Nowe okno z reklam±

Last updated on 12 years ago
Admin
Od kilku dni testowane s± reklamy od nowego reklamodawcy. Po ukazaniu siê "opowie¶ci z mchu i paproci" w ostatnim artykule w lokalnej prasie, nasz dotychczasowy sponsor, zrezygnowa³ z wy¶wietlana swoich reklam. Nie wiem czy by³ to zbieg okoliczno¶ci ale moje konto zosta³o zablokowane bez wyp³acenia zarobionych grosików, w³a¶nie w tych dniach.
Stwierdzono ¿e omy³kowo strona zosta³a uznana w czasie weryfikacji jako "nie erotyczna"

Suma sumarum znalaz³em nowego dostawcê za granic±. Reklamy s±, ale tylko wyskakuj±ce okienka !
Zdajê sobie sprawê ¿e dla niektórych mo¿e to byæ irytuj±ce ale na obecna chwilê nie mam nic lepszego.

Reklama ustawiona jest na minimaln± ilo¶æ wy¶wietleñ, czyli 2 razy na 24 godz na jednego u¿ytkownika. U¿ytkownicy ze zmiennym IP mog± widzieæ okna czê¶ciej, poniewa¿ adres IP mo¿e siê zmieniaæ kilka razy na dobê.

Oczywi¶cie, niektórzy u¿ytkownicy internetu w prosty sposób blokuj± wy¶wietlanie takich reklam. Jak to siê robi nie bêdê siê rozpisywa³ bo ju¿ chyba teraz ³amiê regulamin wydawcy powy¿szym zdaniem i podcinam ga³±¼ na której siedzê.

Proszê o sygna³y je¿eli tre¶æ reklam bêdzie zwi±zana z erotyk± lub hazardem.
Turysta

Robert napisa³(a):
... Reklamy s±, ale tylko wyskakuj±ce okienka !
Zdajê sobie sprawê ¿e dla niektórych mo¿e to byæ irytuj±ce ale na obecna chwilê nie mam nic lepszego.

Skoro bez reklam siê nie obejdzie to szkoda, ale wierzê.
Rosn±ca ilo¶æ u¿ytkowników - nikt nie chce z w³asnej kieszeni dop³acaæ do interesu :)
Zreszt± jest du¿o lepiej je¶li chodzi o tre¶æ reklam ni¿ jeszcze rok, dwa lata temu.
Elavi
Nie jest mo¿liwe ogl±danie forum z telefonu. Co chwilê wyskakuj± okienka. Pomys³ bardzo z³y.
Admin
Dziêkujê za informacjê Elavi.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
6 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019