¯ona wróci³a wcze¶niej do domu i zasta³a mê¿a w wyrku z piêkn±, m³od±, seksown± dziewczyn±.
- Ty niewierna ¶winio - wydziera siê na ca³e mieszkanie.
- Jak ¶miesz to robiæ MNIE, matce twoich dzieci !?
Wychodzê! i chcê rozwodu! - powiada ¿ona...
M±¿ wo³a za ni±:
- Poczekaj chwilkê, wyja¶niê ci jak to by³o !
- Nie wiem w sumie na co mam czekaæ, ale to bêdzie ostatnia rzecz jak± od ciebie s³yszê, streszczaj siê - mówi zona...
- Jad±c do domu z pracy zobaczy³em, jak ta m³oda dama ³apie stopa, zlitowa³em siê i zabra³em. Ju¿ w samochodzie zauwa¿y³em, ¿e jest chuda, obskurnie ubrana i brudna. Wyzna³a mi, ¿e nie jad³a od trzech dni. Tak siê wzruszy³em, ¿e przywioz³em j± do domu i da³em jej twoj± wczorajsz± kolacjê, której nie zjad³a¶ bo siê odchudzasz. Biedaczka poch³onê³a j± w dos³ownie dwie minuty. Popatrzy³em na jej umorusan± twarz i zapyta³em, czy nie chce siê wyk±paæ. Kiedy bra³a prysznic, zauwa¿y³em, ¿e jej ubrania te¿ s± brudne i jest w nich pe³no dziur wiêc da³em jej twoje jeansy, których nie nosisz od kilku lat bo w nie wchodzisz. Da³em jej te¿ koszulkê, któr± kupi³em ci na imieniny, ale ty jej nie nosisz bo twierdzisz, ¿e "nie mam dobrego gustu". Da³em jej sweter, który dosta³a¶ od mojej siostry na ¶wiêta a ty go nie nosisz tylko dlatego ¿eby j± denerwowaæ. Do kompletu dorzuci³em jeszcze buty, które kupi³em ci w drogim sklepie a ty ich nie nosisz od czasu jak zauwa¿y³a¶, ¿e twoja psiapsiu³a ma takie same...
By³a mi bardzo wdziêczna i kiedy odprowadza³em j± do drzwi zapyta³a siê ze ³zami w oczach:
"ma pan jeszcze co¶, czego ¿ona nie u¿ywa" ?
Wg statystyków o nas:
- Potrzebne jest 7 sekund ¿eby jedzenie z buzi przesz³o do ¿o³±dka
- Ludzki w³os wytrzymuje obci±¿enie 3 kg
- D³ugo¶æ mêskiego penisa jest równa d³ugo¶ci kciuka razy 3
- Udo jest tak twarde jak cement
- Serce kobiety bije szybciej ni¿ mê¿czyzny
- Na ka¿dej stopie mamy ok. tysi±ca miliardów bakterii
- Kobieta mruga dwa razy szybciej od mê¿czyzny
- U¿ywamy 300 musku³ów tylko ¿eby utrzymaæ balans jak stoimy
Kobiety ju¿ dawno przeczyta³y ten mail, a mê¿czy¼ni w dalszym ci±gu
ogl±daj± swój kciuk!
Co¶ dodamy:
Z wiêzienia ucieka wiêzieñ, który siedzia³ tam przez 15 lat. W³amuje siê do domu, szuka pieniêdzy i broni, ale tylko znajduje m³od± parê w ³ó¿ku. Rozkazuje facetowi wyj¶æ z ³ó¿ka i przywi±zuje go do krzes³a. Podczas przywi±zywania dziewczyny do ³ó¿ka, ca³uje j± w szyjê, wstaje i idzie do ³azienki. Kiedy tam siedzi, m±¿ mówi do ¿ony:
- S³uchaj, ten facet to uciekinier z wiêzienia, spójrz na jego ubranie. Pewnie spêdzi³ mnóstwo czasu w pierdlu i nie widzia³ kobiety przez lata. Widzia³em, jak ca³owa³ ciê w szyjê. Je¶li bêdzie chcia³ seksu, nie opieraj siê, nie narzekaj, rób, co ci ka¿e, po prostu spraw mu przyjemno¶æ. Ten facet musi byæ niebezpieczny, je¶li siê zez³o¶ci, zabije nas. B±d¼ silna, kotku. Kocham ciê.
Na to jego ¿ona:
- Nie ca³owa³ mnie w szyjê, tylko szepta³ mi do ucha. Powiedzia³, ¿e jest gejem i ¿e jeste¶ ¶liczny. Spyta³, czy mamy jak±¶ wazelinê w ³azience. B±d¼ silny, kochanie, te¿ ciê kocham.
Radziecki statek podp³ywa do afrykañskiego portu. Marynarz rzuca linê cumownicz± na brzeg, krzycz±c do Murzyna stoj±cego na nabrze¿u:
- Dier¿i linu!
Murzyn nie rozumie. Rosjanin znów rzuca linê, krzycz±c : "Dier¿i linu!" Murzyn stoi bez ruchu. Rosjanin pyta:
- Gawari pa ruski?
Cisza.
- Sprechen Sie Deustsch?
Cisza.
- Do you speak English?
- Yes, I do! - odpowiada ucieszony Murzyn
- No to dier¿i linu!