Witam
\Trafi³am na to forum szukaj±c informacji o saunach we Wroc³awiu, mam w planach przyjechaæ na kilka dni do tego piêknego miasta w wakacje :)
Jestem z Czeladzi, trochê udzielam siê na forum NNS :) Zostawi³am ten sam login :)
@Highlander - kobiety nie pyta siê ile ma lat, ale w po³owie masz racje :)
@piwonik1 - nie rozumiem, w którym momencie odpowiadaj±c na pytanie podrywam i niby dlaczego mam to robiæ, z tego co wiem to nie zapisa³am siê na sympatie.pl tylko na NNW
@piwonik1 - przepraszam, jak widaæ zapomnia³am jak teraz wygl±da podryw, zwyle to jest pytanie o kolor oczu, a nie tak od razu ile mam lat ;)
@Trojan - byli¶my, warto, z K-c ponad 600 km wyjechali¶my 2.30 na miejscu byli¶my 9.30 to by³ bus i kierowca jecha³ zgodnie z przepisami + przerwy, na NNS jest relacja z wyjazdu w dziale Spotkajmy siê czyli tylko dla zalogowanych :)
Jest piasek (trochê wiêcej ni¿ w piaskownicy), jest niedaleko woda (za p³otem rzeka Brynica, ewentualnie ta ma³a miska na któr± mówi± basen zewnêtrzny), s± le¿aki - wiêc dla mnie to pla¿a w mie¶cie ;) O go¶ciach z Wrocka na Pogorii gdzie¶ s³ysza³am, to wy spali¶cie pod namiotami?
Jacuzzi ju¿ s± (ale jeszcze nie dzia³aj±), widzia³am na FB ;)
Zapraszam, czy mog± byæ bu³ki? sól mam :)
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
· Total Members: 939
· Newest Member: Testowiczka2
To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!