Czwartkowe klubowe pogaduchy przy BRO i nie tylko

Last updated on 10 years ago
Turysta
Aby wspomnianej 'paranoji' nie przywo³aæ ;) bêdzie nowy temat.
Mo¿e tym razem czwartki, przyjm± siê jako nowa ¶wiecka tradycja regularnych spotkañ /niekoniecznie w saunie/.
maRUDA
Tu ju¿ jaka¶ paranoja powstanie bo w w±tku o ¶rodowych spotkaniach w saunie napiszê o czwartkowym spotkaniu w klubie :) ale zaryzykujê ;)

Tak wiêc decyzj± zarz±du spó³ki, po burzliwych naradach z rad± nadzorcz± oraz po przeprowadzonej ankiecie zapad³a decyzja, ¿e lu¼ne spotkanie w tym tygodniu odbêdzie siê w

!!!ZIELONYM KOGUCIE!!!

Zapraszam wszystkich mog±cych / chc±cych przybyæ na godzinê 18,30 w CZWARTEK 10,01
wroclove
A to siê porobi³o, ja ju¿ tu mia³em zakodowane ¿e dzisiaj sauna potem jakie¶ bro itd ;)a tu proszê zmiany zmiany zmiany. No nie wiem czy bêdê czeka³ do jutra...
max37_i_3
Niniejszym biore cala wine na siebie za zmiane srody na czwartek. To na mój wniosek zarzad spolki podjal decyzje o zmianie.
Niniejszym dziekuje za pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku i oswiadczam pod grozba kary administracyjnej ¿e stawie siê w liczbie dwoch osob na czwartkowym spotkaniu.
maRUDA
Panie wroclove, bez Pana nawet nie zaczynamy! Wierzê, ¿e przetrwa³e¶ jakos wczorajszy dzieñ po to aby dzisiejsza uczta smakowa³a jeszcze lepiej! Przybywaj bo bez Ciebie nie wzniesiemy pierwszego toastu :)

Obywatelu max37, powitamy chlebem i sola we wroc³awskich progach.

Ja przybêdê z lekkim po¶lizgiem. O 18 odbieram przyszlego reprezentanta Polski w pi³ce no¿nej z treningu. Na 19 powinnam dotrzeæ.

A mo¿e wieczorni saunowicze do³±cz±? Dojed¼cie Panowie! Dajcie sie poznaæ :)
marian97
Chêtnie bym do³±czycz³,to tak wspania³ego towarzystwa ale zewzglêdu na odleg.³o¶c,pozostaja tylko spotkania sobotnie !
maRuda mam nadzieje,¿e m³ody pi³karz w najbliszym czasie, za³o¿y koszulke reprezentacji Polski!:)
wroclove
Chêci s± jak zawsze;) ale nie wiem co na to mój osobisty minister finansów a zw³aszcza zdrowia powie :). No i nazwa knajpy zobowi±zuje Zielony Kogut- s³ysza³em ¿e trzeba tam tyle piæ a¿ zzieleniejesz a koniec imprezy z rana jak kogut zapieje:D
nimfa_5
No tak znowu imprezka w tygodniu:@ dla mnie tak jak @marian97 pozostaj± spotkania sobotnie ewentualnie pi±tkowe.
mRuda, Max37 widzê, ¿e piêknie rozpoczynacie weekend- ju¿ od czwartku:)
¯yczê du¿o zdrowia;)
nimfastycznie
max37_i_3
Doszly mnie sluchy ¿e jutro jest planowana wieksza impreza (niestety na dwie pozwolic sobie nie mozna) wiec zrezygnowalem z dzisiejszej na korzysc jutrzejszej.
Tak wiem! Kara administracyjna mnie czeka zgodnie z tym co mowilem.
Chyba ¿e w zawiasach dostane bo w koncu to móje pierwsze przewinienie :P
maRUDA
Ale¿ wyklepa³ kolega!
No i powiedz tu co¶ w zaufaniu facetowi! Ma byæ kameralnie bo stoli tylko 30 osób pomie¶ci ;)

My ju¿ dzisiaj jeste¶my PO!
Dziêkujê Naszym Nowym za kontakt! Fajnie by³o znowu siê spotkaæ.

To do jutra tym co jutro bêd±.
wroclove
Dobra, skoro Elavi siedzi cicho to ja od¶wie¿ê stary temat bo ma pasuj±c± nazwê ;). Z racji tego ¿e dawno nie by³o spotkania saunowego po³±czonego z nawadnianiem to proponujê spotkanie w czwartek 06.11. Godzina 18ta saunowanie w WPW i o 20ej nawadnianie w naszym pubie pod torami :). Co gwarantujê w pakiecie startowym? Swoj± i nie tylko swoj± obecno¶æ w WPW ;) i miejsce siedz±ce w Sport Pubie dla punktualnych ;), a reszta to co ³aska. Czy znajd± siê chêtni na ju¿ zapomniane saunobrowine ?
Trojan
Plan Wroclove zaakceptowany :)
arabeska
to chyba i ja siê skuszê wine
"Nie sztuk± jest siê rozebraæ. Sztuk± jest uczyniæ ze swej nago¶ci sztukê"
Elavi
Mi niestety nie pasuje drodzy moi kochani forumowicze.
Ja zaproponujê przysz³± ¶rodê (12.11) w Bierhalle o godz. 19.00. Kto ma ochotê zapraszam ;)
wroclove

Elavi napisa³(a):

Mi niestety nie pasuje drodzy moi kochani forumowicze.
Ja zaproponujê przysz³± ¶rodê (12.11) w Bierhalle o godz. 19.00. Kto ma ochotê zapraszam ;)

O jest Elavi i jest kolejny termin. Jak tylko bêdê móg³ to pojawiê siê i w ¶rodê:). Tylko ¿e to jest zaraz po d³ugim weekendzie, jedni nie wróc± z podró¿y a inni nie wróc± do ¿ywych po weekendzie;).
wroclaw80
Tak bêdê :-)
czbodzio
Witam i ... do zobaczenia wieczorem.
Elavi
Otó¿ to. Jednak ciê¿ko jest doj¶æ do siebie po weekendzie. Jutrzejsze wyj¶cie odwo³ane.
indywidualismus

Elavi napisa³(a):

Tylko ¿e to jest zaraz po d³ugim weekendzie, jedni nie wróc± z podró¿y a inni nie wróc± do ¿ywych po weekendzie;).

A inni do siebie po zabiegu.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019