Max uwa¿aj jak siê prezesowa rozz³o¶ci to dostaniesz ¿ó³t± kartkê. A dwie zó³te i aut :).
Lub jeszcze gorzej jak dopadnie Ciê gang MARUDY to pozamiatane....
No tak co do krêgli.. i innych integracji, jestem ogólnie za.. Nie ma co sie rozpisywaæ, bo ju¿ wiêkszo¶æ wyrazi³a swoje opinie...
Zdarza siê, ze w jaki¶ dzieñ nie moge sie po prostu stawiæ gdzie¶, wiêc jak znam daty to integracja, czy nawet po prostu spotkanie przy kawie, piwie czy innym trunku lub jeszcze czasem jedzeniu pasuje mi bardzo.. :) mi³a rozmowa, smiech, ¿arty.. :D przygotujê ca³± masê spro¶nych.. :D
Hehehe no to do zobaczenia jutro na pewno a potem zobaczymy... :D
Zacznij od ma³ych rzeczy, z czasem bêdziesz móg³ nawet przenosiæ góry...
Pociskacze pierdó³ tak siê rozochocili, ¿e jakikolwiek podzia³ bie¿±cego w±tku na czynniki mniejsze teraz ju¿ mija siê z celem. Z "przykro¶ci±" muszê stwierdziæ, ¿e wniskodawca propozycji jest na dobrej drodze do zmiany liderów w tej kategorii ;).
Odno¶nie g³ównego w±tku widzê, ¿e termin zosta³ potwierdzony (nie bez trudu) - dziêki maRUDA za zdecydowanie, mi nic innego nie pozostaje jak ¿yczyæ Pañstwu dobrej (wróæ) bardzo dobrej zabawy :). Najwcze¶niej bêdê móg³ dol±czyæ pod koniec wrze¶nia.
Wyj±tku w ¿adnym razie nie zrobiê. Urlop ¶wiêta rzecz, odpocznê od forum i od Was te¿ ;).
Szlifujcie formê na tych krêglach jak wrócê to mo¿e siê za³apie na kolejny turniej?
A propos turnieju taka my¶l mi nasz³a w tracie pisania tego posta. A mo¿e zawody
kto przegra ten stawia jedn± kolejkê bro... my¶lê, ¿e max37 by³by kontent? Chyba dobrze zgadujê? :)
BTW
A przedmówca chyba tak¿e "startuje" po dyplom? No to ju¿ mamy kilku zawodników, nic tylko
zawody og³osiæ (teraz ju¿ oficjalnie) ;)
D³ugo unika³em doszusowania do setki, ale nie mo¿na milczeæ jak tyle wa¿nych spraw siê dzieje...
Turysta wy¶lij mi na priv te wszytkie skróty, bo nie ³apiê. U¿ywaæ ich nie bêdê, ale przynajmniej bêdê rozumia³.czy mnie kto¶ nie opie...
Przypominam ¿e w ¶rodê po saunie w SKY idziemy na krêgle. Kto jest chêtny? Zg³aszaæ tutaj lub na PQ.
Jutro chcia³bym zarezerwowaæ tor (1 lub 2)
Na 1 torze mo¿e graæ maksymalnie 5 osób.
Cena za godzinê w ¶rodê po 18 - 60 z³otych co daje 12 z³otych na osobê.
http://www.skybowling.pl
To ja te¿ sie pisze.. masz moje wsparcie.. choæ nigdy nie gra³em.. :D Butów nie mam (nawet rozmiarowo) ale siê stawiê.. :) Powiedzcie mi misie ile osób sie pojawi chetnych do gry..
Na multisporta siê tego wzi±¶æ nie da? No nie widzê w³a¶nie ¿adnych wpisów, albo znowu jestem slepy...
A reszta? Co jest? Rezerwuje wobec tego jeden tor. Na dwa chyba nie zbierzemy tylu osob. jakby się jednak pkazalo ze bedzie nas duzo to na miejscu wezmiemy. Nie sadze żeby o tej godzinie było tloczno. Rezerwuje na 21.20 (sauna o 19.30).
Ze mnie tam u¿ytku to nie bêdzie. Nie mam do¶wiadczenia w krêglach a i ¿y³ki sportowca nic a nic.
Bêdê jednak kibicowaæ najlepszym, motywowaæ s³abszych i ¶miaæ siê z gapciowatych (takich jak ja ;) )
Powiedzcie mi o której te kregle bêd±, bo na saunowanie chyba nie zd±¿ê, bo musze d³u¿ej w robocie zostaæ. Jak bêd± wzglêdnie wcze¶nie to na nie te¿ mogê sie spó¼niæ.
Do zobaczenia.. :)
Veni, Vidi, by³o zajebiaszczo. Mialem delikatnie na styk buty, ale i tak rewelacja. Proponuje czêstsze wypady.. chyba siê uzale¿ni³em.. :D
Do zobaczenia/us³yszenia...
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
· Total Members: 939
· Newest Member: Testowiczka2
To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!