Nie bêdê ukrywa³, ¿e pomys³ kolegii SR podsun±³ mi zamiar stworzenia kolejnego og³oszenia w temacie innym ni¿ sauna... a mianowiecie narty/³y¿wy/basen/rower/wycieczka w góry/rolki i inne sporty.
Mam nadziejê, ¿e oba tematy bêd± siê dalej rozwija³y :)
Zasada bardzo podobna:
1. Nie zamulamy tematu odpowiedziami "ja chyba te¿ bêdê", "gdzie i o której godzinie"?
Takie odpowiedzi na wydarzenie bêd± usuwane. Umawiamy siê na PW.
Nastêpny post powinien ju¿ byæ konkretn± informacj± o wydarzeniu.
2. Poniewa¿ na narty czy rower trzeba siê trochê wcze¶niej zorganizowaæ proponujê termin wa¿no¶ci 3 dni od dnia nastêpnego po og³oszeniu na forum. Dla przyk³adu je¶li dajemy post w czwartek
wa¿no¶æ wydarzenia koñczy siê w niedzielê.
3. Posty powinne byæ krótkie, zwiêz³e na temat. Szczegó³y doprecyzowujemy na PW.
4. Z uwagi na to, ¿e temat jest do¶æ szeroki "regulamin" w±tku dopuszcza alternatywne propozycje
w tym samym terminie.
W niedzielê tj. 10.02 zamierzam wybraæ siê w Masyw ¦nie¿nika (Miêdzylesie).
Taka jednodniowa wycieczka z buta, bez nart. Je¿eli kto¶ dysponuje wolnym czasem i w domu nie ma co robiæ to zapraszam. Szczegó³y na PW.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot edit the poll in this discussion thread.
You cannot vote on the poll in this discussion thread.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
· Total Members: 939
· Newest Member: Testowiczka2
To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!