JESIENNE ¦RODY w saunie

Last updated on 12 years ago
Jasiu

maRUDA napisa³(a):

¦RODA - SKY TOWER - 18.30 start!

a potem jest napisane ze czekamy do 19.30. To na ktora jest to spotkanie?
kocha
Potwierdzam swój udzia³ :) w koñcu, po d³u¿szej nieobecno¶ci :(
maRUDA
Wróæ, wróæ, wróæ! ;)

Odszczekujê 19.30.

Oczywi¶cie, ¿e HALLOWEEN W SKY O 18.30.

DZIÊKUJÊ ZA CZUJNO¦Æ, PRZEPRASZAM ZA ZAMIESZANIE!
wroclove
Kto¶ tu widzê zakrêcony jak s³oik ;), ale na szczê¶cie ju¿ siê odkrêci³:). Szuka³em ¿uczków ¿eby spróbowaæ soku i nic nie znalaz³em. Znalaz³em same biedronki i to na ka¿dym prawie rogu, ale co to za atrakcja sok z biedronki:)
maRUDA
SKY jak zwykle stanê³o na najwy¿szym poziomie!
Imprezka rewelacja!
Ch³opacy od ceremonii - WYMIATACIE! Zak³adam Wam fanklub ;)

Jak zwykle ¶miech, znajome twarze, du¿o kobiet (chyba jaki¶ popularny fitness koñczy siê w tym czasie) a dzisiaj na dok³adkê:
- malowanie cia³ w halloweenowe motywy,
- muza z za¶wiatów,
- ¶wieczki, kadzid³a, dynie wszêdzie,
- s³odki peeleing z maku, cukru i aromatu (mak te¿ wszêdzie i wielki apetyt na makowiec),
- ceremonia z tañcz±cym trupem oraz z dwójk± prowadz±cych na dwa rêczniki, dwa wiadra czyli podsumowuj±c:
WROC£AWSKA MASAKRA RÊCZNIKIEM AUFGUSSOWYM!
indywidualismus
Potwierdzam, Marudo by³o wSPAniale, ¿ona te¿ uszczê¶liwiona i zmêczona. Ch³opaki spisali siê na medal, ale przecie¿ znamy ich nie od dzi¶, wiemy do czego s± zdolni, chocia¿...zombie machaj±cy rêcznikiem by³ zaskoczeniem!
Ale najwa¿niejsze chyba pad³o z ust Wiktora - "to nie aquapark". Wydoby³ to, co dawno powinno pa¶æ: kto¶ zabi³ tamto miejsce, chocia¿ dobrze siê zapowiada³o. Byæ mo¿e zrobiono to celowo. wiadomo przecie¿, ¿e natury¶ci to niewielka mniejszo¶æ i du¿o wiêcej kasy mog± przynie¶æ chamscy i ha³a¶liwi mi³o¶nicy gaci. Z jakiego¶ powodu z tamtego miejsca odesz³a praktycznie CA£A stara ekipa obs³ugi. Za to zyskali¶my nowe miejsce i miejmy nadziejê, ¿e z powodu jego kameralno¶ci nie uda siê zaw³aszczyæ go lycrowym t³umom.
My równie¿ z ¿on± mamy zamiar siê tam pojawiaæ, jak siê uda to w ¶rody.
Do zobaczyska!
Adalbert
Poprzednicy wypowiedzieli siê wystarczaj±co dok³adnie na temat tego, co sie wczoraj wydarzy³o w SKY... Pomys³wo¶æ, otwarto¶æ na aktualne potrzeby uczestników zabawy ( to malowanie nas by³o reakcj± na pochwalenie ich "makija¿u" na ten halloweenowy wieczór). Maj± wyczucie potrzeby klienta i to jest ich wielkim plusem. W czasie ceremonii te¿ reagowali na nasze emocje, s³owne komentarze i w ogóle. SZACUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A NASZE kobia³ki by³y rewelacyjne: piêkne jak zawsze, pe³ne czarciego wdziêku, a i strojem ( patrz nakrycia g³owy) dostosowa³y siê do wieczoru. Szkoda, ¿e nie dane mi by³o kontynuowaæ wieczoru z Wami, ale nic straconego i wszystko przed nami. Wierzê, ¿e wieczór by³ jak zawsze udany.................:P
Elavi
Zazdroszczê Wam, wiecie? :D

Ja w dzieñ trupów musia³am siê uczyæ do egzaminu :P
kocha
Zgadza siê, £ukasz i Wiktor dali radê i ich wspólne machanie oraz ogólny poziom dowcipu by³ na bardzo wysokim poziomie.

Dziêki Panowie za wasz wk³ad w nasz wypoczynek oraz nasz± zabawê! Wielkie brawa za wszystko! Tak jak na ceremonii wspomnia³em, nastêpne halloween to machanie w trzy osoby, prawdziwa masakra rêcznikowa we wrocku!
Trident1
Niestety nie dotrwa³em.. Na czym polega³a "Wroc³awska masakra ..." i co w tym by³o takiego pierwszego w Polsce?
maRUDA
Elavi, potrafiê sobie wyobraziæ u¶miech na Twej i tak zawsze pogodnej twarzy! By³aby¶ szczê¶liwa wczoraj z nami! Tym bardziej, ¿e przeci±gnêli¶my posiedzenie i przeweso³o spêdzili¶my wspólny wieczór, ju¿ poza saunami :D

Masakr± by³y 2 wiadra wody, masakr± by³a zdwukrotniona (co¶ to nie brzmi ;) ) czêstotliwo¶æ podmuchów! Nowo¶æ to 2 prowadz±cych ceremoniê i nie wspomnia³am wcze¶niej o mega nowo¶ci tzn. nasi Panowie prowadz±cy ceremoniê wyszli jako pierwsi z sauny i wachlowali na wychodz±cych na zewn±trz! - TO BY£O CUUUDOWNEEE! Nowo¶ci± jest te¿ to, ¿e s± jeszcze chwilkê w pobli¿u po mocnej ceremonii i pytaj± czy wszyscy czuj± siê ok.
To wszystko sk³ada siê na unikalny klimat, nastrój i na chêæ wracania tam!
max37_i_3
Cieszê siê ¿e by³o fajnie choæ nie mia³em przyjemno¶ci uczestniczyæ w tej imprezie. Mam nadziejê ¿e obs³uga SKY czyta tutaj opinie, które pozwol± ¿eby taka impreza by³a powtarzana cyklicznie.

Jak wygl±da³a frekwencja?
Elavi
maRUDA, jak zawsze sprawiasz, ¿e jest mi mi³o.

Tak, potrafiê sobie wyobraziæ jak dobrze siê bawili¶cie. Na pewno nie gorzej ni¿ ostatnio ze mn± :P Cieszê, ¿e SKY dba o swoich klientów i zapewnia im doskona³y zabawê i personel :)
maRUDA
Co do frekwencji to o 18.30 luzy na ³awach. O 19.30 ju¿ t³ok i ceremonia o 20 w komplecie. Jest dobrze, jeszcze sobie na kolanach siedzieæ nie musimy.

Bawili¶my siê nie gorzej, to fakt. :)
Adalbert
By³o wspaniale dziêki wszystkim uczestnikom ceremonii, którzy dostosowali siê do "naszego" sposobu pojmowania wypoczynku i relaksu w saunie. By³y ¶miechy, docinki, ¿ywe reakcje na to co dzia³o siê w realu... tak wyobra¿a³em sobie saunê, a nie jak ta "masakra" w AQUA ...
Nadajemy ton temu co sie dzieje i skoro inni podchwytuj± temat, to chyba dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wroclove
Na ceremonii o 18 o nazwie Trupi Oddech te¿ by³o fajnie, a¿ jeden z uczestników pad³ trupem to ceremonia siê skoñczy³a;). A co bawili¶my sie a¿ do utraty tchu:D
Alien
By³em w WPW od 17,45 do 19,45 Duzo kobiet, niestety prawie wszyscy "okokonowani". Jak nalesniki. Panowie tez. Na ceremonie nie chodze bo dla mnie za goraco, ale zimne k±piele i owszem, biorê.
strukol
Mi³o czytaæ, ¿e wszyscy zadowoleni :)
Ca³owanie w rêkê nagiej kobiety jest strat± czasu.
-Charles Spencer Choplin
maRUDA
No i co robimy z najbli¿sz± ¶rod±??? Krêcimy jakie¶ spotkanie? S± amatorzy (poza Turyst±, który ju¿ opisa³ chêci swe)? Sama nie pójdê!

Mo¿emy umówiæ siê, ¿e jak bêdzie nas co najmniej 5 osób to i ja idê. Ok?
Turysta
¯e co? Jak nie bêdzie 5 osób to cotygodniowe jesienne ¶rodowe spotkania w tym tygodniu nie dojd± do skutku? Tym razem to ja mam co¶ z oczami, albo za rzadko ¶ledzê wpisy na forum bo nie ³apie..?
Chodzi o jaki¶ o "meeting" przy piwe i niekoniecznie po³±czony z saunowaniem?
Ja tylko jak s³usznie arabeska zauwa¿y³a w innym w±tku wyrazi³em sw± "gotowo¶æ" do wizyty w SKY
(w domy¶le w t± najbli¿sz± ¶rodê). Tydzieñ temu mieli¶cie pogaduchy wiêc je¶li co tydzieñ znaczy
za czêsto proponuje wy³±cznie i a¿ wypacanie.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019