JESIENNE ¦RODY w saunie

Last updated on 12 years ago
maRUDA
Brzmi zachêcaj±co ;)

No có¿, s³owo siê rzek³o, przekonamy siê na w³asnych skórach!

Najwy¿ej wyjdziemy bardziej zmêczeni. A mo¿e asekuracyjnie wskoczymy na 1 h? Skoro to pewniak, ¿e tam t³umy to lepiej pó¼niej wyskoczyæ gdzie¶ na pogaduchy.
max37_i_3
Ja podziêkujê tym razem za przyjemno¶æ spêdzenia czasu w ¶cisku. Poczytam relacji po powrocie.
Adalbert
maRudka o wyczynach na Teatralnej dowiedzia³em siê na ³±czce... Mia³em nawet propozycjê od go¶cia z konkretn± "lask±" (niska brunetka z bia³ym recznikiem z logo - nie pamietam teraz - chêtna na "spacerki"). Waunek jeden, to ona musi zagadac do go¶cia i ju¿ pozamiatane... Nigdy nie by³em, wiec nie skorzysta³em... Potwierdzi³o mi to kilku go¶ci niezale¿nie od siebie, w rozmowach na temat saun wroc³awskich...
maRUDA
¯e cooo???
Adalbert, nic a nic nie zrozumia³am...
Kole¶ zaproponowa³ Ci co¶ z lask± ale pod warunkiem, ¿e to ona do Ciebie zagada??? W dodatku mowa o spacerku w Trestnie odno¶nie rozmów o saunach??? O CO CHODZI?! Czy to ja blond?

Brzydz± mnie te klimaty, gówno nie maj±ce nic wspólnego z naturyzmem! Przestajê siê dziwiæ, ¿e natury¶ci w lecie po krzakach siê chowaj± - w przysz³ym sezonie te¿ tak robiæ bêdê. Wszêdzie gdzie grupa nagusów wdziera siê tematyka mocno zabarwiona wiadomo czym.
Moja teoria, ¿e naturyzmu trzeba nauczyæ najpierw mê¿czyzn, ¿eby kobiety czu³y siê w¶ród nich swobodnie i bezpiecznie ma sens.

Taki ma³y margines...
Alien
O kurcze... cos przegapilem i przespalem..? Laska z bialym reczniczkiem i TAKA propozycja. Jestem chetny od zaraz. Jestem tam na WPW czesto i Taka strata..!
Turysta
Tartak to miejsce nie dla nas wiadomo ale, ¿e w saunach co¶ takiego siê dzia³o to inna sprawa.
W Spa podoba mi siê, ma fajny klimat i szkoda, ¿e tak siê sta³o. Ale có¿ winni s± jak zwykle faceci.
Trudno siê z tym niezgodziæ...przynajmniej w tym konkretnym przypadku.
Trzeba siê wkrótce tam wybraæ, mo¿e mnie nie pogoni± jak bêdê pod prysznicem bez pareo? :]
Alien
Pareo - tradycyjna spódnica noszona przez kobiety na Tahiti, zbli¿ona do malajskiego saronga. Obecnie oznacza prostok±tn±, kwadratow± lub trójk±tn± chustê z cienkiej tkaniny, noszon± jako czê¶æ damskiego stroju pla¿owego i zawi±zywan± zwykle na biodrze.
Chyba nie kaza zmieniac nam plec..?
Mam takie dwa miejsca intymne. Trzeci palec u lewj nogi i piaty u prawej. Wychodzi na to ze bede musial paradowac w saunie w skarpetkach. hejka... :D seksowny bede..?
Gregorivs
Hm... Szkoda SPA - dawno tam nie by³em i nieprêdko tam zawitam.
Do zobaczenia jutro w Aqua - chyba w koñcu uda mi siê dojechaæ na ¶rodowe spotkanie :)
Siwy
W SKY nigdy nie by³em, wiêc nie wiem czy lubiê. Przy pierwszej próbie zamknêli sauny, a potem czasu nie by³o. To o której jutro w Aqua i na godzinkê czy dwie?
Gregorivs
maRuda pisa³a, ¿e o 19.30. Postaram siê byæ nieco przed, przy kasach.
maRUDA

Alien napisa³(a):
O kurcze... cos przegapilem i przespalem..? Laska z bialym reczniczkiem i TAKA propozycja. Jestem chetny od zaraz. Jestem tam na WPW czesto i Taka strata..!

i psu w d... mój wywód o mêskich zachowaniach. Po³o¿y³ kolega powagê wypowiedzi. I potwierdzi³ moj± teoriê.

Siwy, jako¶ w³a¶nie kojarzy³am Tw± twarz ze SKY ale to by³ ten raz kiedy nie weszlismy...
Potwierdzam. Dzisiaj 19,30. Ja na 1h wchodzê, z góry zak³adaj±c t³ok.
arabeska
za tydzieñ w WPW saunowanie z atrakcjami! brzmi intryguj±co:)

Halloween ! 19-22.45
"W ciemnych oraz gor±cych korytarzach bêdziemy polowaæ na potwory grasuj±ce pomiêdzy saunami, bêdziemy próbowaæ wymyslnych mikstur czarownic i wied¼m... Czarne koty, nietoperze oraz duchy bêd± przemieszczaæ siê w¶ród gor±cych oddechów wszystkich przebywaj±cych..."

oby has³o "potwory" nie równa³o siê "natury¶ci":D
Siwy
Tak siê mnie przestraszyli, ¿e zamknêli sauny.
Ja bêdê nieco pó¼niej. Ok 19:45. Mo¿e byæ na godzinê je¶li potem bêdzie jaki¶ wypad na miasto
maRUDA
No o a¿ tak± moc, ¿eby przez kolegê Siwego saunaria zamykali, to kolegi nie podejrzewam. :)
Oczywi¶cie po saunie na symboliczny soczek mo¿emy pój¶æ.

To za tydzieñ, w ¶rodê idziemy straszyæ! :) Bez charakteryzacji ;) Bez niczego!
Elavi
Wracaj±c do tematu SPA, otrzyma³am odpowied¼:

"Nikt nie zdecydowa³ o zmianie regulaminu!!!!!!! Taki punkt istnia³ zawsze, obecnie zosta³ tylko wyci±gniêty i zaznaczony, w zwi±zku z nieobyczajnym zachowaniem przeszkadzaj±cym innym klientom. To Pañstwo zwrócili¶cie uwagê na ten fakt i wychodz±c na przeciw oczekiwaniom klientów staramy siê dbaæ o komfort wszystkich."

Ciekawe... nie mia³am okazji zrelaksowaæ siê w SPA, ale na to wychodzi, ¿e wiêkszo¶æ z Was (która tam by³a) robi³a to niezgodnie z regulaminem! :(
nimfa_5

Elavi napisa³(a):

Ciekawe... nie mia³am okazji zrelaksowaæ siê w SPA, ale na to wychodzi, ¿e wiêkszo¶æ z Was (która tam by³a) robi³a to niezgodnie z regulaminem! :(

Elavi podziwiam Ciê:) Jeste¶ na obczy¼nie ale zawsze przyk³adowo obeznana z tematem. Mam nadziejê, ¿e jak przyjm± siê sobotnie spotkania to w SPA , Skay, Libercu i gdzie dusza zapragnie bêdê mia³a okazjê saunowaæ:D
nimfastycznie
Elavi
Matko Tereso. Jak to brzmi? "Jeste¶ na obczy¼nie". Ja tu bêdê tylko do marca, a potem wracam do Was ;) Nie jest tak, ¿e z momentem przejechania przez granicê o wszystkim zapominam i nie interesuje mnie nic. Interesuje mnie to i to :)

A wracaj±c do tematu. Mia³am nadziejê, ¿e kiedy¶ bêdê mia³a okazjê posaunowaæ w SPA, a tu niestety. ¯adna mi teraz przyjemno¶æ. Za to o ile SKY siê nie zmajtkowi, to z przyjemno¶ci± do niej zawitam.
nimfa_5
Taa... Skay niewielki:) dziêki naszej(waszej) systematycznej obecno¶ci jest du¿a szansa na "niezmajtkowienie"
Moim marzeniem jest aby w Aqua wróci³y zdrowe zasady saunowania:) Postarajmy siê i tu.

Elavi, czas mija szybko i zapewne szybko siê zobaczymy. Wszak obczyzna to nie koniec ¶wiata;) a bywa tam ca³kiem, ca³kiem piêknie;)
hmm... czasem mam wra¿enie, ¿e sama mieszkam na koñcu ¶wiata:)
nimfastycznie
Turysta

maRUDA napisa³(a):
To za tydzieñ, w ¶rodê idziemy straszyæ! :) Bez charakteryzacji ;) Bez niczego!

Ciekawe kto kogo? ;)
W takim razie rezerwuje sobie czas na tê "uroczysto¶æ", tylko moment za tydzieñ jest 31 z uwagi na ¶wiêto w czwartek mo¿e nasze cotygodniowe spotkania prze³o¿ymy na inny dzieñ? Weekend jak nimfa_5 postulowa³a? Taki "uk³on" dla osób doje¿d¿aj±cych? Co wy na to?

A co do regulaminu SPA to potwierdzam, ¿e w ich regulamin tak by³o ale do teraz nikt tego nie przestrzega³. Widaæ jaka¶ "naturystyczna braæ" rozprê¿y³a siê do tego stopnia, ¿e wymagana by³a interwecja SPA. Ciekawe co tak naprawdê znaczy³o "nieobyczajne" zachowanie?

Elavi, mo¿e poci±gniesz temat i zapytasz na co konkretnie owi klienci skar¿yli siê?
maRUDA
Ale dzisiaj numer wyszed³ z naszym spotkaniem!

Na wej¶ciu do AQUA okaza³o siê, ¿e z powodu braku miejsc nie wpuszczaj± do ¶rodka! Zebran± grupk± uciekli¶my wiêc do SKY a tam.... o dziwo PUSTKI!!!

2 tyg temu nie by³o gdzie odpocz±æ, na ceremonii komplet, a dzi¶ - jak na pocz±tkach dzia³alno¶ci SKY - kilkana¶cie osób. Wszystko dzia³a³o i by³a atmosfera do odpoczynku.

Oczywi¶cie nie posunê siê do wniosków, ¿e jak MY siê umawiamy na saunowanie to za nami t³umy - bo to to by³oby za daleko ale tak to mo¿e wygl±daæ ;)

To w przysz³ym tygodniu umawiamy siê w AQUA a dla zmy³y idziemy do SKY - i ca³y obiekt nasz :)

A tak powa¿nie to zapowiada siê jaka¶ ma³a reorganizacja spotkañ cyklicznych. Szczegó³y niebawem... Jak je wymy¶lê!

Aha, muszê wspomnieæ jeszcze, ¿e arabeska i wroclove, po odstaniu swojego w kolejce, wcale nie weszli bo w tajemnicy dowiedzieli siê, ¿e w ¶rodku jest ju¿ pond 100 osób!!!
Za to czekali na nas w przesympatycznym PUB-ie, jak zawsze z u¶miechami przyklejonymi do twarzy i z kuflami w d³oniach! ;)
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019