania nie widzê ¿adnych postów.
You do not have access to view attachments
max37_i_3
A tak na marginesie czy i¶æ w zieleñ czy co¶ innego?
Ikony przy postach to ¿art ale mo¿e dla rozweselenia towarzystwa :)
Turysta

A tak na marginesie czy i¶æ w zieleñ czy co¶ innego?

Mo¿esz i¶æ w blue bo jestem "fanem" niebieskiego.
Kto wie mo¿e uda ci siê przekonaæ mnie co do lepszej czytelno¶ci "skórki-maxa"?

Ikony przy postach to ¿art ale mo¿e dla rozweselenia towarzystwa :)

Widzê, ¿e kolega marnuje siê ;) Trzeba jakiego¶ pomys³a mu podrzuciæ - strona jeszcze bardziej "wym³odnieje". :)
maRUDA
Jak dla mnie teraz kolorystyka i widoczno¶æ jest super!

Zabawne ikonki to dobry pomys³! Ka¿dy dzia³ móg³by mieæ swoj±...

Coraz milej tu teraz zagl±daæ!
max37_i_3

maRUDA napisa³(a):
Jak dla mnie teraz kolorystyka i widoczno¶æ jest super!
Zabawne ikonki to dobry pomys³! Ka¿dy dzia³ móg³by mieæ swoj±...

Nie wiem czy jest taka opcja. Z tego co wiem to ikony mog± byæ cztery - standardowa, tam gdzie napisano nowe posty, zablokowane i hot.

Turysta napisa³(a):
Mo¿esz i¶æ w blue bo jestem "fanem" niebieskiego.
Kto wie mo¿e uda ci siê przekonaæ mnie co do lepszej czytelno¶ci "skórki-maxa"?
Widzê, ¿e kolega marnuje siê ;) Trzeba jakiego¶ pomys³a mu podrzuciæ - strona jeszcze bardziej "wym³odnieje". :)

Liczê na to ¿e przekonam bo inaczej po co bym to robi³ :)
Podrzucajcie, ja jestem maniakiem i lubiê d³ubaæ co¶ przy kompie. Nie za bardzo mam czas teraz ale co¶ tam wygospodarujê kosztem snu. Ale to ju¿ nie dzisiaj. Do kiedy¶.
Elavi
Najbardziej mi siê podoba skórka czerwona, chocia¿ ka¿da inna jest równie piêkna.

Super krok w przód! Faktycznie trzeba zmieniæ jeszcze ikonkê nowego posta.

Proponujê jeszcze pokombinowaæ nad wy¶wietleniem nieprzeczytanych postów w temacie, aby rzut by³ na pierwszy nieprzeczytany, a nie ostatni w temacie.
max37_i_3
a co powiecie na taki banerek?

Je¿eli jest lepszy to Robert mo¿e go pobraæ st±d http://stronatest.pl/Naglowek-NN.png
To samo z jesiennym logo z zaokr±glonymi naro¿nikami, które widoczne jest na moich propozycjach. http://stronatest.pl/logo.png

A ca³o¶æ widzia³bym tak
wersja zielona http://stronatest.pl/green.png
wersja niebieska http://stronatest.pl/blue.png

Ja jeszcze bym poprawi³ kilka drobiazgów których pewnie wiêkszo¶æ by nie dostrzeg³a (naro¿niki, strza³ki) ale wtedy jak ju¿ bêdzie zapotrzebowanie na moj± wersjê :P. Oczywi¶cie je¿eli macie jakie¶ uwagi co zmieniæ, co poprawiæ to ¶mia³o pisaæ.

Robercie liczyæ na ten dostêp FTP do katalogu z szablonem?
maRUDA
Przepiêkne wizje masz max37.

Ten napis jeszcze lepszy od poprzedniego! Tylko zachowaj troszkê kreatywno¶ci na zimowe zmiany bo to ju¿ niebawem.

Wersja zielona wygrywa jak dla mnie.

A obecny stan strony to (poza zdjêciem i napisem) propozycja Roberta? Czy to Twoje dzie³o max37? Ja siê pogubi³am co kto tu zrobi³...
max37_i_3
Spokojnie, dam rade w zimie, zawsze mozna jakiegos balwana postawic :).

Obecna strona to dzielo Roberta, moje tylko to co widoczne pod linkami w poscie powyzej i poki co jedynie jako obrazek bez mozliwosci ustawienia w profilu.
Elavi
Bardzo mi siê podoba banner z obwódk± bia³±. £adnie pasuje do ca³ej strony i jest na ¶rodku.

Logo z zaokr±glonymi naro¿nikami te¿ jest spoko.

Ale zdecydowanie wolê czerwon± skórkê, a nie zielon±. No ale chyba za siê zachowaæ dwie, prawda? :D
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot edit the poll in this discussion thread.
You cannot vote on the poll in this discussion thread.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019