Kolejna integracja - krêgle ?

Last updated on 12 years ago
max37_i_3
Ostatnio kiedy opuszczali¶my SKY pomy¶la³em ¿e mo¿e fajnie by³oby zagraæ we w³asnym gronie w krêgle? Kto chce mo¿e graæ nago :)

Co s±dzicie o tym aby w nastêpn± ¦rodê wybraæ siê do SKY i po saunie wst±piæ do krêgielni?
maRUDA
Kurcze, mi tak w tygodniu, s³abo pasuje zarywanie pó¼nych wieczorów ale skoro anioldiabel bêd± to nie mam wyj¶cia. I ja do³±czê ochoczo!

Czyli zmiana zupe³na koncepcji na najbli¿sz± ¶rodê? Rozumiem, ¿e ze wzglêdu w³a¶nie na krêgielniê nieopodal???

Ustalamy minimaln± liczbê osób ¿eby zrealizowaæ pomys³?
maRUDA
Jeste¶cie niemili dla nas ;) ale ja ceniê szczero¶æ i wolê podyskutowaæ z Wami na ¿ywo ;)
To do ¶rody??? Dawajcie, przyjed¼cie, pogadajmy! :)
No i znowu zapowiada siê ciekawie...

Szydzisz oczywi¶cie z tym zaszczytem? Prze¶miewco! :)
kocha
Krêgle nago fju fju... Mo¿e byæ ciekawie! Bêdê! Najlepsze jest to, i¿ na go³e stópki trzeba bêdzie wcisn±æ te fajniutkie trzewiki...
maRUDA
Nie bêdê tu dyskutowaæ, widzisz, ¿e puszczam oczka wiêc rozmawiam z u¶miechem na ustach!

Powaga nie czujesz o czym mówiê? O raaanyyy! Przecie¿ nie bêdê t³umaczyæ jak dziecku. Spotkajmy siê w ¶rodê.
kocha
ja równie¿ z chêci± Was A&D z przyjemno¶ci± poznam!
Turysta
No, ja te¿ my¶la³em o krêglach bêd±c w SKY. Nie tak dawno mia³em okazjê "krêglowaæ" i muszê powiedzieæ, ¿e fajna sprawa i wcale nie tak ³atwo jak by siê mog³o wydawaæ. Ale, ale max37 i pozostali chêtni, pisz±c nastêpna masz na my¶li przysz³y tydzieñ czy pojutrze?
maRUDA
anioldiabel naucz mnie czego¶ o emocjach w krótkich tekstach pisanych do obcych osób. Tu raczkujê rzeczywi¶cie.
Karmisz siê dymieniem...

No w³a¶nie, o któr± ¶rodê chodzi???
maRUDA
Cudowna propozycja!
Tylko kiedy!? My¶lê, ¿e w tygodniu odpada. Co powiecie na pi±tek 14.09???
Miejsce znam i rzeczywi¶cie mo¿e byæ fajnie.
Zbieramy sk³ad? Organizujemy co¶?
Za³ó¿my nowy w±tek (to do pomys³odawcy).
maRUDA
Taaak???
A z jakiego??? ;)
Uda³ siê wtedy spotkanie? Ile osób przyby³o?
Ciekawa jestem czy wysoko poprzeczka zawieszona i czy uda nam siê jeszcze fajniej bawiæ...
Adalbert
Propozycja spotkania przy ognisku z kie³baskami, muzyczk± itp. daje du¿o mo¿liwo¶ci osobopoznawczych i weso³ej zabawy. Nie wazna jest na wstêpie du¿a ilo¶æ osób ( jednak ka¿da z nich ma duze znaczenie dla ca³o¶ci imprezy):o
Co do terminu pi±tek 14.09 jest najbardziej optymalny dla mnie, poniewa¿ bêdzie czas na leczenie ewentualnego kaca ( lub chocia¿by odespania nocki):@
Turysta

By³o chyba z 50 osób a portal nazywa siê Zbiornik.com

To chyba domy¶lam siê jakiego typu by³o to spotkanie i czemu tak wielu chêtnych wziê³o w nim udzia³?
Bez ¿adnych podtekstów ;).
max37_i_3
Powiem tak. Spa³em ju¿! Nie wiem, tak mnie zmog³o jako¶ o 21, nie odpowiem teraz czy to koniec wakacji tak na mnie wp³yn±³ czy CO¦ innego. Wsta³em i my¶lê zerknê sobie. A to widzê sodomia i gomoria! :)

@anioldiabel dziêkujê za uznanie propozycji :).

@wszyscy - pisa³em o ¶rodzie za tydzieñ. W t± jak wiem idziemy do Aqua i nie chcê ju¿ mieszaæ. Mo¿emy oczywi¶cie i¶æ tak¿e teraz po Aqua ale bêd±c za tydzieñ w SKY (a wierzê ¿e te miejsca bêd± siê zmienia³y) bêdziemy mieli krêgle o krok.

@czy mogê prosiæ aby w w±tku o krêglach pisaæ o krêglach?

@Turysta proszê spraw takie czary i zmajstruj nowy w±tek o integracji w Kie³czowie alê (sic!) zrób to tak subtelnie aby wszystko co tyczy siê owych krêgli zosta³o. Wierzê w Ciebie :)

anioldiabel napisa³(a):
By³o chyba z 50 osób a portal nazywa siê ********.com

Ale¿ trzeba wodzireja ¿eby ogarn±æ tak± masê. Z czasem i na naszych integracjach bêdzie tyle. Portal znany od lat i nie ma konieczno¶ci podawania tutaj jego nazwy. Zg³aszam wniosek o wygwiazdkowanie go.
Turysta

A to widzê sodomia i gomoria! :)

Chyba mia³o byæ sodoma i gomora? Nic dodaæ nic uj±æ - masz racjê max37!

@wszyscy - pisa³em o ¶rodzie za tydzieñ. W t± jak wiem idziemy do Aqua i nie chcê ju¿ mieszaæ. Mo¿emy oczywi¶cie i¶æ tak¿e teraz po Aqua ale bêd±c za tydzieñ w SKY (a wierzê ¿e te miejsca bêd± siê zmienia³y) bêdziemy mieli krêgle o krok.

Tak mi siê zdawa³o, ¿e za tydzieñ. Niestety je¶li tak ja odpadam. Od nastêpnego tygodnia mam urlopik :)

@czy mogê prosiæ aby w w±tku o krêglach pisaæ o krêglach?

Popieram wnioskodawcê. anioldiabel & maRUDA sorry ale PP w innym temacie ;)

@Turysta proszê spraw takie czary i zmajstruj nowy w±tek o integracji w Kie³czowie alê (sic!) zrób to tak subtelnie aby wszystko co tyczy siê owych krêgli zosta³o. Wierzê w Ciebie :)

Znów mam grzebaæ w postach? I pozosta³e PP mam przenie¶æ do w±tku z Kie³czowem? Nie rozjedzie siê?
Jesli tak proszê o akceptacjê!

... Portal znany od lat i nie ma konieczno¶ci podawania tutaj jego nazwy. Zg³aszam wniosek o wygwiazdkowanie go.

Mo¿e to by³ "chwyt marketingowy"? Promocja, "zas³u¿onego portalu", taka wymiana linków? Mo¿e chodzi³o autorowi o poprawê PR? ;)
max37_i_3

Turysta napisa³(a):
Chyba mia³o byæ sodoma i gomora? Nic dodaæ nic uj±æ - masz racjê max37!

Jestem na szczê¶cie ¶wiadomy tego co piszê (uff) Sodomia i Gomoria i tej wersji bêdê siê trzyma³ :)

Tak mi siê zdawa³o, ¿e za tydzieñ. Niestety je¶li tak ja odpadam. Od nastêpnego tygodnia mam urlopik :)

To niedobrze bo ju¿ ostatnio Pana nie by³o. Do kiedy ten urlop? Mo¿e poczekamy. Reszta? Czekamy na Turystê? Fajnie. Ja te¿ bym sobie wzi±³ kolejny :)

Znów mam grzebaæ w postach? I pozosta³e PP mam przenie¶æ do w±tku z Kie³czowem? Nie rozjedzie siê? Jesli tak proszê o akceptacjê!

W tym wypadku znów. Akceptujê :)

Dobra, ¿egna³ siê bêdê bo ju¿ po pó³nocy i to grubo!. Reszta te¿ spaæ!
Adalbert
To¶ siê max rozkrêci³, ze nie mo¿na Ciê zatrzymaæ.
Popieram w±tek "kie³basek" gdzie indziej!:o
A ¶rodowe wyj¶cie musi byæ jasno okre¶lone: NIE CHCÊ ZNÓW WYSTAWAÆ PRZED I CZEKAÆ NIE WIADOMO NA CO LUB KOGO!!!!!:@
max37_i_3
A co bede sobie zalowal klawiszy w kompie :). No i gonie za czolowka!
Co robimy wobec tego? MaRuda wspominalas w shoutboxie ?e rozwazasz zmiane Aqua na Sky. Postanowilas cos?
Ja bede mial chyba kolejnego "chetnego" na kapelusik ale tak jak wspomialem okolo 19.30. Wczesniej nie dam rady.
Adalbert
Kochani dzi¶ trzeba ustaliæ ostatecznie miejsce. Mnie jest gance gal, ale rozdwoiæ siê nie dam.:@
I dla mnie 19.30 byæ mo¿e:D
max37_i_3
Cos "prezesowej" dlugo nie widac. Ona tu rzadzi tym calym polswiatkiem golasow.
Bez niej za duzo si? nie dowiemy.
maRUDA
Panowie, ja tu czuwam w pogotowiu, trzymam rêkê na pulsie forum i wkraczam do akcji kiedy jest to niezbêdne ;)

Wracaj±c do tematu... zaraz zaraz, niech no spojrzê w jakim w±tku piszê... aha, integracji na krêglach - to informujê i¿ takowa odbêdzie siê za tydzieñ, w ¶rodê 12 wrze¶nia.

Ja wiem, ¿e jest deficyt dyrektywnych kobiet we wszech¶wiecie ale ¿eby nie móc podj±æ tak prostej decyzji samemu??? Panowie! Ogarniamy siê!

max37 - tak do mnie mów! :)
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019