Robert napisa³(a):
max37 napisa³(a):
Robercie chodzi o skorke baterflaj.
Max37, takiej skorki nie ma przecie¿. Czy masz na my¶li t± ostatni±?
Je¿eli tak, jest w za³±czniku do posta.
Dla tych którzy uwa¿aj± ¿e kolory obecnej skórki s± zbyt jaskrawe, proszê spróbowaæ "Pastel" Zielona nawet podobna troszkê do propozycji max37.
Rzecz jasna chodzi³o mi o butterfly ale spolszczy³em sobie na baterflaj :). Pobawiê siê tylko najgorsze jest to ¿e ¿eby zobaczyæ efekt bêdê musia³ odes³aæ ponownie ca³o¶æ i dopiero jak wrzucisz na serwer bêdê móg³ zmieniæ w profilu. Potem z powrotem plik w moja stronê na poprawki, zmiany, kolejne odes³anie, wrzucenie itd... No ale zobaczymy, mo¿e siê uda za jednym, dwoma razami. Przynajmniej bêdê mia³ zajêcie :).
Robercie a mo¿e zrobimy tak ¿e utworzysz mi dla mnie folder /themes/max37 i dasz mi dostêp ftp tylko do tego folderu. Co ty na to? Wtedy bêdê móg³ robiæ zmiany praktycznie od rêki. Nie znam PHP-Fusion i st±d pytanie - Czy wystarczy jak utworzysz nowy folder z nowym szablonem ¿eby by³ on widoczny w ustawieniach profilu?
Robercie czy wymiary baneru w nag³ówku s± sztywne? widzê ¿e jest tam sporo miejsca i spokojnie mo¿na daæ d³u¿szy i wy¿szy. W za³±czeniu pierwszy lepszy baner znaleziony w sieci o wymiarach 1100 x 230.
Do obecnego szablonu nic nie mam (choæ mo¿na by go rozja¶niæ nieco) poza tym ¿e mi siê rozje¿d¿a na telefonie i bez logowania nie widzê ¿adnych postów.