JESIENNE ¦RODY w saunie

Last updated on 12 years ago
wroclove
Tak ja siê wczoraj zrelaksowa³em jak nigdy:),dopiero by mnie szlak trafi³ jak by¶my byli w ¶rodku i okaza³o siê ¿e w saunach nie mam miejsc.A tak przynajmniej kasa w kieszeni.
Pani trochê z oporami poinformowa³a ¿e jstt ju¿ ponad 100 a wpuszczaj± do 120 osób. Jak dobrze pamiêtam to przed po¿arem sauny wpuszczali 140 osób? Czy mo¿e ja siê mylê, bo je¿eli nie to teraz maj± za du¿y limit.
Gregorivs
A ja by³em o 19.30 i wpu¶cili mnie do Aqua.
By³ taki ¶cisk, ¿e do sauny fiñskiej ledwo da³o siê wej¶æ - ale znalaz³em sposób: wchodzi³em tu¿ po ceremoniach, gdy z sauny wybiega³a chmara osób :) (podczas gdy pod saun± czeka³a kolejna grupka). O wej¶ciu na ceremonie zapachowe raczej mo¿na zapomnieæ, chyba ¿e wejdzie siê do sauny 10-15 minut przed, czego wolê na swoim zdrowiu nie testowaæ.
Raczej ju¿ tam nie pojadê o takiej porze - chyba ¿e zbuduj± i otworz± te obiecane dodatkowe sauny.

Pozdrawiam,
Gr.
wroclove

By³ taki ¶cisk, ¿e do sauny fiñskiej ledwo da³o siê wej¶æ - ale znalaz³em sposób: wchodzi³em tu¿ po ceremoniach, gdy z sauny wybiega³a chmara osób :) (podczas gdy pod saun± czeka³a kolejna grupka). O wej¶ciu na ceremonie zapachowe raczej mo¿na zapomnieæ, chyba ¿e wejdzie siê do sauny 10-15 minut przed, czego wolê na swoim zdrowiu nie testowaæ.
Raczej ju¿ tam nie pojadê o takiej porze - chyba ¿e zbuduj± i otworz± te obiecane dodatkowe sauny.

Czyli jednak mieli¶my nosa aby tam nie i¶æ:). Masz racjê ja te¿ tam nie bêdê zagl±da³ wieczorn± por± do odbudowania sauny zewnêtrznej.
maRUDA
To¿ to kpina z ca³ego sensu saunowania jest! No ci¶nienie mi podnosi ta sprawa. A ludziska lgn± do tego przybytku rozkoszy...

Mo¿e w sobotê rano uda nam siê zaznaæ spokoju.

Elavi, pisa³a¶ co¶ jeszcze do SPA?
Ostatecznie tam wrócimy przezimowaæ...

Robi siê gêsto we Wroc³awiu, a sauny robi± zawrotn± karierê!
Co¶ jednak ci±gnie ludzi do tej nago¶ci.
Turysta
"HALLOWEEN w SPA
Sok z ¿uka, peeling z mrówek, straszliwe mokrad³a... Spêd¼ ciekawie Halloween w saunach,
gdzie zadbamy o prawdziwie upiorn± atmosferê..."

W programie:

Aufgussy:
14:00 Upiór Saunamajstra
16:00 Sabat Czarownic
17:00 Bia³a Dama
18:00 Trupi Oddech
19:00 Taniec Zombie
20:00 Wroc³awska Masakra Rêcznikiem Aufgussowym
21:00 ¯ywio³ Draculi

Na ceremoniach niespodzianki w formie poczêstunków i tematów muzycznych mro¿±cych krew w ¿y³ach.
Na recepcji dostêpny Beetlejuice czyli Sok z ¯uka za 9pln. Ca³y dzieñ serwujemy dla klientów peeling z mrówek w ³a¼ni parowej w cenie biletu!

Pomieszczenia zabiegowe zmieniaj± tego dnia nazwy:

£a¼nia Parowa - straszliwe mokrad³a
Sauna Zio³owa - upiorne trzêsawisko
Sauna fiñska ma³a - przedsionek piek³a
Sauna fiñska du¿a - piek³o
£a¼nia b³otna - bagno
Wypoczywalnia - ponura krypta
Wypoczywalnia - grota nietoperzy
Pokój masa¿u - masarnia
Hammam - sala tortur"

Bez dwóch zdañ tam trzeba byæ za tydzieñ, wcze¶niej ni¿ zwykle!
Taniec Zombie no i darmowy peeling z mrówek nêc± mnie, ach nêc±... ;)
You do not have access to view attachments
Elavi
maRUDA, pisa³am, czekam na odpowied¼.

¦wietnie zapowiada siê Halloween w SPA (z tego co wiem, to w AQUA te¿ co¶ kombinuj±), zastanawiam siê czym jest aufguss o nazwie "Trupi oddech" :D
maRUDA
Strasznie wielkimi krokami zbli¿a siê strasznie fajne spotkanie!

Strasznie cieszê siê namy¶l o ujrzeniu Waszych przera¿onych lic :)

¦RODA W SKY TOWER!!!

Straszymy nago¶ci±, otwarto¶ci± i dobrymi humorami!

Wyró¿nijmy siê od reszty jakim¶ znakiem szczególnym... Mo¿e znajdziecie jaki¶ halloweenowy akcent u siebie w szafach???
Ja biorê kapelusz czarownicy i zaczarowany o³ówek. Ka¿dy Z NASZYCH oznaczony zostanie symboliczn± pajêczyn± lub paj±czkiem na ciele :)

O której start? Mo¿e godzinê wcze¶niej przesuniemy t± przyjemno¶æ po to ¿eby mieæ wiêcej czasu na mi³y afterek? Nie wyobra¿am sobie nie wznie¶ halloweenowego toastu z okazji wolnego czwartku!

Kto zdrów, kto ¿yw PRZYBYWAJCIE!

¦RODA - SKY TOWER - 18.30 start!
Alien
marudka... przekonaj mnie ze warto udac sie do "SKY TOWER". Do tego w ¶rode. Jak narazie preferuje WPW.
arabeska
Alien dlaczego warto?! bo my tam bêdziemy:D
maRUDA
Zapomnij...
Absolutnie przekonywaæ nikogo nie bêdê.
Wrêcz przeciwnie, odwodzê Ciê od robienia rzeczy na które nie masz ochoty.
Alien
Ju¿ zapomnia³em...
Turysta
Alien a mo¿e ja Ciebie zachêcê do wizyty w SKY w najbli¿sz± ¶rodê w ten sposób:
Atrakcyjne (mam nadziejê) ceremonie zapachowe, a wiêc:

...
18:00 Trupi Oddech
19:00 Taniec Zombie
20:00 Wroc³awska Masakra Rêcznikiem Aufgussowym
21:00 ¯ywio³ Draculi

Poza tym, peeling z mrówek (ciekawe z których) w cenie biletu a jak dop³acisz 9 z³ masz ¿ukosoczek ;)
Tylko nie mów, ¿e nie warto bo nie uwierzê. Decyzja nale¿y do ciebie!
Alien
By³em dzisiaj w WPW... i czulem sie jak Exhibicjonista. Wszyscy otuleni w bawe³niane szmaty podobno bawe³niane bo uzdrawiajace. Na dwudziestu /¶cisk/ w kabinie sauny, tylko dwie osoby, w tym ja siedzialy na reczniku i nic poza tym nie mialy na sobie.
wroclove
Ja dzisiaj idê szukaæ jakiego¶ ¿uczka i mrówek ¿eby mieæ jako taki pogl±d przed jutrzejszymi atrakcjami w Sky:). Trupi Oddech to mi siê kojarzy z tym ¿e prowadz±cy ceremoniê przyjdzie zalany w Trupa i oddech gwarantowany:)
Jasiu
o ktorej sie zjawiacie w Sky? mam ochote wkoncu was poznac. Jakis znak rozpoznawczy lub miesce zbiorki? dajcie znac. bawie sie jutro z wami :)
nimfa_5

maRUDA napisa³(a):
[...]
¦RODA W SKY TOWER!!!

Straszymy nago¶ci±, otwarto¶ci± i dobrymi humorami!
[..]
Kto zdrów, kto ¿yw PRZYBYWAJCIE!

¦RODA - SKY TOWER - 18.30 start!

Jak bêdzie nas wiêcej te¿ zawitam:D
nimfastycznie
Jasiu
wiadomo gdzie zbiorka? pierwszy raz bede wiec nie za bardzo wiem gdzie sie spotykacie. Jakies znaki szczegolne?
nimfa_5
no w³a¶nie gdzie zbiórka? sama chêtnie siê dowiem bo dawno w ¶rodê nie by³am:)
nimfastycznie
maRUDA
Zbiórka przed wej¶ciem do Fitness Academy. 2 piêtro galerii SKY TOWER. Tam ju¿ nie zab³±dzicie.
Czekamy do 19.30. Spó¼nialscy spotkaj± nas w ¶rodku.
Neistety nic szczególnego nas nie cechuje... Wszystko u nas jak u ludzi :)

Bêdzie nas spora grupa. Kto ma ochotê zapraszam potem na "co¶". Jeszcze nie wiem co - pewnie zasi±dziemy w jakim¶ mi³ym pubie.
Adalbert
A ja za³o¿ê sobie taki strój na ten wieczór:http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/553964_390249984377405_889900322_n.jpg...:@
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019