Wypad - Termy Rzymskie, Czelad¼

Last updated on 11 years ago
nimfa_5
Ze wzglêdu na pogodê wyjazd planujemy 15go czerwca:D Do Term 4 godzinki gruponu potem zamierzamy przemie¶ciæ siê na N pla¿ê np. Pogoria na dalszy relaks i opalanie. Wieczorem ognisko i nocleg a rano dalsze korzystanie z zapewne, piêknej pogody. Przenocowaæ mo¿na na kwaterze jak proponuje @barbada lub spêdziæ noc na ³onie natury i rozbiæ namioty nad samym zbiornikiem:) Dysponujê namiotem 2 os. dla mnie i dla @maRudy.
Je¶li kto¶ jeszcze do³±czy do nas z namiotem to ta opcja mi bardzo odpowiada bo same w wielkim lesie to trochê strach:o
...i bêdzie...
nimfastycznie
wroclove
Ja te¿ mam namiot i to du¿y:), sk³aniam siê do wyjazdu z noclegiem. Mo¿na szukaæ agro a jak zabraknie miejsc to rozbiæ namiot.
Patrz±c na prognozê pogody:
http://pogoda.interia.pl/prognoza-dlugoterminowa-katowice,cId,13095
to jestem za wyjazdem 15-tego. Tylko pogoda zmienn± jest jak nie powiem kto;)
Turysta
Hmm mo¿e i ja bym do³±czy³ do grupy wyjazdowej o ile kto¶ ma w gruponie jedno wolne "stanowisko"? :)
Mo¿e czas sprawdziæ co to za "wynalazek" te Termy Rzymskie?
Te¿ mam namiot do w³asnej dyspozycji, tak¿e nikomu nie bêdê kadziæ :]
myzwroclawia
Hej, my prawdopodobnie 8.06 jedziemy i auto mamy pe³ne ;)
Pewnie jak zwykle ok. 11 bêdziemy na miejscu, tak wiêc do zobaczenia!
Ksylen
Kenny jestem w kontakcie Z Tyrewem i zg³osi³em ju¿ swój akces.
barbada
Mam pewne informacje od zaprzyja¼nionego "Bacy" ¿e 15-16. 06 ma by piêkna pogoda. Pomys³ z noclegiem w namiotach jest fajny ( harcerskie czasy), tylko co na to moje stare ko¶ci. A tak serio, to z tego co siê dowiedzia³em, mo¿e byæ problem ze znalezieniem legalnego pola namiotowego. Zosta³oby nam jedynie ³ono natury - jak dla naturystów miejsce oczywi¶cie wymarzone ;), ale z pe³nymi tego konsekwencjami czyli : dziko¶æ, ciemno¶æ, strach, pociête od komarów ty³ki no i watahy grasuj±cych wilków. Alternatyw± mog± byæ kwatery, jest ich du¿o, kwestia tylko wyboru, np. "Go¶ciniec" w Bêdzinie. Przy hurtowym zamówieniu pokoi mo¿na by³oby po negocjowaæ ceny. Ewentualnie inne propozycje.
kocha
Odwiedzi³em we wtorek TR i by³o du¿o ludzi. Parking pe³niutki, na ceremoniach ciasno. To chyba efekt ostatniego grupona. ¯yczê dobrej zabawy i mi³ego wypoczynku ale istnieje mo¿liwo¶æ, i¿ TR akurat w sobotê 08.06 mog± byæ pe³ne. Dla jad±cych w tym terminie powodzonka ¿yczê.
nimfa_5
W zwi±zku z tym, ¿e osoby do mojego gruponu(3 os.) zrezygnowa³y z wyjazdu do Term w dniach 15-16 dysponuje 2 wej¶ciówkami. Osoby zainteresowane gruponem proszê pisaæ na priva:)
nimfastycznie
Turysta

kocha napisa³(a):
Odwiedzi³em we wtorek TR i by³o du¿o ludzi...

Widzê, ¿e kolega bardzo czêsto bywa w Termach, chyba powinien zmieniæ miejsce zamieszkania z DW na SBE - bêdzie zdecydowanie taniej ;) Hmm co wiêcej to przekonuje do sprawdzenia co w tych TR jest, ¿e przyci±ga ludzi jak magnes lub raczej elektromagnes... :D
kocha
Oj przyci±ga Turysto przyci±ga. Sam zobaczysz, s± uzale¿niaj±ce :)
nimfa_5

kocha napisa³(a):
Oj przyci±ga Turysto przyci±ga. Sam zobaczysz, s± uzale¿niaj±ce :)

W takim razie liczymy, ¿e do³±czysz do nas z szanown± ma³¿onk± równie¿ 15 czerwca:)
Jak na razie uzbiera³a siê nam grupa w liczbie 6 osób p³ci mieszanej 50 na 50%:) Czyli w idealnej proporcji:)
nimfastycznie
kocha
Niestety, do³±czymy dopiero na pocz±tku lipca. Mo¿e wtedy zacznie dopisywaæ pogoda :(
wroclove
To i ja siê piszê na 15ty i to raczej nie sam ;),ale wypowiadam siê tylko w swoim imieniu bo jest wolno¶æ s³owa i demokracja :)
Co do pogody to jestem optymist± i my¶lê ¿e zrobimy wyjazd z noclegiem:), jak nie na ¦l±sku to ka¿dy u siebie w domu:D
Elavi
Ponawiam og³oszenie:

Mamy jedno wolne miejsce w aucie, do Czeladzi w najbli¿sz± sobotê 8 czerwca.

Dodany dnia 07-06-2013 21:27
Grupa z Kennym na czele.. o której wyje¿d¿acie, o której planujecie byæ na miejscu? My wyje¿d¿amy o 8.30, planujemy byæ na miejscu o 11. Je¶li bêdziecie o podobnej porze na miejscu, zaczekajcie na nas/ my zaczekamy na Was. A najlepiej prze¶lijcie w wiadomo¶ci prywatnej jednego numer telefonu ;) Fajnie, by³oby siê odnale¼æ :)
myzwroclawia
Wychodzi na to, ¿e jutro bêdzie nas co najmniej 8 osób, do zobaczenia :-)

My bêdziemy trochê pó¼niej, ale czê¶æ nas rozpoznacie ;)
PS. Elavi có¿ za zgodno¶æ czasowa w pisaniu posta! :D
kenny
Elavi, my wyjedziemy z Wrocka ok 8:15 i planujemy byæ na miejscu od 10 do ok 16, poniewa¿ jedna z osób musi byæ w domu na 18:00.
pozdrawiamy i do zobaczenia na miejscu.
wroclove
Bawcie siê dobrze, zostawcie trochê dobrego dla nas za tydzieñ:).
Elavi
Btw, Proponujê zmieniæ nazwê tematu, aby nie by³o daty na samym koñcu ;)
tyrew
Wys³a³em wiadomo¶æ z numerem.

Elavi napisa³(a):

Btw, Proponujê zmieniæ nazwê tematu, aby nie by³o daty na samym koñcu ;)
Turysta
Temat zmieniony, kole¿anka Elavi po raz kolejny "zaskakuje" trafn± uwag± B)

BTW
Co tak cicho w temacie dzisiejszego wyjazdu? Jaka by³a frekwencja t³ok/w normie/luzik?
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019